benım dualarımdan once sizlerin dularını kabul eder.benım ki umutsizce beklemek gibi bir sey her sey gun gectıkce kotuye gidiyor artık sizler için dua edıyorum rabbım kabul eyle amin amin amin
dilerim rabbım
(21 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Emin ol burada yapılan her dua'dan nasibini alıyosun ve dualarındanda yine alıyosun kardeşim.Ayrıca ümitsizlik diye birşey yok!! Allah'ın izniyle ölümden başka herşeye çare var ve Allah dermansız dert vermiyor kardeşim.Sadece SABIR!! Bekle ve gör.Her yaşadığımız diğer birşey ile birbirine bağlı yani herşeyin bir nedeni var ve bunu sadece Allah biliyor.Allah'a dayan Allah'a güven!! ES SABUR!!
18 yıl önce gönderildi # -
AKAYACAN SEN YAZMADINMI BANA BUDÜNYADA DEĞİLSE AHİRETTE DİYE BENDE SANA BUNU TEKRAR HATIRLATIYORUM ARKADASIM
Sanmaki bunları rahatlık içinde yazıyorum!!! Hayır canım,inan ne ruh buhranları geçirdim,İnan mucizeye ihtiyacım var ve acılar içinde kıvranıyorum...AMAAAA Derdi verende Allah,alanda Allah!! Bana bunu uygun görmüş Elhamdülillah!! Tevekkül kardeşim tevekkül...Allah gönlünün muradını versin ve ne sıkıntın varsa Allah hemen alsın İnşaallah!! Dualarımda sende olacaksın kardeş.
ablacağım oyle tabıkı abla ama abla cok sevdım ya gercekten cok sevdım oyle sevdım kı bır aydan fazla oldu hıc ses soluk yok resımlerı ıle konusuyorum ağlaıyorum bılmıyroum abla ne olacak halım dunya da
:( ZOR HEMDE ÇOK ZOR BİLİYORUM
SANA HİÇ BİR SÖZ KAR ETMEZ TEK İSTEDİĞİN O SUANDA HİÇBİRSEY KOLAY KOLAY YARANI SARMAZ. AMA RABBİM BÖYLE OLMASINI İSTEMESE OLMAZDI. DEMEKKİ OLMASI GEREKİYORMUŞ, SABRET ÖLÜM YOK SONUNDA,SABRET ACINI ANLIYORUM OLSUN ACI ÇEKMEK RABBE DAHADA YAKINLASTIRIR SENİ VE EMİN OL ELİNİ AÇIP ALLAHA YALVARMAN SENİN İÇİN ZATEN EN GÜZEL MÜKAFAT.. BELKİ BİRAZ AHİRETİN İÇİN ÇALIŞMAN GEREKTİĞİNİ HATIRLATIYORDUR RABBİM SANA SENİ SEÇMİŞTİR VE SEVDİĞİ KULLAR ARASINDA OLDUĞUN İÇİN BUNU SANA HATIRLATMAK İSTEMİŞTİR. FERAH TUT GÖNLÜNÜ... HİÇBİRSEYİN SONU DEĞİL BASLANGICINDASIN..
Güzel kardeşim,bende çok sevdim!! üstelik sen daha genceciksin benim belkide yuva kurabilmem için son şansımdı.Ama inan Allah'ın bir bildiği var ve içini rahatlatacaksa şunu da söyleyim;ben bundan önce 2 kez daha sevdim ve onlarda terketti beni.:)) Ama her terkedilişimde 'niye ya!! neden ya!!' diye isyanlardaydım ve biraz zaman geçtikten sonra durumun böyle olmasının ne kadar hayırlı olduğunun sebepleri çıktı ortaya ve Şükür secdesine kapandım.Sanıyosunki 'birdaha böyle sevemem' Hayır!daha çok bile seversin.Allah'tan hayırlısını iste.Ben 4 aydır bekliyorum çıt yok!Ama Allah bilir....
UMUTSUZLUĞA SAKIN DÜŞME,RABBİMİN HAZNESİ OKADAR GENİŞKİ İSTEYEN KULLARINA MUTLAKA CEVAP VERİR,BİRDE ŞÖYLE DÜŞÜN DUA ETMESEYDİN ALLAHA SIĞINMASAYDIN HERŞEY DAHADA KÖTÜ OLABİRDİ.RABBİME AÇTINIĞIN ELLERİNİN İÇİNE 100 LA HAVLE 100 BESMELE BIRAKIYORUM KABUL EDERSEN.
AMİN
herşeyi bilen işiten odur..nice tükenmişlikten yeni bir sen var eder..nice karanlıklardan güneş doğdurur..herşeye gücü yetendir..sakın ümidini yitirme..inan ve duanı bırakma asla..o güzel yüreğindekileri kabul eder inşallah. güzel allahım
rabbim yar ve yardımcın olsun ayrıca canım hayatın içinde ümitsizliğe kesinlikle yer verme
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Allah bizler için tüm ettiğin dualarını senin içinde kat kat güzelliklerle versin yardımcın olsun muradını nasip etsin 1 fatiha hediyem
Kardeş, kimbilir, belki senin dermanın kardeşlerine ettiğin dualarındadır.
Allah hikmetlerini göstersin, yüreğine ferahlık versin.
Çoğu zaman, sonradan,
iyi ki benim istediğim gibi olmadı bu iş dediğim olmuştur;
ama sıkıntıdan hemen kurtulmak istiyoruz ya,
en iyi çözüm bizim istediğimizdir sanıyoruz, onu da hemen istiyoruz.
Sabır, sabır, sabır...
Allah umduğundan daha güzeli ve kuşatıcı nimetleriyle karşılık versin dualarına...O'nun katında hiç bir şey zayi olmaz...18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM BENİM
HİÇ ALLAHTAN
SENİ ANNEN BABANDAN DAHA ÇOK GÖRÜP GÖZETEN SEVGİLİDEN ÜMİT KESİLİR MİO RABBİN SENİN İÇİN EN HAYIRLI NİMETLERİ İKRAM EDER
SENİN SESİNİ DUYMAYAN SENİN GİBİ SEVEN BİR İNSANI KAİLE ALMAYAN İNSANA GÜLE GÜLE DE BE KARDEŞİM......
Allah umduğundan daha güzeli ve kuşatıcı nimetleriyle karşılık versin dualarına...O'nun katında hiç bir şey zayi olmaz...
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
allahım akayacan kardeşimizin dileklerini kabul et rabbim aminnn.
AKAYACAN BEN DÖRT SENEDİR GÖRÜNÜRDE HİÇBİR UMUT IŞIĞI OLMADAN BEKLİYORUM.AMA BU DEMEK DEĞİLDİRKİ BEN UMUDUMU KESTİM.TABİKİ HAYIR.BEN RABBİME OKADAR ÇOK GÜVENİYORUM Kİ UMUTSUZLUK DİYE BİRŞEY BENİM KAPIMI ÇALMIYOR.SENDE ONA GÜVEN ONA DAYAN BAK OZAMAN OLMAZ DEDİKLERİN NASILDA BİR ANDA OLUVERECEK
inşallah dostlarım inşalalh Allah razı olsun dularınıza benı de ekleyın ne olur
Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun. Unutmaki dermansiz dert yoktur! Allahim derdini verdiyse, emin ol dermaninida vercektir.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.