selamün aleyküm dua dostlarım
hep güzelliğinizi gördüm gönlünüzün bolluğunu gördüm hep dualarınızı gördüm hep adı gibi mucizesini gördümm sitenin
ama artık bu kardeşiniz ayrılıyor sebebi bende kalsınnn sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm ama yapmasamda daha farklı olacak site yöneticisi de silerse adresimi allah razı olsun kalabalık yapmasın boş yere neyse hepinizi seviyorum allaha emanet olun gene dualarınızda bu kardeşinizi unutmayınn rabbim razı olsun sizdenn rabbim her daim yanınızda olsunnn HELAL EDİN KARDEŞİNİZE HAKKINIZI VARSA BENİM EN UFAK HAKKIM HERKEZE HELAL OLSUN
RAMAZANINIZDA MUBAREK OLSUN
ALLAHA EMANET OLUN (DEATH_LYON)
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM KAPINDAN AYRILAN DOSTUMUZA MÜSADE VERME !
18 yıl önce gönderildi # -
eger gıdersen sana ettıgım duaların hıcbırını helal etmem nereye ya bak sebebını bılıyorum ama gıdersen benı ve emınım tum dostları cok uzeceksın nolur ya gıtme nolur bırazcık hatrım varsa:(
ya lutfen yalvarıyom bak su mubarek ayda gunde yapma boyle ALLAH TAN DILEGIM ODURKI GIDEMEYESIN ...INSALLAH ...
nerey mehmet ali nereye izin vermioz kardeşim ya :(
Benden tarafa Helal olsun.
ya nereye simdi.. dert ortagi deilmiydik biz.. birakp gidicen mi bizi?
bence dostumuzu biraz düşünmesi için bırakalım,,
Allah'ın izniyle biraz rahatlayınca yine katılacaktır dualarımıza
Allah yardımcın olsun kardeşim
ummadığın yerlerden yardımlarla kalbine huzur göndersin
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH.....18 yıl önce gönderildi # -
DELİKANLI MÜSADE YOK GİTMİYORSUN Bİ YERE BİZ KARDEŞİZ
delikanlı kardeş,hayırdır? üzülürüm,haklı bi sebebin yoksa.(hani olur ya askerlik falan).Ama sanki öyle bi durumunda yok gibi.seni böyle davranmaya ne itiyorsa inşallah tez zamanda senin lehine hayırlısıyla hallolur.sende gitmezsin :)
kardeşim gönlümüz kalmandan yana sebebini bilmiyoruz ama inşallah kalırsın
allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
m.ali ablacım burdaki bu güzellik bırakılırmı ablacım..neye kırıldın sen.
GİTMEZ BENİM KARDEŞİM . ASLAN GİBİ O MAŞAALLAH
DELİKANLI GİTME
SİTE HEPİMİZİN
SEN DE BİR DUASIN
SANA DA İHTİYAÇ VAR
DUALARINA18 yıl önce gönderildi # -
VEALEYKUMSELAM M.ALİ
SEN BİLMİYOMUSUN BU SİTEYE GÖNLÜNCE GİRERSİN AMA BÜYÜKLERİNİN İZNİ OLMADAN ÇIKAMASIN
BURDA BİRLİK BEREBERLİK VAR
KİMİN SORUNU VAR ,KİMİN BİR DUASINA AMİN DENECEK.BİZ SEVİNİYORKEN HER GEÇEN GÜN ALLAH DİYENLERİN SAYISININ ARTIGINI DÜŞÜNÜRKEN,SENİN BU ÇIKIŞIN NEDEN
HEMŞERİN OLARAK BENİM SENİN ÜZERİENDE BİR KAT DAHA FAZLA HAKKIM OLDUGUNA İNAMNIYORUM.
SENİN YAŞINDAKİ BİR ÇOK GENCİN İNT CAFELERDE NE SİTELERİNİ GİRDİGİNİ BİLİYORUZ.SEN EVİNDE OLMADIGI HALDE CAFEDEN BİZİLERİN BULUNDUGU ALLAH YOLUNU SEÇTİN . BEN SENİ TAKTİR EDERKEN SEN ÇIKACAM DİYOSUN.
GETİRME BENİ YANINA.
DUAYLA VE HEP BURDA KAL.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAKKINDA NEYSE HAYIRLISI ONU NASİB ETSİN,ALLAHA EMANET OL HEP DUA İLE KAL
BİZ SENİ ÇOK SEVMİŞTİK BE KARDEŞİM
ALLAH İÇİN SEVMİŞTİK,SEN SEVMEDİNMİ?
KARARIN NE OLURSA SAYGILIYIM,KALBİNİN SESİNİ DİNLE
NE ZAMAN BİR DOSTA İHTİYACIN VARSA BİZ BURADAYIZ,ALLAH İÇİN SEVENLER UNUTULMAZ18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.