ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİMİZE OLSUN BU İKİ İSİM HAFTALARDIR AKLIMDA ÇİVİ GİBİ SİZLERDEN BİR RİCAM VAR KIYMETLİ BÜYÜKLERİM KİMSEYE AÇMADIGIM AÇAMADIGIM SORUNLARIM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ İSMİMİ ANARAK ALLAH ŞİMDİDEN HEPİMİZDEN RAZI OLSUN
RECEP BABA VE MAHZUN BABA
(30 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ETMEZMİYİZ KARDEŞİM, KALBİMİN EN DERİNLERİNDEN RABBİME SESLENİYORUM ANLATAMADIĞIN NE DERDİN VARSA YÜCELER YÜCESİ BİLİYOR VE DERMANIDA ONDA, EN KISA ZAMANDA ÇARESİNİDE VERİR İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
GALİBA RECEP BABA VE MAHZUNDAN İSTEDİN DUA ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLADIM AMA BEN YİNEDE DUA EDERİM
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM BENİM. OLSUN YASİN KARDEŞİME HERKESİN ANTEP BAKLAVASINI GÖNDERİCEM İNŞALLAH BİRER KİLO ORDANDA ADRESLERİNİZE BİDE URFA FISTIGI İNŞALLAH
ABLAM BENİM SENİN DUALARIN OLMASA OLURMU HİÇ ÖNÜNDE EGİLEREK SAYGILARIMI BİLDİRİYORUM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D
Allah dilieğini versin inşallah ziya kardeşim.senin içinde dua edicem hem sabah ezanı hem iftarda inşallah.
HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ALLAH RAZI OLSUN
yok bizde bağlantı koptu giremiyorum şimdi başka yerdeyim senden de razı olsun hayırlı ramazanlar sende bizleri eksik etme duandan ee ne de olsa dertler ortak.
ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM HER ZAMAN DUALARIMDA VE AKLIMDASIN RABBİM YASİN KARDEŞİMDEN KADİR BABAMDAN VE DAHA NİCE EMEGİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN SİTEMİZDEN BİZİ AYIRMASIN AMİN AMİN AMİN
.
Ziyacım ben senin için bu gece özel dua edeceğim.
Niyetin ne ise yada sorunun ne ise selameti için.
Allaha emanet ol.
Urfaya kucak dolusu selamlar yine:)18 yıl önce gönderildi # -
ABLAM BENİM SİBEL DE BAŞKA BİŞE DEME O ZAMAN GEREKİRSE İZMİT E BİLE YERLEŞİRİM ONU DA DE O ZAMAN ELLERİNDEN ÖPTÜM :)
Tamam ablam sen yeterki iste Allah Sibelle yolunuzu bahtınızı mutluluğunuzu bir etsin diyeyimmi?
ZİYAKARINCA RABBİM ÇOK MUTLU ETSİN SENİ İNSALLAH MUHABBETİNİZ ARTSIN DİYE BELKİ VESİLE OLUR 1 AYETEL KÜRSİ.M
DUA İLE.......
NİMET ABLAM EVET DE : ) GÜLEYSA ABLAM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASINIZ : ) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Kardeşim Ziya Sıkıntıların için
TAHMİDİYE ve SEKİNE dualarını okudum.
http://umudayolculuk59.blogcu.com/2707976/(Tahmidiye)
http://umudayolculuk59.blogcu.com/2707921/(Sekine duası)
http://umudayolculuk59.blogcu.com/2702777/(Cevşen)Cevşenden de bir kısım okudum.
Allahım kardeşimiz Ziyanın sıkıntılarını gider.
Allahım kardeşimize bu dünyada da iyilik ver ahirettede iyilik ver.
BABACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇOK MUTLU OLDUM BENDEN Bİ ŞİKAYETİN BANA Bİ EMRİN OLUSA BOYNUM KILDAN İNCEDİR YOLUNDA MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
Allah sendende razı olsun kardeşim.
Bu verdiğim adreste daha çeşitli dualar var onlarıda okumanı tavsiye ederim. Bu verdiğim benim hazırladığım bir sitedir.
