YARIN KUTLAYACAĞIN YENİ YAŞIN SANA HUZUR SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN İNŞALLAH.
(BEN HERKESTEN ÖNCE KUTLAYAYIM DEDİM )
YARIN KUTLAYACAĞIN YENİ YAŞIN SANA HUZUR SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN İNŞALLAH.
(BEN HERKESTEN ÖNCE KUTLAYAYIM DEDİM )
RABBİM NİCE YAŞ GÜNLERİNİ KUTLAMAK NASİP ETSİN DERYACIGIM
SAGLIKLA VE MUTLULUKLA
Allah her yaşının kıymetini bilerek, her yaşında güzel şeyler yaşamanı nasip etsin insallah. üç ayetel kürsi doğum günü hediyem olsun. nice hayırlı yıllara insallah
bu deryaya bir hediyeydi benden.... :) Kimse hatırlamayacak sanırım diye yarım saat önce konuştuk ama bunu göremeden çıktı internetten :(
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DERYACIM.
Nice yıllara...
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin. İki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN AMİN AMİN
.....
allah razı olsun ablam hepinize çok teşekkür ediyorum emin olun ki hepinizde benim dualarımdasınız
Seni sevenler,ancak bu sayede varlığının ne kadar değerli olduğunu anlayabildi.
Bugüne kadar kimbilir kaç kişinin hayatı ,küçük bir dokunuşunla değişti.
Gittiğin her yer senin varlığınla biraz daha anlam kazandı.
Sevdiğin şarkıların,filmlerin,kitapların değeri,senin sevgin sayesinde biraz daha arttı.
İYİ Kİ DOĞDUN.YOKSA DÜNYA BİR PARÇA EKSİK KALIRDI....
DERYACIM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM..
RABBİM SANA BU YENİ YAŞINLA BERABER YENİ HAYIR KAPILAR AÇSIN ....
SELAM VE DUA İLE....
Rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah
DERYA GÖNÜLLÜM!YENİ YAŞIN SANA HER İSTEDİĞİNİ VERSİN,YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLER AĞZINDAN DUALAR EKSİLMESİN.O GÜZEL YÜRECİĞİNE 100 BESMELE BIRAKIYORUM HEDİYE DİYE KABUL EDERSEN SEVİNİRİM.SEVGİYLE KAL,ALLAHA EMANET OL.
canımmmm arkadaşım iyi yüreklim doğun günün kutlu olsun..yeni yaşında herşey gönlünce olsun seni çok seviyorum
iyiki doğdun ablacım nice mutlu yıllata rabbim senin gönlüne göre versin
deryacım canım arkadaşım benim doğumgünün kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah. seni çok seviyoruz hepimiz.
3 ihlas
1 fatiha
felak
nas
ayetel kürsi
100 la havle
100 besmele
100 salavat
hediyem sana canım benim.
RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH
melek yuzlu ablam..yolundaki tum engelleri tez zamanda asip gonlundekilere kavusmayi nasip etsin rabbim..gözlerindeki işigin hic sonmez inşallah..seni cok seviyorum ablam..
100 besmele
100 la havle
100 salavat
100 ya allah
100 ya fettah..
allah razı olsun benim gönülleri güzel dostlarım rabbim sizlerle beraber nice seneler armagan etsin bana rabbim bizleri hiç ama hiç ayırmasın amin
Doğum günün kutlu olsun Derya. Rabbim uzun ömürler güzel günler verisin. amin. hayatın hep iman dolu geçsin. tüm güzellikler hep senin olsun amin. Rabbim tüm dualarını kabul ve daim etsin. amin...
sana hediyem ayetel kürsi, felak, nas, ihlas, ve dua...
DERYACIM YENİ YAŞINI GÜNÜNDE TEKRAR KUTLAYAYIM DEDİM. NİCE HUZURLU MUTLU SENELERE GÜZELİM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DERYACIĞIM...3 FATİHA OKUDUM DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM OLSUN...
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. 7 Ayetel Kürsi okuyacağım senin için, hediyem bu olsun!kabul buyur lütfen.
nice hayırlı güzel senelere kardeşim,Allah seni hep mutlu etsin inş.
RABBİMİZİN EMİRLERİ PEYGAMBERİMİZİN SÜNNETLERİ YOLUNDA BEREKETLİ ÖMÜRLER DİLEĞİYLE.ALLAH NİCE BEREKETLİ ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE
hepinize teşekkürler edeiyorum dostlar
iyiki doğdundeyacım doğum günün kutlu olsun allah gönlüne göre versin allah her daim yardımcın olsun allah hayırlı ömür nasip etsin iyiki varsın .
.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.