SENİN Kİ KADAR COK DEĞİL AMA 3 AYETEL KÜRSİDE SENİN İÇİN OKUDUM
NASİBİ OLAN ALSIN (ASENAZ)
(52 mesaj) (49 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..Allah razı olsun,Allah kabul etsin.Gönlünün ne muradı varsa versin İnşaallah.
Allah razı olsun.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin.Amin.
Allah razı olsun .bir fatiha okudum.Rabbim ne muradın varsa hayırlısı ile versin inşallah.
Yâ Hayyu Yâ Kayyum Yâ Zel Celâli vel İkrâm es’eluke en tuhyi kalbiy binuri mâ’rifetike ebeden Yâ Allâh Yâ Allâh Yâ Allâh Yâ Bedî’es semâvâti vel ard.
Okudum sizin icin Allah sizden razi olsun .Yaradan dualarinizin yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun.Amin.
Allah razı olsun.
1 fatiha 3 ihlas da bizden size olsun.
Allah kabul etsin.
amin,amin,amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin kardeşim. Allah senden razı olsun
ALLAH razı olsun dularını kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN.
3 ay önce okumuş bunu asenaz...NE GÜZEL BEREKETİ HALA DEVAM EDİYO..ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN
allah razı olsun güzel kalpli kardeşim,allah bu dünyada makamını yüksek ahirette mekanını cennet etsin,kurban bayramın tüm sevdiklerinşe ve dua kardeşlerime mübarek olsun
canım kardeşlerim hepinizi yüreğine azına kalbine sağlık..okuyup hayır icin bağışlayanında allahkabul etsin diyen inananlarında cenabı allah dualarını şu güzelgünler yüzü suyu hürmetine kabul etsin....aminnnnnnnnnn..cenabı allah hayırlara vesile olsun hepimiz icin..hakkımzda hayırlar versin..kötülerle karşılaştırmasın rabbim...aminnn. allah herkesin kalbindekini versin..bana da beni seveecek dinime aileme hayırlar kılacak bir insanı nasip etsin...aminnnnnnn dualara aminnn yarabbim kabul etsinnnnnnnnnnnnnnn
bütün edilen duaları bu müstasna günde kabul eder inşallah.allahım bütün müslüman aleminin kurban bayramını mübarek eder inşallah amin
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.TÜM SIKINTILARIMIZ GİTSİN.HAKKINI HELAL ET.BU SEVAPTAN ALLAH BİZLERİDE FAYDALANDIRSIN.
allah razı olsun kardesim.amin amin :):):)
amin allah kabul etsin allah razı olsun
AMIN AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
ALLAH RAZI OLSUN ASENAZ KARDEŞİM..AMİN
Allah razı olsun, Allah kabul buyursun. Amin.Bana da nasip oldu çok şükür. Daha bir kaç günlük üyeyim. İkindi namazından sonra 11 ihlas 3 fatiha da ben de okuyacağım. Dahil olsun inşallah.Amin.
Allah hepinizden de razı olsun,inşallah benim de nasibim vardır bu dualardan.Rabbim kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün amin amin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.