Yasin Kardeşim Allah senden razı olsun. Bu siteyi kurdun bizlere tanımadığımız insanlarla tanışım birbirimize dua ettiriyorsun. Bu da yetmezmiş gibi Ana sayfanın solunda Gülün üstünde Şuna dua edelim, Buna dua edelim diye bir yazı var durmadan da değişiyor. Yani anlıyacağın Bu siteye girdikmi durmadan dua ediyoruz. Allah seni iki cihanda da mutlu kılsın.
Yasin Kardeşime Teşekkür (Recep1)
(27 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Recep abim gülün üstündeki şu değerlere,, dua edin mesajı okadar duygulandırıyorki benide okuyunca cümlesine diyor ve dua ediveriyorum Yasin kardeşimiz sayesinde ne güzel dualar ediyoruz.
Rabbim razı olsun Allah iki cihanda mutlu etsin kardeşimizi.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim
Allah sizden ve site için çalışanlardan, dua dostlarımızdan razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN YASİN KARDEŞİMİZDEN :)
ben göremedim o gülü ?
Anasayfa da solda ...
Allah razı olsun yasin kardeşimizden ve dua dostlarımızdan ...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN YASİN ABİDEN,KADİR BABADAN,RECEP ABİDEN,VE MAHZUN BABADAN HEPİNİZDEN İSMİNİ SAYAMADIGIM NİCE ABİLERİM VE ABLALARIMDAN
Mahcubum bu konunun bir yöneticimiz tarafından sabitlenmesinden dolayı.Affınıza sığınarak sabitlikten indirdim.İnşaalah kırılmazsınız.
Recep amcam o mesajları görüp bu konuya dikkat çekmeniz çok hoş bir kaç örneği burda paylaşalım:
"Bu gün MAZLUMLAR için dua ettiniz mi?
"Bu gün İMAN ETMİYENLER için dua ettiniz mi?"
"Bu gün KİMSESİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER için dua ettiniz mi?"
"Bu gün SEVDALILAR için dua ettiniz mi?"
"Bu gün DÜNYA için dua ettiniz mi?"(burda maksat dünyada yaşayanlar idi)
5 kere sayfayı yeniledim bunlar çıktı.Birde :
"Bu gün FİLİSTİN için dua ettiniz mi?"
"Bu gün İSRAİL için dua ettiniz mi?" gibi mesajlar vardır ki bunlara özellikle dikkat çekmek istiyorum.Benim için böyle içten ve güzel mesajlar yazdığınız için teşekkür ederim inşaallah bu övgülere layık biri olmaya çalışacağım.Rabbim cümlemizden razı olur inşaallah.
En önemlisi ben sadece bir vesile olsun diye siteyi oluşturmuş olup sizlerin katkısı en mühimidir.
Kişisel çabam sonucu bir güzellik mevcutsa Rabbimden, bir kötülük mevcutsa nefsimden dolayıdır.
Allah'a emanet olunuz.
Amin kardeşim.
Sizde Allaha emanet olunuz.
ben de Recep abime 1 kevser,, Yasine 1 kevser,, dua dostlarımıza 1 kevser okudum
rahmet ve selamet vesilesi olsun inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
bazen sözler yetersiz olur hissedilenleri anlatmak için.ancak ruhunda hissedersin.dua dostlarını varlıgı boyle oldu benim için.site için emeği geçen herkese tesekkur ederim.en umutsuz zamanlarınızda rabbimde size böyle elini uzatsın ,çekip çıkarsın karanlıklardan.
allaha emanet olun
Rabbim razı olduğu kulları zümresine ilhak etsin
dünyada Hz Hızır (A.S)yoldaş ahirette komşu kılsın inşallah
sevgi saygı ve baki muhabbetlerimle18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun emeklerin için sonsuz teşekkürler yasin ..böyle bir güzelliğe vesile olduğun için rabbim seni rahmetiyle donatsın inşallah. her daim yanında olsun ..burası huzur bulduğum maneviyatın en doruk noktasına ulaştığım ikinci evim.çok şey öğrendim..hergün okuduklarım bi kez daha kendimi sorgulamama neden oluyor artık bişey yapacağım zaman düşünmeyi öğrendim..
yüzlerini görmediğim ama yüreklerini sevdiğim koca bi ailem var.mucizeler,hüzünler,vuslatlar paylaşılıyor..karşılık yok çıkar yok ALLAH rızası için ;içten isteyerek dua var.
rabbim hepinizden razı olsun..hepimizi mucizelerle donatsın yolundan ayırmasın..rabbimize layık kul efendimize layık ümmet olmamızı nasib etsin. inşallah
Allah razı olsun yasin kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun . AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN YASİN.
NE YAZSAM NE SÖYLESEM AZ BU SİTE İÇİN VE NE GÜZEL.. BUNA VESİLE OLAN SENSİN.ALLAH SENİ CENNETİN EN GÜZEL YERLERİYLE MÜKAFATLANDIRSIN İNSALLAH
HER KİME DUA EDİLİYORSA SENİN VESİLEN VAR BUNDA VE BUNDAN GÜZEL MÜKAFAT YOKTUR BENCE.
