sitedeki arkadaslarımızdan biri persembe,cuma ve cumartesi okunacak hacet duasını yazmıştı bende onu yaptım geçtiğimiz persembe basladım.
nişanlımın gönlüne hidayet ver Rabbim diye dua ettim.namaza baslaması için Rabbimin nişanlımın namaza baslaması için gönlüne hidayet vermesi için..ve hacet duamdan önce sizlerlede paylastım bunu sizlerinde duasını aldık,işte sanırım çok az kaldı!!!
sadece nişanlım için dua etmiyordum , nişanlımın babası kılıyormuş bırakmış. ve bir oğul babasını genelde örnek alır,Samette örnek alanlardan,önceden kılıyormuş bırakmış,babasıda bırakmış,
ben sametin babası içinde dua ettim,ve kılmayanlar kılmak isteyipte bi türlü baslayamayanlar içinde..
bu aksam beni aradı sametim,babam namaza basladı dedi,Allah izin verirse bende ilk sahurla birlikte baslicam dedi.bende sahuru bekleme hemen basla dedim,yok o illa ramazanla bir baslicam dedi. olsun .. insallah baslicak,Allahım hakiki kılanlardan eyle namaza baslayan tüm kardeslerimizi...ve bizleri sadece gösteriş için kılanlardan yapma rabbim. namazımızı büyük bir itahla kılmayı nasip et,vesveselerden koru,bizleri namaz askıyla yandır rabbim.
ve ben hala arada kaytarıyorum pişmanlık duyuyorum ama küçük sebeplerden hala kaytardığım oluyor,neden bilmiyorum Rabbim affet beni,namazı doğru düzgün kılanlardan eyle hepimizi..AMİN AMİN AMİN.
HEPİNİZ BİRER MUCİZESİNİZ.RABBİM BU GÜZEL İNSANLARA EN GÜZEL RÜYALARI GÖSTER SABAH HUZURLA UYANSINLAR.ben uzun zamandır hemde çok uzun zamandır can sıkıcı rüyalar görüyorum,güzel rüya göremiyorum hep istifra ettiğimi,yüzümden sivilceler çıktığını görüyorum,en son irine benzer seyler çıktı vücudumdan,kan kustuğumu gördüm,canımı sıksada bu rüyalar anlamları sıkıntıları atmak ama huzursuz oluyorum.
güzel bir rüyaya öyle hasret kaldımki bu yüzden içten bir dua edip bu gece herkesin güzel güzel rüyalar görmesini isiyorum Rabbimden Rabbimin katından Rüyalar..
AMİN AMİN AMİN