neler oluyo rabbim bana..yine uzaklaştım senden..amin bile diyemez oldum yine..cok sevdigim namazlarima noldu benim? yada uyurken bile dilimden düsürmedigim salavatlarima..allahım guc kuvvet ver bana nolursun...
allahım neler oluyo.?
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim Merveciğe güç ver. Onu her türlü vesveseden uzak tut ve onu muhafaza eyle...Amin!..(Mervecik 3Fatiha, 3 İhlas,3Kafirun,3 Nas,3 Felak,3 Ayetel Kürsi okuyacağım senin için. Kabul görür inşallah...)
18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.
Allahım kardeşimize yardım et.
mervecim rabbim gönlüne ferahlık versin. 3 ihlas benden hediye sana
aslında sen uzaklaşmıyosun güzel kardeşim,sadece şeytan senin inançların çok güçlü olduğundan senin uzaklaştığını düşünerek,uzaklaşmanı sağlıyor.Allah kalbine nur ve rahmet yağdırsın İnşaallah.
Merveciğim,Allah yardımcın olsun ablacım.Bir abim vardı.bizde düşeriz kızım ama kalkarken boş kalkmayız bir avuç toprakla kalkarız derdi.Düşmez kalkmaz bir Allah.Mubarek Ramazan ayı sana,gayret,feyz,muhabbet getirsin.Hadi Merveciğim,bak ne güzel bu ayın manevi lezzeti.tekrar vira Bismillah de.ha gayret...
amin kadeşim
allahım kadeşimizi kuvvetlendir yarabbi amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAMAZAN HÜRMETİNE MERVENİN VE TÜM DUA DOSTLARIMIZIN GÖNLÜNÜ FERAHLANDIRSIN....
miniğim çok güçlü..bi kaç gün sonra herşey düzelecek..ve sen yine sadece allaha sığınıcaksın..sen vazgeçmezsin bitanem..hadi bismillah deyiver..
yarabbim sen merveye ferahlık var.yolundan ayırma sıkıntılarını feraha çevir.güç kuvve ver.kalbindekini hayırlıya çevirerek ona nasib eyle..
Amin kardeşim.
Allahım kardeşimize yardım et.
allahım kardeşimize yardım et şeytanın vesvesesine kulak vermesin amin
Mervecik senin için 1 ayetel kürsi 3 ihlas okuyorum yüreciğin ferahlasın die. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.