RABBİM HER DAİM VE HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
BU SORUMLULUĞU KALDIRMANDA HER ZAMAN YARDIMCIN OLACAKTIR İNSALLAH.
rabbim razı olsun siteyi kuran yasin kardeşimizden ve emeği geçen tüm kardeşlerimizden herne hayırlı muratları varsa versin her iki cihanda aziz eylesin amin
namaz vakitleri çok güzel olmuş elinize sağlık...namaza daha çok teşvik olur inşallah
allah razı olsun yasin kardeşim
EVET ARKADAŞALR DUA ETMEM BENİMDE ÇOĞALDI SAYENİZDE ALLH RAZI OLSUN
YASİN KARDEŞ...
"O" NE GÜZEL BİR "VESİLE"DİR...
VESİLELER İÇİNDE, BİR BAŞKA VESİLE'DİR ...
VESİLE OLANLARIN YERİ HER DAİM GÖNLÜMÜZDEDİR...
YERİ HEM DE GÖNLÜMÜZÜN EN BAŞ KÖŞESİNDEDİR..
HER DAİM DUA İLE ANILACAKTIR ONLAR...
ONLAR HER ZAMAN HATIRLANACAKLAR...
SAĞOLASIN GENÇ KARDEŞİM...
RABBİM SENİN HER ZAMAN YARDIMCIN OLSUN!18 yıl önce gönderildi # -
Allahın sevdiğini sevdiren,herkesten razı olsun Rabbim.
Küçük bi çocuk, büyük bi insan.Ne farkeder ki,yeter ki Rabbim ,onun vesilesiyle muhabbet koysun kalbimize.
Onu ' adres yapsın' buluşalım,halleşelim dediği yere.
belki başka işlerim vardı,bu mubarek cuma sabahı,bi ses mucize-nete bak dedi.
Ve ben nete baktığımda,hasta ziyaret ettim,şifa dileklerim için,en güzel hediye olarak tesbihimi aldım elime.
Hoşgeldiniz derkende aynı şey oldu.ve daha bi sürü insana has hallerde.
Farkında olmadan,kaç kere çaldım Rabbimin kapısını.kaç kere halleştim.
Sizin gibi güzel dostlar,insanı,Allah dostu yapıyorlar :)
Allah razı olsun Yasin kardeşim.Allah ne muradın varsa versin.Allah seni ümmed-i Muhammede şefaatçi eylesin.Bu dünyada olduğu gibi,ahirette de.
ve tüm ümmed-i Muhammedi de, dua dostluğundan hiç ayırmasın.18 yıl önce gönderildi # -
Gözlerimin içi daha bir ışıdı şimdi.Yüreğim şenlendi işte...
İşyerindeyim şu an...
Ama dayanamadım, ses verdim...
Oysa ki asla buradan dostlara seslenmemeliydim,
Niyetliydim seslenmemeye kendimce...
Uydum gönlümdeki kıpırtının sesine,
ses verdim...
Bir selam iletmek içindi hemen,hepsi...
Kısacık ve Çarçabukca,...Evet...
"Allah'ın sevdiğini sevdiren herkesten razı olsun Rabbim!"ve Onlara Selâm Olsun!
Selâm Olsun "O" vesile olanlara!..
ve onların sebep olduğu güzel dostlara,dostluklara!..ŞÜKÜRLER OLSUN!
SEVGİLERİ AŞİNA EYLEYEN,UZAK YOLLARI YAKIN EDEN YÜCE RABBİME!
şÜKÜRLER OLSUN!
GÖNÜLDEN GÖNÜLE YOLLAR AÇIP,
KALPTEN KALBE HÂLLERİ BİLDİRENE,18 yıl önce gönderildi # -
Allah her emek sahibinin emeğini kabul etsin, bereketlendirsin,
samimiyetle katkısını esirgemeyen herkesten razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN YASİN KARDEŞİM...
Ne güzelsin Allahım dostunu,dostum yaptın.
Kelamını dosta söylerken ,anlam kazandı,manalandı.
Dostun muhabbeti,duama naz kattı,neşe kattı.senin kelamın kalpten kalbe,sevgi bestesi oldu aramızda.
senin sevgin aynı yürek çırpıntımız,sevda paydamız oldu.
kardelenler açtı,kar yağan köhne kalbimde.Güzel Rabbim,yüce Allahım,şükürler olsun sana,
sevdirir vesile edersin,kolay getirirsin gelmemizi sana,
bir dostluk ki, hiç kopmasın,hep var olsun aramızda.18 yıl önce gönderildi # -
Bak gördün mü Yasin kardeş, nelere vesile oldun sen?..
Bu siteyle tanıştırdın bizleri,
Sadece duaların büyüsüne kapılmadık..
Her şeyi paylaştık dostlarla,
Paylaştıkça paylaştık,
Paylaştıkça çoğaldık...
Hatta sayende şair de olduk işte böyle(!)Tüm emeği geçenlerden,maddi manevi yardımı dokunanlardan,
Yönetimde yardımcı olan abilerimizden,kardeşlerimizden... hep Allah Razı Olsun!
(Benim bildiklerim; Eğer yanlışım yoksa,Kadir ve Recep Abimiz,cihan ve Fatih kardeşimiz. Başka var mı bilmiyorum.Allah senden de, onlardan da Razı Olsun.İnşallah bu akşam Her birinize birer Fatiha okuyacağım. içimden gele gele...)18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.