SEVDIĞIM KIZ RAMAZANDAN SONRA EVLENIYORMUS İŞTE DOSTLAR BENIM KADERIM BOYLE RABBIM COK MU GUNAHKARIM KI BU KADAR SIKINTI USTUME GELIYOR
DOSTLARIM TUM UMUTLARIMIN TUKENDIĞI YER..AKAYACAN..
(25 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ASLANIM BENİM TAKMA KAFANA MADEM EVLENİYORMUŞ GÜL VE GEÇ ERKEK ADAMSIN DAHA ÇOK SEVERSİN AĞLAMA GÜL KENDİNE GEL. BOŞVER ASLANIM AÇ KURANI KERİM OKU ÇOK İYİ GELECEK TÜRKÇE AÇIKLAMASINI LÜTFEN DEDİGİMİ YAP
18 yıl önce gönderildi # -
ÇIKMAYAN CAN'DAN UMUT KESİLMEZ!!! Henüz evlenmedi dimi?Dün en son konuşmamızdan sonra yine sana dualar gönderdim kardeşim.Biz dua etmeye Allah'a yalvarmaya devam edelim umudumuzu yitirmeden.Eğer ramazandan sonra gerçekten başkasıyla evlenirsede şunu düşünelim KESİNLİKLE ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN BİZ KULLARINA.Ben sana başımdan geçenleri anlatmıştım dimi? Senin yaşındayken yaşadığım şeylere şu an çok gülüyorum ve hep 'ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BANA ONU NASİP ETMEDİN' diye dua ediyorum..Bunu şu an anlayamazsın ama zaman geçtikten sonra sende böyle şeyler düşünmeye başlayacaksın ve hatta daha kısa bir zamanda.
AKAYACAN HAYIRLISI OLSUN CAN ÜZME KENDİNİ KARDESİM BAK BİZLER BURDA SANA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEKÇİYİZ.BU GECE DUALARIMDASIN UNUTMA TAMAMMI ALLAGA SIĞIN SANA ALLAH YETER!
ALLAHA SIĞIN DUA ET. ALLAH HAKKINA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN.
AAAA...OLDUMU SIMDI YA NEYSE HAYIRLISI VARDIR BI HAYIR UZME KENDINI
allah hakkında hayırlısını takdir etsin kardeşim allah yardımcın olsun
CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ DİYECEĞİM AMA ELİNDE DEĞİL BİLİYORUM.AMA ELİNDE OLAN ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR.MESELA DUA ETMEK RABBİME DAYANMAK.
GÖRELİM MEVLA NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER18 yıl önce gönderildi # -
TABI ABILERIM ABLALARIM OYLE NE OLACAK ALT TARAFI BIR KIZ DEYIP GECEMIYORUM İŞTE ALT ATARFI BIR KIZ GİBİ GORMEM ICIN YENI TANISMIS OLMAM LAZIM AMA SEKIZ SENE BEN ABİ NEYSE KABENIN RABBINA YEMIN EDERIM KI BEN KAZANDIM BEN BEN BEN
HASBİYALLAHU VE NİMEL VEKİL.YANINDAYIZ KARDEŞİM.
ABLA YA KADER MI ?
Bismillahirrahmanirrahim
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezernı fardev ve ente hayrul varisın (ENBİYA 89)18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM HER KONUYA YORUM YAZMAK İSTİYORUM AMA BURAYADA YAZIP ÇIKMAM GEREK NE OLUR KENDİNİ ÜZME O SENİ BIRAKIP BAŞKASIYLA EVLENEBİLİYORSA DİYECEK BİRŞEY YOK SENDE ONU UNUT GİTSİN SENİN GİBİ OKADAR ÇOK KARDEŞİM VARKİ VE BENDE SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA ÜZÜLME NE OLUR YAŞANICAK GÜZEL GÜNLERİ BEKLE VE DUAYA SARIL
evet kardeşim Kader,ve Allah emin ol senin için ne hayırlıysa onu veriyor....tevekkül etmeliyiz.Bizim şimdi bilmediğimiz ve daha sonradan ortaya çıkacak bir hayır var demekki,ama dediğim gibi son an'a kadar dua etmeye devam edelim umutla.Allah'ın gücü herşeye yeter..
allah yardımcın olsun...
"Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
not:yukarda ki ayet benim çok karşıma çıkıyor.şu sıralar bende çok tekrarlıyorum.
siteye ekleyenlerin affına sığınarak alıntı yapı buraya ekledim.acizane fikrim ezberlemeni tavsiye ederim.bundan sonra çok ihtiyacın olacak.
saygılarımla...18 yıl önce gönderildi # -
EDECEĞİM ABLA EĞER OLMAZSA DA AHİRET DE HESABI BEN SORACAĞIM ABLA SEVDIĞIM KIZA O BANA SORAMAYACAK O BIRAKTI BENIM HAKKIM VAR ONUN UZEREİNDE CUNKU
allah yardımcın olsun...
"Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
not:yukarda ki ayet benim çok karşıma çıkıyor.şu sıralar bende çok tekrarlıyorum.
siteye ekleyenlerin affına sığınarak alıntı yapıp buraya ekledim.acizane fikrim ezberlemenizi tavsiye ederim.bundan sonra çok ihtiyacınız olacak.
saygılarımla...18 yıl önce gönderildi # -
bende dua ediyorum kardeşim merak etme,her an aklımda..sen dirayetli ol yeter,gerisi Allah'a kalmış.Sen şimdi dışarda kedi varsa onlara sahur için bişiler ver bakiim .))
allah yardımcın olsun kardeşim. seninle çok farklı bir şey yaşamıyorum şuanda. o yüzden seni anlayabiliyorum. dualarım seninle. ama unutma. bu düğün ramazandan sonra. rabbim nasip ederse daha 1 ay var. gün doğmadan neler doğar.
rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlı ise nasib etsin inşallah
Akayacan kardeşim, üzülme. eğer seni sevseydi evlenmezdi şimdi. ama belki bi düşündüğü vardır demek de gelio içimden. belki de evlenmeyecek. sen dua et Rabbim hakkında hayırlsını verecektir. ben senin için şimdi 10 ihlas okuayacağım. yüreğinin rahatlaması için. Allah a emanet ol
CANIM KARDEŞİM.
KENDİNİ ÜZME.ALLAH HAKKIMIZDA HEP HAYIRLISINI VERSİN.
BAZEN BİZLER KENDİ SONUMUZU KENDİMİZ ISRARLA İSTİYORUZ ALLAHTAN.
RABBİM O KADAR BÜYÜK Kİ , O BİZİ O KADAR ÇOK SEVİYOR Kİ.BİZİM KENDİMİZE VEREBİLECEĞİMİZ ZARARLARDAN BİLE BİZİ KORUYUP GÜZELLİKLERİNİ YAŞATIYOR BİZE.YETERKİ GÖRMEK İSTEYELİM.
SENİN SIKINTILARINI ANLIYORUM AMA GEÇECEK HEPSİ.BEN ALLAHTAN SENİ SENDEN DAHA ÇOK SEVECEK SENİN DE SEVEBİLECEGİN KALBİ GÜZEL VE SEVGİ İLE DOLU BİR İNSAN DİLİYORUM.İNŞALLAH HAYIRLISI NE İSE RABBİM BİR AN ÖNCE VERSİN SANA.18 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah kardes
rabbim hakkında hayırlısını verir abicim emin ol..ben bile artık oyle der oldum..eger hayırlıysa olur..bi olay olur vazgecer belki..hersey allahın elinde degil mi?
ABİCİM ALLAH BÜYÜKTÜR EĞER KADERİNDE O VARSA OLUR NE OLURSUN ÜZÜLME ARTIK RABBİM SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.