sedefcim cuma günün 1. saati demişsin kardeşim. benim bildiğim kadarıyla cuma gününün ilk saati sabah güneş doğarken yani cuma gecesi bitiyor sonra günü başlarken. yanılıyorsam beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. selam ve dua ile
muhabbet duasının saati...
(25 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KAFAM KARIŞTI SEDEF BAK NAZMİYE KARDEŞİM NE DİYOR ÇÖZÜN BU İŞİ LÜTFEN
18 yıl önce gönderildi # -
VALLA BEN DE TAM BİLMİYORUMKİ İTAPTAN AYNEN YAZDIĞI GİBİ AKTARDIM BEN CUMA GÜNÜ SAAT 1 DE OKUDUM ETKİLİ OLDU BÖYLEDİR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA SENİN DEĞİĞİN GİBİYSE ONU DA YAPALIM BU SABAH.
SAAT TAM OLARAK KAÇTA SENİN DEDİĞİN NAZMİYECİM.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim elbette cuma günü hangi saat olursa olsun rabbim dualarımızı hiçbir zaman geriye çevirmez. ama bildiğim kadarıyla cuma gününün 1. saati yani yıldız saatine göre venüs saati olduğundan muhabbet dualarının en makbul olduğu zaman diye biliyorum. bunu internetteki yıldız saatlarındede göre bilirsiniz. o yüzden bazı dua kitaplarında cuma gününün 1. saati muhabbet ve sevgi dualarınızı yapın der.
BENCE OLABİLECEK HER SAATİ DENEYELİM ZATEN 15 DAKİKA SÜRÜYÜOR.
canım kardeşim elbette cuma günü hangi saat olursa olsun rabbim dualarımızı hiçbir zaman geriye çevirmez. ama bildiğim kadarıyla cuma gününün 1. saati yani yıldız saatine göre venüs saati olduğundan muhabbet dualarının en makbul olduğu zaman diye biliyorum. bunu internetteki yıldız saatlarındede göre bilirsiniz. o yüzden bazı dua kitaplarında cuma gününün 1. saati muhabbet ve sevgi dualarınızı yapın der. yani bugün seher vakti güneş doğarken den itibaren 1 saatlik süre cuma 1. saati oluyor.
PEKİ CUMA GÜNÜNÜN 5. SAATİ NE ZAMANA DENK GELİYO O ZAMAN
haklısın allah cümlemizin dualarını kabul etsin canım
10.50 ile 11.53 arası 5. saat
sağol Allah razı olsun peki bu venüs falan doğru mu dinde var mı acaba bu yıldızlar.
konunun çok detayını dini açıdan bilmiyorum canım. yanlış bir bilgi vermek istemem. o yüzden ben pek takılmıyorum bu konulara bildiğim yoldan gidiyorum yani bu gece yani cuma geceleri ve hergünün seher vakitlerini kaçırmamaya çalışıyorum. rabbim hepimizin dularını kabul etsin.
amin senin derdin de anlaşıldı bu arada:) yazmamışsın derdini de kendi konunda Allah yardımcın olsun canım.
ya ben şimdi anlamadım 1,saat derken saat kaçta demek istediniz bana bi saat dermisiniz
ya ben şimdi anlamadım 1,saat derken saat kaçta demek istediniz bana bi saat dermisiniz
yani yarın güneş doğarken günün 1. saati demek istedik kardeşim
ABLALARIM HERKES İSTEDİGİ ZAMANDA DUA ETSİN LÜTFEN RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN ...... :D
olası tüm saatlerde okuyun bence bende öyle yapacağım inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN SEDEF ALLAH RAZI OLSUN NAZMİYE ALLAH RAZI OLSUN VANLI ABLALARIM.
evet haklısın sedefcim.
tamam ALLAH RAZI OLSUN BENCEDE HER SAAT BAŞI OKIIM EN İİSİ :)) BÖLECE SAAT SORUNUDA KALMAZ DİMİ
hepinizden razı olsun hayırlı geceler arkadaşlar bizim evde bağlantı gitti maalesef inşallah en kısa zamanda hallederiz sorunu.beni de unutmayın dualarınızda.
ben hiçbirsey anlamadım
1-muhabbet duası ne
2-perşembeyi cumaya bağlayan gece sabah namazıdan sonramı öncemi
3-cumayı cumartesiye baglayan gece sabah namazınsan öncemi sonramı
4-ne için yapılıyor bu dua banada yazarmısınız:D
tesekkürler18 yıl önce gönderildi # -
ALLAK BULLAK OLDU
:)) ayyy guleysa alemsin ne bu sorular kıss :D
1. muhabbet duası sedef kardeşimiz dün yazmıştı siteye
dua bu
cuma günü 1. saatte 150 defa bu dua okunup niyet edilen kişiye gönderilir.
sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey in ve varisehu ve razigahu ve rahimeh.
bu dua sevgi ve muhabbet kazanmak için yapılıo canımm
2,ve 3, soruların cevabını bende bilmiom bilen anlatsın18 yıl önce gönderildi # -
YA BEN İNTERNETTE BİR HOCAYA SORU SORDUM TAMDA BUNUNLA İLGİLİ MUHABBET DUASI ŞİRİNLİK DUASI DİYE DUALARIN ÖNEMİNİ YANLIŞ BİRŞEYDE YAZAK İSTEMİYORUM AMA DOĞRU DEĞİL SANIRIM İÇTEN NASIL DUA EDERSEN EN MAKBULU ODUR BENİDE BİRİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM İSTİYORUM OKUMAK AMA İKİ ARADA BİR DEREDE KALDIM SİZİN BÖYLE DUA ETTİĞİNİZİ GÖRÜNCE BENDE YAPMAK İSTİYORUM İNŞALLAH YANLIŞ BİRŞEY YAZMAMIŞIMDIR NEDENSE BU ARALAR PEK KORKAR OLDUM YANLIŞ ANLAŞILMAKTAN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.