Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.
Günah işlemeyen dil ile dua etmelidir
(51 mesaj) (4 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ordamısın kardeş
19 yıl önce gönderildi # -
Bak madem böyle,yarın namazdan sonra ben senin için ,100 selavat başta 100 selevat sonda olmak üzere 500 adet'Lâ havle velâ kuvvete illâ billah'okuyum,sende benim için oku olur mu?
OKURUM ABLACIĞIM OKUMAM MI
tamam o zaman umutsuzlukları bir kenara bırakıp tüm kalbimizle yarın birbirimize bu duaları okuyalım gönlümüzdeki muradımız,sıkıntılarımız için!!Hadi Allah kabul etsin.unutma 100 selevat duaya başlamadan önce,sonra 500 adet'Lâ havle velâ kuvvete illâ billah',sonra 100 selevat daha. :)) Allah acaba bu anlaşmamıza ne demiştir :))
DİN KARDESLİĞİ HER HALDE BOYLE BİR SEY OLUYORDUR ABLACIĞIM
evet müslümanın duası müslüman için...
Akayacan kardeşim,senin gönlünün muradı için 100 selevat,500 la havle vela kuvvete illa billah,100 selevat'ta sonunda okudum.Allah tez sevdiğine kavuştursun.
amin mezza abla ben okuyamadaım doğrusu ablacığım arkadaımın cenazesı vardı abla kusura bakma cok yoğundum ama abla her an dua ettım sana buna emın ol her namazdan sonra inşaşlah okuyacağım
AKAYACAN ŞİMDİ OKU :)
1 ADETTE BENDEN SİZE
ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM
ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM ALA SEYYİDİNA MUHAMMED19 yıl önce gönderildi # -
evet şimdi oku :)) banane ben sözümü tuttum ve duanın hiç etkisi bozulmasın diye bir oturuşta bitirdim senin için..bende isterimm.::::::::))
sağol güleysacığım Allah seninde gönlünün muradını versin,bugünde senin için dualr okuyacağım...
MÜEZZA OKUDUKLARIN ZATEN SANA KAT KAT GERİ DÖNECEKLER BİLİYORSUN DEĞİLMİ?
RABBİM MELEKLERİ ŞAHİT OLARAK VERDİ YANINA BASKASI İÇİN OKUDUKLARINI ONLARDA DUYDU VE O MELEKLER RABBİMİZDEN SENİN İÇİN DUALARININ KAT KATINI SANA GERİ VERSİN DİYE DUA ETTİLER İNŞALLAH
abla tamam okuyacağım ama suan sok ıcındeyım eve yenı geldım evde ıkı tane kedı hemde bızım ev ıkı katlı ust katta kedıler nasıl cıktılar buraya anlamadım abla sesli olarak gidin dedim biri onden cıktı gııtı diğeri peinden cıkıp gıttı abla bır oku ne olur sok ıcındeyım kedı ye gıt dedım iki kedide cıkıp gıttı ya ınsan mı laf dınlıyor bunlar hemde balkona cıktılar sonra bana baktılar
AKAYACAN :)
BU ARADA ALLAH RAHMET EYLESİN CENAZENİZ VARMIŞ RABBİM NUR İÇİNDE YATIRSIN
hahahah!! onlar bizim tahminizmizdende akıllılar,kedilerle büyüdüm ben,psikolojilerini çok iyi bilirim.Mubarek mahlukatlardır kendileri..Kedi milletini ciddiye alacaksın...Bunu anlatmaya çalışmışlardır. .))
amın abla benım değil arkadasın halası ıdı ama arkadas dediğim kardesım gıbı dı abla ama su an ne yapacağımı bılmıyorum ınan bu kedi işine kafayı taktım kafayı sıyırmak uzereyım
İnşaallah güleysacığım,bu gece de senin için dua ederken melekler yine dua ederler İnşaallah,bu arada akayacan sana felak nas gönderdim,kediler yokoldumu? :)))
:) EVET KEDİLERİN BAKIŞLARI ÇOK ENTERESAN SANKİ SANA BİŞEY ANLATMAYA ÇALIŞIP DİK DİK BAKIYOLAR SEN BİAN ŞOK GEÇİRİYOSUN ONLARIN İSE HİİÇ UMRUNDA DEĞİL BASLARINI ÇEVİRİP SANKİ DİK DİK BAKAN ONLAR DEĞİLMİŞ GİBİ YOLLARINA DEVAM EDİYOLAR DALGAMI GEÇİYOLAR NE. İNSAN DEĞİLLERKİ NE BAKIYON OĞLUM DİK DİK DESEK :))
abla camdan bana bakıyorlar ya
AKAYACAN SENİ KORKUTMAK İÇİN BİŞEYLER YAZARDIM BU HUYUM KURUSUN KORKUTMA HUYUMDAN VAZGEÇEMİYORUM NEYSE KORKMA 1 FELAK 1 NAS OKUYORUM SANA KEDİ ONLAR BŞİ OLMAZ
:)) çocuğum,onlara yemek ver besmeleyle,bişey yok korkma,hem dedimya mubarek mahluklardır kendileri,vardır bir hikmeti :))
guleysa abla gulmeyın ya kediler bile istemiyor sankı benı :)
:)) özürdileriz ama gülünmeyecek gibin değil...sen yemek verdinmi bakimm o mubarek milletin mensuplarına hı?
guleysa abla sakın korkutma bu gece ne olur yarın fılan korkut bugun dur da ne olur hala tuylerım dıken dıken odaya gırdım iki tane goz ısıldıyor anladım kedı ısığı yaktım gidin dedim cıktı gittiler
mezza ablacığım ne yemeği korkudan evın tum ısıklarını yaktım elimde elektırık supurgesının borusu beklıyor pc basında
deki gecenın 2 de eve gelırsen olacağı bu
bak belkide sana bir müjde vermeye geldiler ne biliyosun?hemen onlara yemek ver dedimdi sana,besmele çek ...boş gönderirsen olmaz..
tamam abla balkona cıkıyorum şimdi ama bır sey olursa abla senden bılırım korka korka gidiyorum
:)) tamam ben onlara kefilim,Ayetel kürsi gönderiyorum şimdi..
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.