bır coğunuz bılıyorsunuz bır sevdığım var babası yasakladı istedik vermedı ne olacak bılmıyorum yemın kı her gece ağlamaktan artık ağlayacak gucum kalmadı sizlerin hayat tecruberlerınız benden daha coktur bır yol bırr care yok mu bu işe
buyuklerım kucuklerım bır akıl verın lutfen
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
akıl vermek beni aşar dostum illa birilerinin akıl vermesiyle olacak bir işte değil SANIRIM..
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE ONU VERECEKTİR YETERKİ SEN DUALARINI EKSİK ETME. SEVENLERİ AYIRMAZ RABBİM SABRET BİR ÇIKIŞ YOLU MUTLAKA VERECEKTİR İNAN VE DUA ET SABRET. EGERKİ ODA SEVİYORSA SENİ RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN BABASININ KALBİNİ YUMUSATSIN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir.
bu duayı onu vermeyenlere ithafen oku sürekli...
TIKLA O MUHTEŞEM KAPIYI,VE ONDAN İSTE KÜÇÜK DOSTUM.
ONUN YARATTIKLARININ MİHNETİNE DEĞİL SADECE ONUN LUTFU KEREMİNE SIĞIN.EĞER BİRDE AĞLAYABİLİYORSAN O KAPIDA CAVAP SENİN BEKLEDİĞİNDEN DAHA HIZLI GELECEKTİR EMİN OL.18 yıl önce gönderildi # -
ben bırde bır sey bılıyorum kı sızın gıbı buyuklerım dua dostlarım varya ne zman umutsuzluğa kapılsam hep umut verıyorsunuz ya bana rabbım her daim yuzunu guldursun
DUADAN BAŞKA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMEZ,RABBİM HAYIRLISINI VERSİN,BÖYLE KONULARI KENDİN AŞMAN LAZIM,RABBİME EMANET OL
RABBİN HAYIRLISINI VERSİN.İSTERSEN İSTİAREYE YAT.O SANA YOL GOSTERIR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.ALLAHTAN HAYIRLISINI ISTE HERZAMAN......
SABIR SABIR SABIR ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.............
Allah Allah... kalpler de Allah ın elinde isterim ki Allah'tan ebedi arkadaşın sevdiğin kişi olur. Daha çok gençsin. Senin kızın olsa ne yapardın? bi düşün hakkatten ve sonra eminim ki babayı ikna yolunu bulabilirsin. Allah yar ve yardımcın olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GUZEL KARDEŞIM
INŞALLAH RABBIM SANA BIR CIKIŞ YOLU GOSTERIR.
BEN INANIYORUM KI HER ŞEY DUZELECEK.SADECE RABBIMIN KAPISINDA BEKLE.18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM BENDE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM YALNIZ BENİMDE ANNEM VERMİYO. AĞLAMAK TEK ÇARE DEĞİL İNAN BEN ALLAHIMA ÇOK DUALAR ETTİM VE HALADA ETMEKTEYİM. 4444TANE TEFRİCİYE OKUDUM VE DUA DOSTU KARDEŞLERİMDEN DUALAR ÖĞRENİP VE HALADA OKUMAKTAYIM ALLAHIM YARDOIMCIMIZ OLSUN ALLAHA SIĞIN. BEN ÖYLE YAPTIM KARDEŞİM
AMIN INSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.