nefsim..nefsim..
seslenişim sana..beni hep kötülüklere ilettin..bana hep kötüyü emrettin...
ben çok üzgünüm gönlümü hep gereksiz aşklarla doldurmuşum..şükür farkına vardım ama...insan bazı şeylerin farkına varıp uyanınca geçmişini düşünüp canı yanıyo :(
büyükleriz derdi hep gençken yapılan ibadet gençken terk edilen günah daha makbuldur..
keşke şuanki aklım 10 sene önce olsaydı...keşke babam tesettüre girmem için namaz kılmam için beni 10 sene önce dövseydi agzımı burnumu kanatsaydı...şimdi babacım teşekkür ederim deyip ellerini öpseydim..yemin ediyorum o dayagı yemeyi çok isterdim :(:(:(
dua dostlarım çok kötüyüm aglıyorum....
2 saat evvel bir haber aldık..bizim Aile dostumuz vardı..26 yaşında oglunu kaybetmiş..beyninde ur varmış vefat etti :(
bu aile dostumuzun 19 sene öncede 14 yaşında ki kızı rahatsızdı..bende o dönemler hastanedeydim yatıyodum çok kötü bir rahatsızlık geçirdim..yani babamla kader arkadaşıydı..babam şanslıydı çünkü ben ölmemiştim ama onun 14 yaşındaki kızı vefat etmişti....yani dostlar 2 evladınıda kaybetti...ben anne degilim ama evladını kaybetmiş bir anne gibi içim yandı çok agladım ve aglaya aglaya yazıyorum..
haberi aldıgımda dedimki..bak dedim kendime...ölüm herkeze var..yaşlıyada gencede ve sanada var dedim...
evet benimde sıkıntılarım var..hastalıklarım var..ama dert etmeye degmez..
Allaha kulluk ve Habbine iyi bir ümmet olmak en büyük derdimiz olmalı...
başınızı agrıttım hakkınızı helal edin...
üzülüyorum...aglıyorum..utanıyorum...
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
canım benim öncelikle başınız sag olsun sanada tekrar geçmişler olsun bitanem ölmüşlerimiz ruhuna hemen bir fatiha okuyacagım rabbim kabul etsin amin
19 yıl önce gönderildi # -
başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.
allahım sizlere ve ailesine sabırlar versi kabri nur makamı cennet olsu amin
MİNİK.!BAŞINIZ SAĞOLSUN.ÖLMÜŞ YAKININIZA BİR YASİN HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.
SENDE DİK DUR OLURMU.ÜZME BİZİ.KEŞKE YOK.NEDENİNİ BİLİYORSUN.19 yıl önce gönderildi # -
BAŞIN SAĞOLSUN NURAYCIM. ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.
RABBİM YAKINLARINA SABIR VERSİN.SANADA SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN AMİN AMİN AMİN
Canım nurayım başın sağolsun, allah okadar ömür biçmiş, allah'ın takdiri.
BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞİM :( ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN . MEKANI CENNET OLSUN . ALLAH EDECEĞİM DUALARI KABUL ETSİN . AMİN ECMAİN
:((Öyle deme.Bak sen daha 23 yaşındasın daha da geç kalanlar var.Ben 30 yaşındayımNuraycım.Ve geçmişten konuşacak olursak bu konuda seni geçeceğime de eminim:(((.Ama Rabbimin merhameti öyle büyük ki affeder inşallah bizleri.Sen öyle derse benne yapayım.Sen bana çok dua et,ben de sana tamam mı.Çünkü en büyük acım bu ve senin de bu olduğunu biliyorum.Rabbim attığın her adımı günahlarına keffaret kılsın canımmsın benim
18 yıl önce gönderildi # -
başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin inşaallah... Rabbim geride kalanlara sabırlar versin...sanada Rabbim imanın tadını tattırsın hiç ummadığın yerlerden hayır kapıları açsın
NURAY KARDEŞİM . MORAL VERMEYECEĞİM SANA . SADECE BİRŞEY SÖYLİYECEĞİM . O KADAR GÜZEL BİR YÜREĞİN VARKİ HERŞEYİN FARKINDASIN VE BİLİYOSUN . ŞÜKÜRLER OLSUN . YÜCE MEVLAM 8 KAPILILARDAN İÇERİ ALSIN SENİ.
hepinizden Rabbim razı olsun...
duygu ablacım canım benim..Rabbim seni bagışlamıştır ben bundan eminim..dua ette Rabbim benide bagışlasın...
Fatih abicim evet çok şükür farkındayım ama geç kaldım :(:(
Allah razı olsun senin yüregin çok güzel siz hepiniz herşeyin en güzelini hak ediyosunuz...
duacınızım dualarınıza talibim....18 yıl önce gönderildi # -
başın sağolsun allah rahmet eylesin canım ablam
ŞÜKÜRLER OLSUN NURAY KARDEŞİM . ŞÜKÜRLER OLSUN . SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
canım sen ne kadar temiz yürekli bi insansın.allahım sana cennette bir köşk versin.hemde peygamber efnedimizin yanında komşu olmayı nasip etsin.allahım sabır versin.ve allah rahmet eylesinn
Allahtan geldik Allaha döneceğiz. O geçmiş yokmu hepimizin derdi. Allah tevbelerimizi kabul etsin. eksik ibadetlerimizi tamamlamayı nasip etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.