KARDEŞİM BU PAZAR TÜBİTAK SINAVLARINA GİRECEK ÇOK EMEK VERDİ YAMANLARDA OKUYOR AİLEMİZİN DURUMU ÇOK İYİ DEĞİLDİ DERECEYLE BURSLU OKUYOR BU SINAV ONUN BURSLU OLARAK OKULA DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İSMİ MEHMET DUA EDER ONU GÜÇLÜ KILARSANIZ MUAFFAK OLACAĞINA İNANIYORUM DUALARINIZDAN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TÜM ÖĞRENCİ KARDEŞLERİME ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN AMİN.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.
KARDEŞİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin inşallah sınavını kazanır dua edecem inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
allahım mehmet kardeşimize zihin açıklığı ver,sınavında başarılar nasip et.amin...
allahım mehmet kardeşimin sınavının çok ii geçmesini nasip eyle, en hayırlısını ver ona
Allah yardım etsin kardeşim. Dualarımız onunla olacak inşaalah...
Allahım Mehmet kardeşimizin emeklerini boş çevirme ona zihin açıklığı sınavını hayırlı bir şekilde geçmesini nasip eyle.
kardeşiniz mehemet e 1 ayetel küsi 3 ihlas 1 fatiha okudum allah zihin açıklığı verir inşallah onun için hayırlıysa olsun amin
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM DUALARINIZI RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN
Yarabbim Mehmet kardeşimizin ve tüm öğrencilere zihin açıklığı ver, onların emeklerini zayi etme yarabbim. Onların eğitimlerini hayırlı birer insan olmasına vesile kıl Allahım. Amin amin amin.
Canım kardeşim,Mehmet'ciğimizi Allah çok yüceltsin.Sınavında en öne çıkarsın inşallah.Allahın Ya Mukaddim ismini hepimiz 100'er kere okuyalım.İnşallah birincilikle kazanır.Bu isim , istediğini öne çıkaran anlamını taşıyormuş.Sınava girmeden önce de kendisi 100 kere okusun.İnşallah, ilmiyle Allahın sevdiği kullarından olsun.Mehmet'ciğim Allah sana yardım edecek inşallah..Hiç korkma yavrum..Sünbül
Allahım kardeşimize zihin açıklığı ver,sınavı kazanmasını nasip et,emeklerini boşa çıkarma Rabbim
KADİR BABAMIZIN dediği gibi dua ordusunun desteğiyle gidiyor . Allahın izniyle başarılı olur . Allah yardımıcıs olsun kardeşimin .
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN KARDEŞLER ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.