abla ınanmayacaksınız belkı ama kediler yok bızım ev ıkı katlı ıkıncı katın balkonundan ınmelerıne ımkan yok ne oldu bunlar şimdi az once camdan bana bakıyorlar dı abla ya ıyıce korktum şimdi of ya off
Günah işlemeyen dil ile dua etmelidir
(51 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
abla ınanmayacaksınız belkı ama kediler yok bızım ev ıkı katlı ıkıncı katın balkonundan ınmelerıne ımkan yok ne oldu bunlar şimdi az once camdan bana bakıyorlar dı abla ya ıyıce korktum şimdi of ya off
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşşş orda mısın..kediler bişi yapmadılarya? ters bakıyolarmı hala :))
bak işte zamanında beni dinleme,kork,sonrada kaçsın müjde vermeye gelen kedi dostlar...oldumu şimdi yaa
KEDİLER YÜKSEKTEN KORKMAZLAR ATLARLAR 2. KATTANDA OLSA HZ.MUHAMMED (SAV) SIRTIN YERE GELMESİN DEMİŞ KEDİLERE HEP DÖRT AYAK ÜSTÜNE DÜŞERLER YÜKSEKTENDE ATLARLAR
mezza abla gece gece hıc değilse yusunuz guldu ya benım bu kedi derdımden hıc değilse bır guldunuz ya yeter bana ya gercı cok korkuyorum ama ne bılım benım doğru duzgun kımsem yok hayatta annem vefat ettı babam devamlı iş guc abılerım baska sehırde bir sevgilim vardı oda herseyım di benım her derdıme koşardı babası yuzunden yok artık yanı abla sen benımle ilgilendin ya ınan kı ağlıyorum ne bilim kimsesizlik cok kotu ya
KİMSEM YOK DEME RABBİM BANA YETER ALLAH BANA YETER!!!
Ablam benim,kıyamam,o güzel gözlerine yazık yapma,ben bugün sana dua ederken içimden ne geçti biliyomusun,kardeşim olsaydı heralde ona da böyle dua ederdim,Allah'ım onun bu gencecik kalbine şifa ver,gönlünün ne muradı varsa ver,huzurlu mis kokan bir hayat ver dedim ve inan sanki kardeşime dua eder gibi oldum.Canım benim sen hiç sıkma canını hiçbirşey için,bilki Allah senin her durumunu görüyor,her hissini hissediyor.Mutlaka ferha çıkacaksın,ve şunu da bil çok samimiyim bu konuda,ben senin öz ablanım öyle bil ve ne ihtiyacın olursa mutlaka çekinme paylaş...
ablam ordamısın,kedilerin eylence kaynağı :))
tsk ederım ablalarım ne bılım işte abla aslında kımsesızlık değil annesizlik ınsanı yalnız hıssetırıyor ya he zaman bır yarım yok gerci diğer yarım da sevgılımın di oda yok şimdi yeni bir yarım daha oldu ablarım da oldu hıc değilse hayattımda birileri var her ne kadar gormesemde duymsam da uzkalarda benı duusnen bırılerının olması bıle ne kadar mutlu edıyor benı bır yandan mutlu edıyor bir yandan ne uzuyor aslında ne bılım işte ya en azından bır kedı gırdı ee kortum kımsem yok dertımı anlatacak ilk siz geldiniz aklıam dusunun bır abla tek dostunuz bılgısayar da tanıdığınız guzel insanlar yanlış anlamayın sizleri kotulemek için değil abla ama insan ister evınde bırılerının olması ne bılım yalnızlık zor be abla keşke sevgılımın sesını duyma kimkanım olsa ama oda yok hayat işte ...
Akayacaaannnn,çocuğum nereye gittin,kedilermi kaçırdı seni yoksa hı?
abla kediler beı kaçırıp da baslarına bela mı edecekler kediler bile anladı gıdın dedım gıttı belki karınları actı ama baktılar bu bizden dertli hadi gidelim dediler
işte o daha belli değil,ne biliyorsun yarın onun sesini duymayacağını,ne biliyorsun güneş doğmadan tüm dertlerinin bitmeyeceğini hı? Allah'ın bir bildiği var,sen sabret yeter!!
:))) bak bi daha kedi veya köpek gördüğün zaman 'acaba karınları açmı?'diye düşün olurmu? o zaman onlarda dost olur sana,hem ben bu konuda ciddiyim canım kardeşim,artık ablanım senin..
ablacığım ben namaz kılmaya gıdıyor yalnızlığı paylaştığım rabbım var onun huzuruna cıkayım da namaz kılayım en iyisi inşallah rabbım tum dertlerını senden uzak eyler abla ben razıyım bana versın dertlerını dert cok abla senınkılerde eklensın hıc değilse sen huzurlu olursun Allaha emnet ol hayırlı geceler guleysa abla rabbım senden de razı olsun abla rabbım tum dualraını kabul eylseın amin
Allah korusun,ne derdi!! kardeş Namazını kıl güzelce Allah'a sığın ve sıkıntılarının gitmesi için dua et,böyle hatalı sözler söyleme 'senin dertlerini bana eklesin 'diye..hayırlı geceler ablam
tamam abla soz bakacağım artık elimden geldığınce abla korktum işte abla birden bire kimse olmayınca yalnız korkuyor ınsan ne bilim işte soz abla ama vereceğim artık yemek kedilere haklısın aslında onları seve bılrım bır dun bırakıp giderlerse hayvan işte ne olacak derım kendimi avuturum :)
ablam sende amma karamsarsın yaa,bu yaşta ne böyle karamsarlık,Allah'a emanet ol ve ondan Her sıkıntından kurtulman için,her muradını vermesi için,günahlarını affetmesi için dua et
ablacığım belki ahklsıın cok karamsarım gercekten oyle ama abla rabbım sabır etmeyı nasıp etti bana neler yaşadım abla bır bılsen neler hep içime attım attım sonunda bu hale geldım işte bazen dalıyorum boyle saatlerce abla am gercekten rabbım senden razı olsun ne bılım gormedın benı adımı bıle bılmıyorsun ama gecenın bu vaktı ılgılerınıyorsa coktemız bır kalbın var rabbım her daim yuzunu guldursun amin
aminnn,hepimizin,bu arada bana söz verdiğin benim senin için okuduğum dualarıda unutmuş değilim hani!!yarın okursun artıkın.hadi namazını geciktirme kardeşim,Allah'a emanet ol.
kedi muhabbetinize! bişey diyemem de sizlere 3 fatiha gönderiyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.