herkese merhaba adım aslı.internette dolasırken buldum dua dostlugunu ve cok mutlu oldum inanın.herkes kalbini acmıs ve samimiyetle dua ediyor gıyabında.Allah herkesin dualarını icabetle taçlandırsın tez zamanda.hemen üye olup aranıza katılmak istedim.benide aranıza alırmısınız.benide dualarınızda anarmısınız bundan bole.
sevgiyle kalın.rabbim hepinizi korusun.
merhaba.....aranıza yeni katıldım...(aslı)
(23 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN HOŞGELDİM KARDEŞİM KENDİ NAMIMA
18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldiniz kardeşim.
Sizin için Fatiha suresi okudum.
Allah kabul etsin.
amin.inanın cok mutlu oldum.allah razı olsun.
10 ADET AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN DUA KARDEŞİME ALLAHA EMANET OL
hoşgeldin kardeşim 1 fatihada hediyemiz olsun sevgiyle güzellikle kal
Hoşgeldin ASLI kardeşim 1 fatiha hediyem olsun.
Üye isminiz değiştirilmiştir.
ne kadar mutlu odugumu sizlere anlatamam dua dostlarım.allah hepinizi korusun.
En çabuk icabet olunan dua,insanların birbirlerine gıyaplarında yapmış olduğu duadır.(Ebu Davud,Sünen)
Rabbim sizi tüm sıkıntılardan muaf kılsın, mutluluktan sürüm sürüm süründürsün, tebessüm etmekten dudaklarınızın kenarında cukurcuklar oluştursun :) amin..
hoş geldiniz kardeşim
1 fatiha okudum sizin için
Rabbim duasız bırakmasın hiçbirimizi...18 yıl önce gönderildi # -
Mutluluğunuz ve dostluğumuz hep hayr üzre ve uzun ömürlü olsun inşaallah.
HOSGELDİN
BENDE BU SİTEYLE TESADÜFEN TANIŞTIM ASLINDA TAM OLARAK NASIL BULDUĞUMU HİÇ ANLATMADIM BURDA KİMSEYE BANA GÜLERLER DİYR.. AMA BİGÜN SÖYLERİM HER HALDE...
TEKRAR HOSGELDİN
100 BESMELE HOSGELDİN HEDİYEMDİR SANA
hoşgeldin kardeş.inşallah hayırlara vesile olur siteyle tanışman.rabbim iyileri iyilerle karşılaştırırmış inşallah bizlerde iyilerdenizdir.eğer bir insan kalabalık ortama girdğinde o ortamda sadece bir insan iyiyse o ortama gren kişide iyiyse ikisini karşılaştırırmış rabbim.allah cümlemizi iyi olanlardan ve hayırlı amel işleyen kullarından eylesin.selam ve dua ile
hoşgeldin kardeşim.bende senin gibi tesadüfen karşılaştım bu siteyle.çok sıkıntılı bir anımdı.inanıyorum ki rabbim güzel kalpli dua dostlarıyla tanışmamı istedi.o günden beri oldukça sıkıntılı günler geçirdim.ama dua dostlarım hep yanımdaydı.onlardan aldığım kuvvetle sıkıntılı günlerimde dimdik ayaktaydım.1 fatiha okudum senin için.tekrar hoşgeldin...
ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM..RABBİM BİZLERİ BURADA BULUŞTURDU VE KENETLENMEMİZİ İSTEDİ.BİR DUA ORDUSU OLUŞTU YURDUMUN DÖRT KÖŞESİNDEN GÖNLÜ GÜZEL DOSTLARLA.
SANA 1 FATİHA OKUDUM.SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin..rabbim dostluğumuzu daim etsin güzel dualardan mahrum bırakmasın bizi
HOŞGELDİN ASLICIGIM.RABBİM HEP BÖYEL GÜZEL TESADÜFLERLE KARŞILAŞTIRIP DOGRU YOLU BULMAIZA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
HOŞGELDİN ASLICIM NE GÜZEL AİLEMİZ BÜYÜYO CANIM HOŞGELDİN HEDİYEM 101 BESMELE KABUL EDERMİSİN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ALLAH DAİM KILSIN . HOŞGELDİNİZ . BİR AYETEL KÜRSİ HEDİYEMDİR. SİZİ RABBİM HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN . AMİN .
Hoşgeldin Aslıcım.
Rabbim dostluğunu daim etsin. İki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN3 fatiha hediyem lütfen kabul et
hoşgeldin arkadaşım eminim kopamayacaksın bir daha burdan.....
merhabalar. hemen 1 fatiha bizden size olsun.
Allah kabul etsin .
amin amin amin ...18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİN KARDEŞİM RABBİM GELİŞİNİZİ HAYIRLARA ÇEVİRSİN....
BENDE SİZİN İÇİN GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLMASI DUASIYLA 100 BESMELE OKUYORUM...
SELAM İLE.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.