Sevgili dua dostları, bir arkadaşım gerek maddi gerekse manevi sorunları nedeniyle kötü bir durumda. Allah için ona dua etmenizi rica ediyorum. İnşallah Allahım herkesin sıkıntılarını gidersin rahmetiyle nurlandırsın bizleri. AMİN
!!! LÜTFEN BAKAR MISINIZ
(22 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim sıkıntıda olan kardeşimizin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider feraha çıkar selamete ulaştır. Senden başkansına muhtaç etme. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİNAMİN
7 ayetel kürsi hediyem
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN ACİZ KULARINI GÖRÜYOSUNNN
EN KISA ZAMANDA YARDIM ET ONLARA.
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
7 Ayetel Kürsi de ben okuyacağım.inşallah kabul görür ilahi dergâhta...Rabbim tez zamanda arkadaşını feraha çıkarsın inşallah kardeşim.
100 adet Hz. Yunus (a.s.) duasını okuyacağım...Rabbim arkadaşının sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah...
1 ayetel kursı okuyorum.
rabbım sıkıntılarını gıderır ınşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. çok mutlu ettiniz beni Allahımda sizi sevindrsin. insallah kardesimiz de en yakın zamanda nesesine kavusur. amin amin amin
ALLAHIM SEN Kİ BİR OL DEMEYLE OLMAZLARI OLDURANSIN.BİZ KENDİ İMKANLARIMIZA GÖRE DEĞİL SENİN İMKANLARINA GÖRE İSTİYORUZ.ARKADAŞIMIZIN NE SIKINTISI VARSA TEZ ZAMANDA GİDER ALLAHIM
7 fatiha
7 ayetel kürsi de bende olsun arkadasına.tez zamanda selamete cıkarsın rabbim18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ARKADAŞINA YAR VE YARDIMCI OLSUN.
3 Fatiham var arkadaşına .
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN CANIM ...
HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN FERAHLIK VE HUZUR KAPILARI AÇSIN.....
BENDE KENDİSİ İÇİN 100 BESMELE OKUYORUM RABBİM HAYIRLARA ÇEVİRSİN....18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN ,kenzul arş okudum rabbim kabul etsin
rabbim arkadaşınızın tüm sıkıntılarını gidersin onun gönlüne göre versin
ALLAHIM HER NE SIKINTILARI VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH
1 AYETEL KÜRSİ KARDEŞİMİZE HEDİYEM OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcısı olsun inşallah herşey düzelir.3 yunus duası hediyem.
3 ayetel kürsi okuyorum allah yardimcisi olsun
Allahım senden başka kimsemiz yokki birşey isteyelim. Sen bizim Rabbi Rahimimizsin bizi yaratansın senin kapında bir dilenciyiz YaRabbi nolur Allahım bu arkadaşımızın ve sitedeki tüm arkadaşlarımızın ve tüm müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını hem maddi hem manevi olan sıkıntılarımızı gider Allahım amin... bir ayetel kürsi okuyorum. amin.
AMİN.ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
RABBİM YARDIMCISI OLSUN 1 AYETEL KÜRSİ FATİHA İHLAS OKUYORUM İNŞ BİRZ RAHATLATIR
Allah yardımcısı olsun, sıkıntılarına bir çıkış yolu lütfetsin. 3 ayetel kürsi, 3 kevser suresi gönlüne ferahlık olsun.
11 İHLAS ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN AMİN.
Hepinizden Allah razı olsun. arkadasım dün bu konuyu açtıktan bes saat kadar sonra bir sorununu hallettiğini söyledi. çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim. teşekkürler güzel yürekleriniz için. Allah yar ve yardimcimiz olsun. amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.