abi istihare hakkında ruya yı gordum ama nasıl ne mana cıkartacakyım bılmıyorum
fatıh abi bir yardımcı olurmusun
(9 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
NE RENK GÖRDÜN
19 yıl önce gönderildi # -
abi renk değil yağmur yağıyordu gece yağmur yağmaya başlayınca ortalık ışıdı bırden bıre gok kuşağı cıktı sonra
VALLAHİ BEN AÇIK RENK GÖRÜNCE İYİ
KOYU RENK GÖRÜNCE KÖTÜ DİYE BİLİYORUM19 yıl önce gönderildi # -
oldu abı tsk ederım bir daha mı yatmam lazım renk goreceğim değil mi abi yani ama nasıl renk yanı sadece renk mı goreceğim yoksa ruyanın ıcınde mı olacak bu renk onuda anlatırmıısn abi bir zahmet ya
BAZEN OLMUYOR DİYE BİLİYORUM .7 GÜN ÜST ÜSTE YATMAK GEREKİYOR RENK GÖRENE KADAR . EĞER RENK GÖRMEDİYSEN BİR DAHA YAT . YEŞİL RENK VEYA SİYAH RENK KOYU YANİ. SANA ONUNLA İLGİLİ BİR YAZI YAZMIŞTIM . NERDEYDİ O.
Allah razı olsun abı tsk ederım
RÜYAN GAYET GÜZEL AKAYACAN HEMDE ÇOK GÜZEL. AMA SİTE RÜYA İÇİN YORUMLARA KAPALI SANIRIM AMA OKUDUM CEVAPLAMADAN YAPAMADIM NE GÜZEL BİR RÜYA RABBİM GÜZEL GÖSTERMİŞ SANA. İSTİHARE SADECE RÜYAYA YATMAK DEĞİL ONU SONRADAN EKLEMİŞLER İSTİHAREYİ GÜN İÇİNDE DE YAPABİLİYORSUN 7 GÜN SART DEĞİL İKNA OLANA KADAR YAPABİLİYORSUN EN SON 7 GÜNE KADAR YAPMAK GEREKİR YANİ İLK GÜN KILDIN VE KALBİNE BİR FERAHLIK GELDİĞİNİ HİSSETMEKTE OLUMLU SONUÇ ANLAMAINDA .
AMA RÜYA DAHA İKNA EDİCİ OLUYOR BİLİYORUM.19 yıl önce gönderildi # -
bilmiyordum abla herkesden ozur dilerim ablacığım cok tsk ederım ılgılandığın ıcın ablacığım Allah razı olsun
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.