benim üç buçuk yaşında kızım var bengi yavruma kadir babaya dua edermisin ben yardımcı olsam dedim oluy edeyim dedi ve o minicik ellerini kaldırdı ALLAHIM KADİR DEDEME YARDIM ET SIKINTILARI ONDAN UZAK OLSUN ONA HAYIRLI FIRSATLAR VER BORÇLARINI ÖDESİN DEDİRTTİRDİM ODA AYNEN TEKRARLADI BENDE 5 AYETEL KURSİ 3 İHLAS 1 FATİHA VE BENİM OKURKEN ÇOK BÜYÜK HAZ ALDIĞIM İSM-İ A'ZAM DUASI NI OKUDUM SİZE HEDİYE EDİYORUZ KABUL EDİN LUTFEN KADİR BABA
kadir baba size süprizimiz var
(22 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kıskandım :)
Minik meleklere eklenecek Bengiciğimiz http://www.mucize.net/melekler.html
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN YASİN KARDEŞİM KIZIMIN ADI BENGİSU AMA BİZ BENGİ DİYORUZ BENGİSU DİYE EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ ALLAHA EMANET OLUN
ETMEZMİYİM HİÇ.
ALLAHIM SANA HAMDOLSUN.BENGİSU KADİR DEDE SENİN HERYERİNDEN ÖPTÜ.ANNECİĞİNİN VE BABACIĞININ YÜREKLERİNDEN ÖPTÜ.
GÖNÜLDEN KOPAN BİR BESMELE BİLE BANA ÇOKKEN,ALLAHIM UFACIK BİR MELEĞİN DUASINI LÜTFETTİ YA.
NE DİYEYİM SİZE BEN.NASIL İFADE EDEYİM KENDİMİ ŞİMDİ.
NE YAPTINIZ KADİR BABAYA.
BEN AĞLIYACAM ŞİMDİ SİZ NE YAPARSANIZ YAPIN.
BU GÜN DÜĞÜN BAYRAM BANA.
BENGİSU,MELEĞİM BENİM.
SANA KADİR BABA KOCA BİR YASİN YOLLADI.
ANNEYEDE BİR TANE,BABAYADA BİR TANE.
GÖNÜL HEYBESİNDEN,AĞLAYA AĞLAYA,LÜTFEN KABUL EDİN OLURMU...18 yıl önce gönderildi # -
sizi yaradanıma kurban olayım kadir babam biz sizi hep güldüğünüzü hissetmek isteriz inşallah dualarımız kabul olurda mücdeli haberlerinizi huzura kavuştuğunuzu duyarız
allah razı olsun kadir babam bende ağladım çok duygulandım
yasin kardeşim bengisu adını görünce nasıl sevindi nasıl ellerini çırptı nasıl güldü görmeni isterdim allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
valla nurgl abla bende kıskandım canım meleğinizi rabbim her türlü kötülüklerden korusun amin ona söylermisin bana dua edermi acaba?
İÇİNİZDEKİ TÜM SIKINTILARI FERAHA ÇIKARSIN.AMİN AMİN AMİN AMİN
Sevgili bebegimiz Begisu Allah tez elden dualarını kabul eder inşallah.Allah seni sevdiklerine bağışlasın,bebeğim.
amin meralcim allah herkezi sevdiklerine bağışlasın
aminnnnnnnnnnn.inşallah
Bengisu meleği sen ne iyi yapmışşın öple Kadir Baba ya!
Onun yüreği çok koccaaman bi o kadarda incedir.
Bak Kadir Baba görüyomusun Küçücük Bebeler bile nasıl seviyo seni.
Allah tez zmanda sıkıntılarından hayırlar sebep eylesin.
Amin.
Bengisuuuu Nimet TEYZEYE Bİ ÖPÜCÜK YOLLA.18 yıl önce gönderildi # -
nimet teyzesi bengisu iki elini dudaklarına yapıştırdı öptü sana gönderdi aldınmı
aman allahım ya valla ağlıyorum şimdii.maşallahhh
Geç oldu ama aldım.
İşten geldim bi dünya evde iş yaptım.
Saat 11,30 gigbi oturdum buraya burası benim dostlarımın mekanı uğramadan edemiyorum.
Bu yorgunluğun üstüne Meleğimin öpücüğüde bi iyi gitti ki sorma Nurgülüm.
Güzel bebişimi bende öpüyorum.
Teyzesi en kısa zamanda ona nazar duası edecek ilk fırsatta.18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ KADİR BABA BEN YENİYİM SİZLERİ ANCA TANIMAYA ÇALIŞIYORUM ALLAH HEPİNİZİ FERAHA ÇIKARSIN BENİMDE 3YAVRUM VAR ONLARA SİZLER İÇİN DUA ETTİRCEM
allah razı olsun ablacım nurgülüm yazmıssınya nasıl duygulandım anlatamam sanki bana ve kızıma kucak açmıssın sana sarılmışız gibi hissettim 11 ayetel kursi hediyemiz size
Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah Dua edenlerden amin diyenlerde Allah razı olsun Benimde bazı sıkıntılarım var dularınızı bekliyorum aranıza katıldığım için çok mutluyum Tüm sıkıntıda olanların Refahı için La ilahe ente subhaneke inni küntüminez zalimin 1000 adet okuyorum Allah kabul etsin Lüfen Dua dua dua dua dua dua Rabbim hepize iyi günler gösterir inşallah.
Benden de tüm sıkıntıları olanların sıkıntılarının giderilmesi niyetiyle
1000 La ilahe ente subhaneke inni küntüminez zalimin
Şimdi başlıyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Fatmakbrs arkadaşım allah razı olsun İnallah hayırlısı ile bu günleri atlatıcaz dualarınız sayesinde Rabbim hepimizegüzelgünler gösterir inşallah
bendende sizlere 1 ayetel kursi 3 ihlas 1 fatiha kabul edin lütfen
Nurgulüm o senin güzelliğin sen öğle güzel ve samimi yazmışşınki hem bana hem Kadir kardeşime bizede size sarılmak ve dua etmek düşer.
Allah tüm sevdiklerine ve istediklerine kavuştursun aminnn.18 yıl önce gönderildi # -
sevgili Nurgülüm,bengisuyla gurur duydum.Maşallah ona.Allah size ,sizi ona bağışlasın.Dua meleği olmuş,meleğim.Seni de kutluyorum.diğer melekler gibi bengisuyu da dua semasında melek yaptığın ona bu yaşta duayı yaşattığın için.Allah razı olsun ablacım.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.