dostlarım ben sabah namazına bi türlü kalkamıyorum çok deniyorum ama olmuyo ne yapmam lazım
dostlarım ben sabah namazına kalkamıyorum
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KİTAP TAVSİYE ETMEK YASAK MI BİLMİYORUM AMA CEMİL TOKPINARIN SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR? İSİMLİ KİTABI VAR. O KİTABI OKUYABİLİRSİN... YA DA
AKŞAM YATARKEN İÇTEN DUA EDEREK BUNUN YANINDA 7 KEVSER SURESİ, 3'ER TANE İHLAS , FELAK VE NAS SURELERİ İLE FATİHA VE AYETEL KÜRSİ OKUYARAK YATARSAN ALLAHIN İZNİ İLE SABAH NAMAZLARINA KALKMAYI BAŞLAYABİLİRSİN...
RABBİM YARDIMCIN OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım bizi sabah namazının bereketinden mahrum bırakma.
Yatmadan önce böyle dua edersek inşaallah kolaylaşır.
Bir de seher vaktinde bütün mahlukata katılmanın verdiği hazzı zihnimizde canlı tutalım, o saatlerin bereketini kendimize sık sık telkin edelim, gece yatış saatimize biraz dikkat edelim, yani bir nebze hazırlık yapalım, inanıyorum kalkmak kolaylaşır.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim yukarıdaki kitap çok faydalı olacağına inanıyorum,
3 kevser süresi okuyup niyet et inşaallah kalkarsın,arkadaşlarımın tavsiyelerine uyarsan psıkolojik olarak kendini hazırlarsan tabi saat kurmayı da ihmal etme evde anne baba kalkıyorsa onlardanda destek alabilirsin18 yıl önce gönderildi # -
SATTE KURUYORUM DUADA OKUYORUM AMA OLMUYO İNANIN ÇOK ÜZÜLÜYORUM
18 yıl önce gönderildi # -
ewet o kitap çok güzel..zaten niyet ettiğinde ve dua okuduğunda uyanıyorsun...hemde uykunu tamamlamış gibi anlatılmayacak bir şekilde ..içten niyetlendiğimde ezan başladığı an uyanırım...inşallah o tadı hepimiz bi ömür yaşarız...sabahın o sessizliğinde rabbimle baş başa olmaktan uzak kalmayız..
18 yıl önce gönderildi # -
bende kalkamıyordum,sonra saat 20:00'dan itibaren ıhlamur veya sarı kantaron çayı yapıp bol bol içtim ve 21:30 gibi uykum gelmeye başladı,saat 22:00 gibi yatıyorum,sabah namazına kalkabiliyorum.Birkaç gün sonra beden alışıyo ve kendiliğinden uyku gelmeye başlıyor çay içmeye gerek kalmadan.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.