Tükeniyorum Rabbim!Yalnız kaldığımı düşünüp,varlığının her an,her noktada tezahhür ettiğini,beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!"Rabbim"demeyi unuttuğumda tükeniyorum!
Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım,Sana güvendiğim..Seninle başlayıp Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettiğim an!"Ne güzel dostsun"dediğimde diriliyorum.
Tükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Sensen çözüm,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak sızımı giderceğimi unuttuğum an!"Bu dertler neden bana?"dediğimde tükeniyorum.
Diriliyorum Rabbim!Havayı soluyup Seninle dolduğum,gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum,tüm dünya bana küssede Seni umduğum an!"Kahrında hoş,lütfunda hoş"dediğimde diriliyorum.
Tükeniyorum Rabbim!Dünya meşgalesine dalıp,bir cenneti,bir azabı,bir de ölümü unuttuğum an!"Beni affet"demeyi unuttuğumda tükeniyorum.
Diriliyorum Rabbim!Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım.Seninle yürüdüğüm,Seninle buluştuğum,dua ederek Seninle konuştuğum an!"Yarab,bırakma ellerimi"dediğimde diriliyorum.
ENGELLE TÜKENİŞİMİ!DİRİLT BENİ RABBİM!
SENAİ DEMİRCİ
TÜKENİYORUM RABBİM
(29 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN...RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN GÜL KARDEŞİM...SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTULURSUN İNŞALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.RABBİM SİZİNDE NE SIKINTINIZ VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN
Ben beni biraktigim zaman, sen beni birakma Yarab!
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.CÜMLEMİZİN
AMİN AMİN AMİN
RABBİM KATINDA DİRİLERDEN KABUL ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.HEPİMİZİ
ne kadar güzelll,Allah gönlünün muradını versin canım.
AMİN.RABBİM SİZİNDE GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL .
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN ABİ
HAYY ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH.....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER DAİM.
RABBİM SİZLERİNDE HER DAİM YARDIMCISI OLSUN
amin amin amin ...
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
.
ne güzel bir yazı... ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN SENDEN DİLERİM BU YAZIDAKİ DİRİLİŞİ HAYATINA TÜMÜYLE UYGULAYABİLENLERDEN OLURSUN İNSALLAH. AMİN
amin.inşallah hepimiz hayatımıza uygulayabiliriz
amin,Allah razı olsun...
Amin, Allah razı olsun...
allah razi olsun ablacim..
Allah razı olsun. Rabbim bir an olsun seni unutturma amin. bizi gaflet uykusundan hep uyandır Allahım. amin.
Seninle yürüdüğüm,Seninle buluştuğum,dua ederek Seninle konuştuğum an!"Yarab,bırakma ellerimi"dediğimde diriliyorum.
ENGELLE TÜKENİŞİMİ!DİRİLT BENİ RABBİM
ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ ÇOK GÜZEL ALLAHI HER DAİM HATIRLAYANLARDAN OLURUZ İNŞALLAH RABBİM BAĞIŞLAYICIDIR BİZLERİ BAĞIŞLASIN BİZLERİ DOĞRU YOLUNDAN AYIRMASIN HİDAYET NASİP ETSİN İNŞALLAH DUALARINIZDA YER ALMAK DİLEĞİMLE ALLAH HER DAİM YANINIZDA OLSUN...
Çok çok güzel. Allah razı olsun.
ALLAH RAZI OLSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN....
RABBİM YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞALLAH
RABBİM SİZLERDENDE RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.