200 ya allah
200 ya rahman
200 ya rahiym
200 ya malik
200 ya guddüs
200 ya selam
200 ya müminü
200 ya müheyminü
200 ya aziz
200 ya cebbar
200 ya mütekebbiru
200 ya halig
200 ya bariu
200 ya musavviru
200 ya gaffuru
200 ya vehhab
200 ya reşidu
200 ya sabiru
200 bismillah
200 ihlas
subhane rabbiyel aliyyil a'lel vehhab euzü billahimineşşeytanirracim bismillahirrahmamirrahiym elhamdülillahi rabbil alemin essalatü vesselamü ala rasulina muhammedin ve ala ali ve sahbihi ecmein ya erhamerrahimin. hatalarımız halimiz sana malumdur. günahkar bir dille acizliğimi bildiğin üzere sesimi işittiğine ve duamı geri çevirmeyeceğine inanarak sana niyaz ediyor, yalvarıyorum.senin kapına geldim, senin kapından başka lütufkar kapı bulamadım. yok ki rabbim. sen beni kabul etmezsen hangi kapıya gidipte yalvarayım. allah bütün darda olanlara, muhtaçlara, kimsesizlere, açlara, yoksullara, sevipte kavuşamayanlara yardımcı olsun inşallah. allahım sana el açanların dualarımı geri çevirme rabbim. cümle mümin kardeşlerimin duasını kabul eyle rabbim. "uduni estecibleküm", "dua edin kabul edeyim" buyurdun. bizde dua ettik kabul olacağına inandık ve ümitle cevap bekliyoruz allahım.allahım hakkımızda her zaman hayırlısını sen bilirsin, hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver yarabbim. ya rabbim sana sonsuz şükürler hamdü senalar olsun allahım. peygamber efendimiz (sav)hürmetine sevenleri ayırma beni de sevdiğime kavuştur rabbim.allahümme inna neselüke tamemen ni’meh ve devamel afiyeh ve hüsnel hatimeh ve ila şerafinnebiyyive alihi ve sahbih ve meşayihinel fariha meassalevat. Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün ve selamun alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin
amin diyelim dostlar
"uduni estecibleküm" buyurdun rabbim... muazzez
(15 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin kardeşim,sıkıntıların biran evvel son bulsun inş.
Allah kabul etsin...Allah dualarınıza icabet etsin...Amin amin amin...
amin amin amin
Allah kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin ettigin dualara binlerce kere amin
amin amin amin
rabbim kabul etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN KÜÇÜK DOSTUM.AMİN.AMİN.AMİN.SANA 7.FATİHAM VAR,GÖNÜL HEYBEMDEN,LÜTFEN KABUL ET.
Allah razı olsun.
1 Fatiha da bizden olsun.
Allah kabul etsin.
amin amin amin ...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN
Amin amin amin
Allah kabul etsin duasız ve dostsuz bırakmasın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM GÜZEL İSİMLERİ HÜRMETİNE DUALARINIZA İCABET ETSİN İNŞAALLAH...
AMİN AMİN AMİN ...
BENDE SENİN İÇİN 10 FATİHA 10 İHLAS OKUYORUM..SELAM İLE...18 yıl önce gönderildi # -
MUAZZEZ KARDEŞİM RABBİM EBEDİİĞ RAZI OLSUN SİZDEN.
RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
amin.rabbim kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.