Allah’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle. Senin seçtiğini anlayamama aczine düşürme bizi. Yoksa, takdirini küçümser; hoşnutluğunun bulunduğu şeylerden hoşlanmaz; güzel sonucu olmayanı, selamete aykırı olanı seçeriz. Hoşlanmadığımız yargını sevdir bize; güç bulduğumuz hükmünü kolaylaştır bize. Hakkımızda geçerli olan iradene teslimiyeti bize ilham et; böylece öne aldığının gecikmesini, geciktirdiğinin öne alınmasını istemeyelim; sevdiğinden hoşlanalım, sevmediğini seçmeyelim. İşimizi sonuç olarak en övgün, dönüş olarak en saygın olan ile bitir. Hiç kuşku yok, sen, büyük ve değerli nimetler verir, dilediğini yaparsın. Çünkü sen, her şeye kadirsin.
ALLAH'IM(KARTANESİ)
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminaminamin.allah razı olsun ablacım
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.RABBİM DİLEKERİNİ TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRSİN.ALLAHA EMANET OL.
VE...OKUDUĞUM 786 BESMELEYİ SENİN YÜREĞİNE BIRAKIYORUM,KISMET SANAYMIŞ CANIM.SEVGİMLE BIRAKTIM YÜREĞİNE KABUL EDERSEN.
amin amin amin ...
AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN
AMİN
amin amin amin
Allah kabul ettiği dualardan eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
amin.rabbim kabul etsin
AMİN AMİN ..
DOSTLARIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN......18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnn AMİNN AMİN BU YAZIYA BU DUAYA BİNLERCE AMİNN KARTANESİ SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.