Son zamanlarda moda olan bir kitap vardır.Adı 'secret'(sır).Mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.Olumlu ve olumsuz düşüncelerin insan üzerindeki inanılmaz etkilerini ve bu etkilerin sonuçlarını akıcı ve anlaşılır bir dille anlatmış.
Mevlana hz.lerinin bir sözü vardır"insan düşünceden ibarettir,gerisi et ve kemiktir.Gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenli olursun".Bu kitap bu düşüncenin bir özeti niteliğinde mutlaka tavsiye ediyorum.
Cd tavsiyem ise 'enstrumental kervansaray'.Bu sözsüz tasavvuf müziği.Avrupada bir çok hastanede tasavvuf müziği tedavi amaçlı kullanılıyor.Bu cd de size tavsiye edeceğim eserler,gel gör beni,serveri ser,yan yüreğim yan ve ney taksimi olabilir.
Ayrıca bu müzikler deprosyon,anksiyete ve daha bir çok psikolojik rahatsızlıkta tedavi amaçlı kullanılıyor.
Bir kitap ve birde cd nacizane tavsiyem
(3 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
değerli dostum,bende sana nacizane tavsiyede bulunayım,netpano.com sitesindeki "gizem/sır bölümünde,secret ile ilgili bir yazı var onu incelemeni ve farklı bir bakış açısından o kitabın eleştirisini okumanı sağlık vereceğim.
18 yıl önce gönderildi # -
Mesajınızı henüz okudum.Söylemiş olduğunuz adrese girdim.Ne anlatmak istediğinizi anladım.Yanlız bu başka bir bakış açısı.Pozitif bilime ters düşen hiçbir eseri okumam.Okuduğum eserlerde hep dikkat etttiğim bir ölçüt vardır.Büyük zatların söylemlerine denk düşmeyen hiçbir eseri okumam.
Her eser insana kendi istidadında anlayış sunar.Bu eser bende her ne olursa olsun pozitif düşünmemiz gerektiği düşüncesinden başka birşey uyandırmadı.Bu demekki benim istidadım.
Yüce Rabbimiz şöyle buyurmuştur"Ben kişinin zannındaki gibiyim".Bu konuyla şöyle bağdaştırıyorum;Rabbimizin bizi sevdiğini ve hayatımızda herşeyin bir hikmeti olduğunu düşünerek yani (pozitif) hayatımıza iyi şeyleri daha çok çağırabiliriz.
Şunu söyleyeyim "bu kitap herkeste aynı anlayışı uyandırmaz,bu sebeple böyle kitap tavsiye etmeyiniz diyorsanız mesajımı silebilirsiniz.KADİR BABA:
HAYIR DEĞERLİ DOSTUM BENİMKİSİ SADECE MASUM BİR TAVSİYE İDİ.SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZE SAYGIM TABİKİ VAR.SADECE BAŞKA BİR BAKIŞ AÇISININ PEKİŞTİRME AÇISINDAN DAHA FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BU BU TAVSİYEYİ VERDİM.
SANIRIM BENİM ORDA Kİ YORUMUM SİZİ YANILTMIŞ.
YOKSA İYİYİ,DOĞRUYU,GÜZELİ VE HAYRI EMREDEN ALLAH,POZATİF DÜŞÜNCEYE KARŞI GELMEZ YANILIYORMUYUM...
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.