ALLAHIM... SIKINTIDA OLAN CÜMLE KULLARINLA BİRLİKTE BANA DA BİR YOL GÖSTER. SEN RAHMANSIN SEN RAHİMSİN. YOKTAN VAR EDENSİN. SEN BİRŞEYE OL DERSEN O HEMEN OLUR. HAYIRLI KAPILAR AÇ YARABBİM. HELALİNDEN GÖRÜNMEZİNDEN SEN RIZIKLANDIR BİZLERİ. DOĞRU YOLDAN AYIRMA. BENİM İMZAMI KULLANIPTA BENİ SIKINTIYA DÜŞÜREN KİŞİLERDEN SEN HAKKIMI AL YARABBİM. BU KADAR BORCU ÖDEMEM İÇİN SEN BANA YOL GÖSTER. ÇARESİZLİK İÇİNDE KIVRANAN BÜTÜN DİN KARDEŞLERİMİZE BU MÜBAREK RAMAZAN'I ŞERİF HÜRMETİNE GÖNLÜNDEKİ MURADLARINI VER ALLAHIM. SEN GÖRÜNMEZİNDEN SEBEPLENDİR. BİR SEBEP BİNBİR SEBEP MİN KÜLLİ ŞEYHİN SEBEP AMİN...AMİN...AMİN..
DUA DOSTLARI AMİN DERMİSİNİZ (NAZMİYE)
(20 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.
AMİN AMİN AMİN...
amin amin amin rabbim dualarını kabul etsin.
zor durumdasınız ama unutmayın kul sıkısmadan hızır yetişmezmiş. hiç kimsenin yaptigi da yaninna kalmaz. sabır lütfen. HER SEY ALLAHTAN. AYRICA ALLAH KIMSEYA KALDIRAMAYACAGI YUKU YUKLEMEZ. BÖYLE DUSUNUN CIKIS YOLLARINI ARSTIRIN. ALLAHIN IZNIYLE KURTULUCAKSINIZ SIKINTILARINIZDAN. DUA EDECEGIM SIZIN ICIN. KOLAY GELSIN
sizn için 11 ayetel kürsi okudum.rabbim selmete cıkarsın.tez zamanda kurtarsın seni bu sıkıntılardan
amin amin amin.3 ayetel kürsi okuyorum yüreğiniz ferahlar inşallah.
allah razı olsun.amin amin amn.selam ve dua ile..cuamnız mubarek olsun
amin amin amin sizin için ve bütün borçlu olanlar ayetel kürsü okuyorum allah kabul etsin
AMİN AMİN AMİN RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN SİZİN İÇİN ABLACIM 5 İHLAS OKUDUM
allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin
AMİN AMİN AMİN.ALLAH KABUL ETSİN...
Amın Amın Amın
Allah kabul etsın ınsallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
amin.amin.amin
AMİN.AMİN.AMİN.
allah hepinizden razı olsun
Amin Amin Amin
Allah yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN .
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.