sevgili kadir babacım,aslında size kadir resmiyetini kaldırıp sadcee babacım demeyi isterim çünküü ben kendi babamdan görmedğim babalığı görüyorum sizde desem yeridir inanın bana..bu sitenin bana kattığı en büyük değerlerden birisiniz..
allah seni başımızdan başımdan eksik etmesin babacım..allah gönlünden ne geçiyorsa onu versin..
çok mutsuzum ama bi okadarda mutluyum çünkü sizi çok seviyorum...
kadir babama
(11 mesaj) (2 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
BUNU BİR DAHA BANA SÖYLETMEZSİN UMARIM.AMA SENİ GÖRMEK İSTEDİĞİM ÇİZGİ BU.AĞIRBAŞLI,AKILLI VE VAKUR.AMA YANILIRSAM,AYNI ÖRNEKTE VERDİĞİM MİSAL GİBİ DİĞER EVLATLARIMA DÖNERİM.
ANLAŞTIKMI.
SENİ VE SENİN GİBİ KÜÇÜKLERİ SEVECEK ÖYLE BİR YÜREK VARKİ BENDE,BAZEN BENDE ŞAŞIYORUM.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.17 yıl önce gönderildi # -
:(ben biraz kötüyüm ama yani sabırsızım şeytana uyuyorum bazen sinirimle ve de hırsımla..bu beni sevmenize engel mi?yani ben grimiyim:(
17 yıl önce gönderildi # -
HAYIR SEN GRI DEĞİLSİN.
SEN AKILLI BİR KIZSIN AMA,SEVGİ KOŞULSUZ OLUR.KİMSEYİ YARGILAMADAN,YARGILIYANI BİLE AFFEDEREK.
BAZEN SÖZ DOLAYLI SÖYLENİR.AMA YEKTEN SÖYLEMEKTEN DAHA ETKİLİDİR.
ARİF ANLAR,AVAL GEÇER.
ŞİMDİ SEN SÖYLE HANGİSİSİN.!17 yıl önce gönderildi # -
ikisinin oratsıyım sanırım..anlıyorum ama yapamıyorum yada yapmak işime mi gelmio:(
yani nebiliyim:(aslında valla çok ii anlıyorum ama neen olmuyo ki:(17 yıl önce gönderildi # -
ÇOK İSTEMEN LAZIM.ÇOK.
YÜREKTEN İSTEMEN LAZIM.HİÇ BİR DÜNYA GALESİ KATMADAN İSTEMEDEN LAZIM.
AKIL DEĞİL BENİM SÖYLEDİĞİM,KUANTUM FİZİĞİDE DEĞİL,STATÜDE DEĞİL.ÇIPLAK GELDİK DÜNYAYA YİNE ÇIPLAK DÖNECEĞİZ.ASLINDA HEPİMİZ YALNIZIS.NEDEN BİRBİRİMİZE SOKULUYORUZ DERSİN.
SICAK OLAN SADECE YÜREK.ANCAK ORDA GERÇEK MANAYI BULUYORUZ.
ONUN İÇİN,
..........................KOCAMAN BİR YÜREK....................LAZIM...17 yıl önce gönderildi # -
babacım ben bugün gene sinirime ve nefsime engel olamadım..büyük hatalar yaptım.sizce banyo yapıp abdestimi alıp namaz kılıp tövbe etsem..herşeyin düzelmesi için dua etsm kabul olur mu?
namaz bana sabrı öğretir mi dersiniz?
çünkü ben herşeyden vazgeçmiş gibiyim..btün sevdiklerimden okuldan derslerden sorumluluklarımdan ki bütün bunlara sabırsızlığım sebep oluyo..sizce sabrımı tekrar allahtan dilesem kabuıl olur mu?17 yıl önce gönderildi # -
OLMAZ OLURMU.AMA AĞLAYA AĞLAYA ALLAH NASİP ETSİN SANA.OLURMU KÜÇÜĞÜM.
MADEM BENİ BABA GİBİ BAŞTACI YAPTIN.ALLAHTA SENİ SECCADENDE BAŞTACI YAPSIN.AMA LÜTFEN BU SÖYLEDİKLERİMİ ONUN HUZURUNDA DA AKLINDA TUT.
SELAMETLE...17 yıl önce gönderildi # -
tamam baabacım hemen gidip söz verdiklerimi yapıcam inşaallah..sizede dua edicem babacım desteğiniz için çok teeşekkür ederim..dualarınızda benide unutmayın nolursunuz..
hoşçakalın babacım..sizin ve eşinizin güzel ellerinden saygıyla öpüyorum babacım..
ii geceler..17 yıl önce gönderildi # -
BİRDE BENİM KIZIM VAR BİLİYORMUSUN.ADI NAZLI ILGIN.ONU ÖPMEDİN.!
UNUTMADAN SANA SÖYLEYEYİM.
KENDİ ANNENİ VE BABANI DA DUALARINDA UNUTMA.TAMAMMI.
SANA BİR TANE YASİN YOLLUYORUM.LÜTFEN KABUL ET.SANA BU YOLDA YOLDAŞ OLSUN.
SELAMETLE...17 yıl önce gönderildi # -
babcım nazlıyıda öpüyorum hemde gözlerinden yanaklarından..babacım allah razı olsun..bu gece kendimi baştan yaratıcam allah için söz veriyorum..
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.