KARDEŞİM BU GECE AYETEL KÜRSİLERİM SANA GELİYOR . ALLAH KABUL ETSİN
Cennet sizden ilk defa bişey istiyo !
(54 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM KARDEŞİM YÜCE RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ VAKİT VERİR İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda veriri inş.Bende dahil olmak üzere tüm bekarları dünya ve ahiret saadeti yaşatacak kişilerle karşılaştırsın. AMİN
Allahım Cennet kardeşimin gönlünün muradını hayırlısı ile en kısa zamanda ver Yarabbim!Hayırlı bir yuva kurup o yuvayı bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir şekilde devam ettirmesini nasip eyle Yarabbim!
Allah razı olsun Fatih kardeşim senden, allah kabul etsin şimdiden,Hatice abla benhan mfd ablam sizden de Allah razı olsun.Nasıl oldum Mfd ablacım?
İyiyim ablacım dualarınızla düzeldim inşallah.Sizler hayatımda olduğunuz sürece ve tabii ki dualarınızla daha da iyi olacağım inşallah
Cennetim Nimet ablam nerde demişşindir sen:)
Geldim canım geldim sana dualarımla güzelim sen istersinde ben senin için etmezmiyim dua Allah helal süt emmiş senin ailenin değerini kıymetini bilecek senin gönlünü hoş tutup sana iyiki kariıma çıkmışşın dedirtecek bir eş nasip etsin yüce rabbim.
Amin.
Allaha emanet ol Cennetim.18 yıl önce gönderildi # -
Nimet ablacım inan diyodum nerde nimet ablam di bende hep böyle dua ediyorum biliyo msun:) Allah razı olsun, allahım senin de cümle dualarını kabul etsin canım ablacım.Sen de Allah'a emanet ol Nimet Annem...
Cennet güzeli,Allah sana çok hayırlı bir eş nasip etsin..Dünyada cenneti yaşatacak kadar güzel ahlaklı olsun..Sünbül
Cennet kardeşim kalbinde biri var ise hakkındahayırlı ise allah nasip etsin yaksa tez günde tez saatte hayırlı kısmeteni karşına çıkarsın 100 ihlas okucam muradın için benimde bazı sıkıntılarım var benim içinde dua edin
Allah bütün dertlerini alsin. Sana hayirli kismet versin. AMin.
Cennet kardeşim ne kadar çok sevenin varmış. Allah inşaallah dualarımızı kabul eder ve istediklerin olur.
CENNET KARDEŞİM ordu seninle bakalım . FERAHLIK FERAHLIK FERAHLIK VER ALLAHIM KARDEŞİME
CENNETİM GÜLÜM BAK SANA 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM BUGÜN ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN
Canlarım beni hepinizden allah razı olsun, bu kadar güzel insan benim için dua eder de aşllahım kabul etmez mi ... Allah bin kere razı olsun her ne muradınız varsa versin hepinizin, içim umutla doldu, ümitle doldu, Mevlam ümitsizlikte bırakmasın bizleri. Amin
canım cennetim..dün o kadar duyguluydum kii...gece senin için aglayarak dua ettim...inşaallah Rabbim sana hayırlı eş hayırlı yuva ve hayırlı evlatlar verir..sen mutlu ol canım kardeşim bende mutlu olurum..seni çok seviyorum..
Nurayım benim gerçekten mi, allahım nuray'ın gözyaşlarınını hürmetine dualarımı kabul et, onun da her ne muradı varsa tae zamanda tez saatte ver kurban olduğum Allahım. Nurayım allahım seni hiç darda bırakmasın.Ben de seni çok seviyorum canım kardeşim benim
Yıldız ablacım dualrımda olcaksın. allah razı olsun
cennetim canımsın benim bana ettigin dua o kadar hoşuma gittiki gözlerim doldu...ben sana hep dua ediyorum..bizler böyleyiz bir arkadaşımızın veya bir müminin mutlu olması için dua ederiz onun mutlulugu bizim mutlulugumuzdur..canımsın benim Allaha emanet ol..
cennetciğim yazını okuyunca dua ettim.büyük Allahım cennet kızım için dünyanın en hayırlı eşini nasib et dedim.dualarımdasın bitanem.
Şengül ablacım allah razı olsun, yüce Mevlam kabul etsin
canım cennetim benim.allah dualarını tez zamanda kabul etsin.dualarımdasın unutma.....
İşte budur!
Ne kadar çok seviliyosun gördünmü?
Sen bizim güzel kızımızsın Bahtında güzel olsun Cennetim.
Sana içten dua eden herkese ayrıca allah razı olsun diyorum.
Allah onlarında gönüllerindekini versin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
:) Evet Nimet abla gerçekten çok seviliyomuşum, burda birbirimizi tanımasakta aslında çok iyi tanıyoruz, burda kalpten bağlıyız birbirimize biz, evet herkesten allah razı olsun, sizleri hep güldürsün inşallah,(yasemnim sen de benim dualarımdasın canım benim)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.