BİLİYORUM BABACIM : ) RABBİM KABUL EYLESİN
kardeşim bu gece allah nasip ederse imsak vaktine kadar namaz kılıp dua edicem. dularımda olacaksın sen ve tüm dua dostları. şimdilik 3 tefrice gönderiyorum sana.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK İYİSİN TEMİZ YÜREGİNE SAĞLIK BENDE SANA 10 TEFRİCİYE GÖNDERİYORUM ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM
ZİYA KARDEŞİM İÇİN BEN DE BU GECE ÖZELLİKLE DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM ONU SIKINTILARINDAN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH... AMİN...
amiin :) abicim dualarim her daim seninle..dert ortaklarimdan birisin..rabbim gonul acılarimizi dindir tez zmaanda nolursun..
Ya Mücib!
Arza hacet yok halim sana ayandir
Söze gerek yok sessizligim sana beyandirYa Vasi!
Varlik sensiz darlanirYa Hakim!
Sen ki her yarattigina mana ve deger katansin
Manaya özünü verensin
Sonsuz hikmetine asina eyle kalbimiYa Vedud!
Sen sevdigin ve sevdirdigin için bakar yüzler yüzlere
Sen sevdigin ve sevdirdigin için günes dogar günlere
Sen sevdigin ve sevdirdigin için baharin gelir her yere
Sen sevdigin ve sevdirdigin için kelamin deger dillere
Ya Mecid!
Yakinligin ulviyetine engel degil ki
Bana akla hayale gelmez güzellikler bahsedersin
Ulviyetin yakinligina engel degil ki
Bana benden de yakin oldugunu her daim söylersinYa Bais!
Zerrelerimi topla bir bir dagildiklarinda
Hayat ver yeniden onlara ulastir en sevdiklerimin yanina
ziya kardeşim
rabbim dualarını kabul etsin,seni hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun,ikinizide mesut bahtiyar etsin,onun yolunda ona layık öyle bir kul etsinki sizden gelen nesiller tüm cıhana örnek olsun rabbime emanet olun
ALLAHIM ŞU FAKİRDEN KARDEŞİMİZ DUA İSTEMİŞ SANA SIĞINDIM,YARABBİ ONLARIN YÜREKLERİNİ EN İYİ BİLENSİN HABİBİN HÜRMETİNE ONLARIN DUALARINI KABUL ET,RAMAZANI ŞERİF HÜRMETİNE,DUALARI KABUL EDİLEN SANA SEVGİLİ OLMUŞ KULLARIN HÜRMETİNE DOSTLARIMIN DUALARINI KABUL ET AMİN,AMİN,AMİN
DUALARIMIZDASIN GÖNLÜ GÜZEL SEVGİSİ GÜZEL KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN BABACIM ELLERİNDEN ÖPÜYORUM RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN. :)
Ziya abi, Allah yardımcın olsun. Sibel sanırım :) Allah yolunuzu birleştirsin, hiç ayırmasın inşallah. sizin için 10 ayetel kürsü okuyorum. Rabbim sıkıntını alıp götürsün, yüreğin ferahlasın die....
ALLAHIM ZİYA KARDEŞİMİ SİBELİNE KAVUŞTURUR MUSUN.ONLARI MUTLU MESUT SENİN YOLUNDA YAŞAMAYI NASİP EDERMİSİN ALLAHIM.ONLARIN BİR BİRİNE OLAN AŞKINI BÜYÜTÜP SANA OLAN AŞKTA BİRLEŞTİRİRMİSİN ALLAHIM.NE OLURSUN ALLAHIM ONLARI BİRLEŞTİR.VE SANA İMAN EDECEK MEYVELER VER.AMİN AMİN AMİN.
ZİYA ABİ BENDE SENİN DİLEĞİN İÇİN 10 İHLAS OKUDUM İNŞALLAH İFTAR ZAMANINDA İSMEN DUA EDECEM SANA RABBİM İNŞALLAH BU RAMAZAN AYINI HÜRMETİNE GÖNLÜNDEKİNİ TEZ VAKİTE VERİR AMİNNNNNNNNNN
ZİYA KARDEŞİM YAZINI ŞİMDİ GÖRDÜM PEK FIRSAT OLMUYO İŞTEN GÜÇTEN, NE DEMEK ÖYLE ESTAĞFİRULLAH, SAYGILAR BENDEN KARDEŞİM. SİBELLE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN RARBBİM, EN KISA ZAMANDA HABERLERİNİ ALMAK NASİP OLSUN, ÇOK SEVİNİRİM SENİN ADINA KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM. ALLAH A SIGINDIK BEKLİYORUZ : D
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.