Allah'ım
Rahmetin hakkına duama icabet et ve kudretin hakkına bana güç ver
Allah'ım
dünya ve üzerindekiler sana dua etmeyi unutturmaya çalıştıkça Sen bana kendini hatırlat
Allah'ım
Rahmetinle beni darlıkta ve bollukta Sana yalvaranlardan kıl ki bana verdiğinle şımarmayayım,, benden aldığınla kahrolmayayım
Allah'ım
benliğin ve bencilliğin bütün aşamalarından beni kurtar ki,, Senin rahmetinin ve kudretinin eserlerine karşı kör kalmayayım
Allah'ım
aldatıcı şeytanın beni Senin rahmetinle veya azabınla kandırmaması için bana yardım et,, nefsimin oyunlarına karşı da bana yardım et
Allah'ım
bir kimseyle ya da bir toplulukla sadece Senin rızan için beraber olabilme gücünü ve isteğini bana ver,, yardımını benden esirgeme ki,, nefsimin veya şeytanın oyunlarıyla FERTLERLE YA DA TOPLUMLARLA ALAY ETMEYEYİM,,KİMSEYİ KÜÇÜK GÖRMEYEYİM,, KİMSEYE KARŞI İKİ YÜZLÜ DAVRANMAYAYIM,,
Allah'ım
hasedden,,kibirden,,kaş göz işaretlerinden,,kendini çok önemsemekten,, alaydan,, cimrilikten,, israftan ve nefsimin tüm kötü huylarından temizlenebilmem için bana yardım et
Allah'ım
bütün güzel huyları kazanabilmem için de bana yardım et...kendi hatalarımı,, eksikliklerimi,, zaaflarımı,, yanlışlarımı tesbit edebilme ve değiştirebilme gücünü ver bana
Allah'ım
kimsenin bana zulmetmesine izin verme ve BENİM DE KİMSEYE ZULMETMEME İZİN VERME,, TAVRIM VEYA SÖZÜM ZULÜMSE HAKSIZLIKSA BUNU ANLAYIP TÖVBE EDEBİLME KABİLİYETİ NASİB ET
Allah'ım
unutursam ya da yanılırsam beni affet ve bana her zaman verdiğin gibi bu ramazanda da sana yönelebilme ve temizlenebilme fırsatı ver
ben layık değilsem de SEN kullarına rahmet etmeye layıksın RABBİM
kudretinle ey kudretlilerin en kudretlisi
Rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin amin amin amin
dua.....................(cihan)
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun, Allah kabul etsin, bu Ramazanı tüm sıkıntılarından kurtulman ve istediğin gibi arınman için bir başlangıç kılsın.
Kendi kusurlarıyla uğraşmak, kendisini başkalarının kusurlarıyla uğraşmaktan alakoyan kimseye ne mutlu...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENİ SEVDİKLERİNE,EŞİNE VE ÇOCUKLARINA BAĞIŞLASIN.
O kadar güzel ve içten ki duan iki kez okudum samimi ve içten.
Rabbim Cihan kardeşimin duasına amin diyorum aynı dualarımı kabul et rabbim amin.
amin. amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin milyonlarca amin
çok güzel bir dua kabul olunması dileklerimle tesekkurler
amın amın Rabbım dualrımızı kabul etsın
Allah razı olsun gerçekten bana çok iyi geldi bu dua...
amin amin amin amin amin amin amin amin amin aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ECMAİN
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.18 yıl önce gönderildi # -
Amin...Ne kadar güzel bir dua Allahım! Bizler de aynılarını senden isteriz. Bizlere de ver Allahım .Amin! Allah Razı olsun Cihan kardeşim!
AMİN,ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SENİ VE AİLENİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.