ALLAHIM SEN AKLIMI KORU !
ALLAHIM SEN KENDİMİ KONTROL ETMEME YARDIM ET.
YAAA... ALLAHIM ..
(21 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİM AMİN AMİN.
HER NE SIKINTIN VARSA ALLAH SABIR VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
sanırım bende senin konumundayım. aklımı kaybetmek üzereyim ama Allah a sığındım, namazımı kıldıkça, duamı ettikçe içim rahatlıo. allah yar ve yardımcın olsun
3 ayetel kürsü, 3 ihlas okuyorum fatih kardeş. rabbim kimseyi sıkıntıda koyma; sevdikleriyle, açlıkla, kaldıramayacağı yükle sınama rabbim. amin18 yıl önce gönderildi # -
FATİH KARDES SİLKELEN KENDİNE GEL. ORDAMISIN NASILSIN SUAN. ARADA DELLENİYOZ BİZ :)) HEYHEYLER GELİYOR SONRA GEÇİYO ZATEN BİLİYOSUN.
HADİ KASMA KENDİNİ RAHAT OL . ORDAMISINNN
18 yıl önce gönderildi # -
fatih abi rabbim gönlündekini senin için hayırlı kılıp tez vakite versin aminnnnnnnnnn
ABİMMM RABBİM YARDIMCIN OLSUN RABBİM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA ALSIN SENİ FERAHA ÇIKARSIN RABBİM ABİCİM SANA SAYISIZ BESMELE YA ALLAH OKICAM RABBİM SENİ SIKINTILARDAN KURTARSIN İNŞALLAH.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ALLAHIM FATİH ABİME YARDIM ET18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
SEVGİLİ KARDEŞİM FATİH;SIKINTIN NEDİR BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM TEK BİR ŞEY VAR,SENDEKİ YÜREK O YÜREKKİ HER SIKINTININ ÜSTESİNDEN GELİR.
SENİN İÇİN
100 İHLAS
100 KEVSER
100 LA HAVLE...
YÜREKLİ KARDEŞİM HADİ Bİ GAYRET HERŞEY GÜZEL OLUCAK.ALLAHA EMANET OL.
SEVGİMLE,DUAMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimcin olsun
1 Ayetül Kürsi okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim Fatih kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider selamete ulaştır. Yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Fatih Allah korusun neler söylüyorsun.
Senin gibi imanı sağlam bir kişinin bunları söylememesi lazım gelir.
Her ne ise Derdin.
Allaha sığın Allahtan yardım iste.
Seni seviyoruz kardeşim.
fatih kardeşim sıkıntın her ne ise rabbim tez vakitte feraha çıkarsın benden sana 100 adet subhanallahi ve bihamdihi sizi üzdüysem affedin
allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim.
YANGINA TALİPSEN,
YANMAYA HAZIR OL.SEVGİYE TALİPSEN,
NAZ OLARAK GELECEKTİR HAZIR OL.DUAYA HAZIRSAN,
AMİNLER ÜZERİNE YÜREYECEKTİR HAZIR OL.GÜLE TALİPSEN,
DİKENLERE HAZIR OL.BU GÜN YÜREK TAŞTIYSA,
BÜYÜK TESELLİ VARDIR SERDE GÖRMEYE HAZIR OLHA KOÇUM...
ALLAHım Her belaya ve şerre rağmen senin yolundan yolunu ve kalplerini ayırmayan kullarından eyle bizleri...YARABBİ FATİH KARDEŞİMİN İMDADINA YETİŞ,EMAN VER YARABBİ
OKUDUĞUM DUALARI FATİH KARDEŞİMİN VE SİTEDEKİ DOSLARIMIN KURTULÜŞA ERMESİ İÇİN HEDİYE EDİYORUM
500 adet Hasbiyallahü ve ni’mel vekil
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya MELİKU
66 adet ya fettah
KENZUL ARŞ
11 İHLAS
100 ya sabur
100 adet la illahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
İSMİNİ SAYAMADIĞIM OKUDUĞUM DUALARI DERGAHINDA KABUL ET YARABBİ18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ...
1 fatiha da bizden olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN MAİN SIKINTIYI VEREN RABBİM FERAHINIDA VERİR İNŞALLAH TÜM DUA DOSTLARIMIN HAKLARINDA GÜZELLİKLER NASİP ET ALLAHIM ONLARI KÖTÜLÜKLERDEN ESİRGE ŞEYTANIN VE NEFSİNİN ZULMUNDEN KORU ESİRGE AMİN ECMAİN
CANIM KARDEŞİM RABBİM SANA HAYIRLAR VERSİN İNŞAALLAH...
BENDE SENİN İÇİN 10 FATİHA 10 İHLAS 100 BESMELE OKUYORUM KERDEŞİM...
SELAM VE DUA İLE...
Allahım Fatih kardeşime metanet ver sıkıntılarının geçmesi için çok hayırlı vesileler ver.
33 kez LAHAVLE
33 kezde hazreti yunus duası okudum Fatih kardeşime Rabbim kabul eyler inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcın olsun.üzülme abi senin gibi imanı sağlam birine rabbimin izniyle hiç birşey olaz.rabbim sevdiği kullarını sıkça denermiş.ne mutlu sana ki seviliyorsun.rabbim nefsine yenik düşenlerden değilde kazananlardan etsin seni.
ALLAHIM DOSTLARIMDAN RAZI OL . AMİN ECMAİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.