canım dua dostlarım sabah kadir babamıza dua etmişti bengisu canım kardeşlerimden bir kaçtanesi kıskandık dediler ve bengisu yine ellerini açtı dua ettik
ALLAHIM YASİN DAYIMI FATİH DAYIMI CİHAN DAYIMI RECEP DAYIMI CENNET TEYZEMİ NURAY TEYZEMİ HATİCE TEYZEMİ REYHAN TEYZELERİMİ DERYA TEYZEMİ VE ŞENGÜL TEYZEMİ İSMİNİ HATIRLAYAMADIĞIM TEYZELERİM DAYILARIM VE TÜM DUA DOSTLARIMIZI SANA EMANET EDİYORUM BİZLERİ KORU ALLAHIM BU KÜÇÜCÜK YÜREĞİMLE DUA ETTİM KABUL ET ALLAHIM DEDİ BUDA DUA DOSTLARIMIZA HEDİYEMİZ
bengisunun duası
(17 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
nurgl ne olur teyzem batuhan kardeşinide unutma
19 yıl önce gönderildi # -
unuturmuyuz hiç biz her gece aklımıza geldikçe dua ediyoruz batuhanımıza hatta ben birgece kalktım çok susadım suyumu içtim aklıma geldi batuhana ayetel kürsi okudum dualarımızdasınız
BENGİSU DEDEM.!
KADİR DEDEYİ HAMUR ETTİĞİN YETMEDİ DE.ŞİMDİ BÜTÜN SİTEYİ Mİ GÖZÜNE KESTİRDİN.
SEN ALLAH DE BİZ ÖLÜRÜZ.
SANA 41.AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM TA YÜREKTEN.HAKKA KAVUŞANA KADAR SANA ZIRH OLSUN.İNŞALLAH.19 yıl önce gönderildi # -
kadir baba bengisuya yazılan yazıları okuyorum kadir dede sana 41 AYETEL KÜRSİ HEDİYE ETTİ DEDİM ZIPLADI ÇOK SEVİNDİ GELDİ KULAĞIMA FISILDADI ANNE BİZDE KADİR DEDEYE BENİM BEBEĞİMİ GÖNDERELİMMİ DEDİ ÇOK GÜLDÜM PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN DUALARINIZDA OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
canım kardeşim benim rabbim seni her türlü kötülükten korusun aileni sana senide onlara bağışlasın rabbim seni nazarlaardan koruşun mis kokolu bebek...duan için allah senden razı olsun :)kocam öptüm seni
amin hepimizi
Canım ablacım bitanem Allah bahtını açık etsin, güzel kader yazsın sana kardeşim benim
:( ağlatacakmısın bengisu .
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Bengisudan da annesinden de razı olsun.Size hayırlı evlat Allahına da hayırlı bir kul olsun inşallah
NURGL HANIM BENGİSUNUN AĞZINDAN YAPILAN DUAYI RABBİM MUTLAKA KABUL EDİCEKTİR ÇÜNKİ O BİR MELAİKE İNŞALLAH BENGİSUNUN YAPTIĞI DUANIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE YÜCE MEVLAM EŞİMİ BANA DÖNDÜRSÜN
Bu gece yine kardayız bir melek bizim için dua etmiş bundan büyük mutluluk olur mu? :-)
Rabbim Bengi'nin hayırlı bir evlat olarak yetişmesini nasip eylesin.
Ailenize her daim mutluluklar dilerim.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Küçük kardeşime; Allah bu dualarınla bizi mest ettin, bize huzur ve rahatlık verdin, Allah senide Ömrün boyunca mutlu, huzurlu, sağlıklı yapsın. Allah senden razı olsun. Böyle annen olduğu içinde çok şanslısın. bazı çocukların senin gibi anneleri yok. çocuklarına böyle şeyleri öğretmiyorlar.
bizler çok şanslıyız sizler gibi kardeşlerimiz var çok şükür
bengisunun dularında isaminmim geçmedi biraz üzüldüm inşallah rabbim dualarına beni ve üç çocuğumuda dahil eder amin
elif teyzesi bengisu sana ve çocuklarınada dua etti dua dostlarımıza hepimize sen sakın üzme canını
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.