Dualarımdasın Burcu ...inan bana her zamankinden çok daha fazla dualarımdasın.... Bu aralar hep aklımda ve yüreğimde çivi gibisin....çok ihtiyaçtasın biliyorum...İstesemde zaten başka hiç kimse ve hiç bir şey için dua edemiyorum bu aralar...gerçekten...Beni çok etkiliyorsun...Artık bitirmeni istiyorum. Bu hep sana zarar veren fütûrsuzluğun bitsin istiyorum ve anlıyorum ki sen bunun için ataktasın. BAŞARACAKSIN İNŞALLAH...
Bu kez sana "güzel Burcu, Şirin Burcu" demiyeceğim. Sana "göster kendini Burcu" diyeceğim. "Bambaşka bir Burcu ol" diyeceğim.Mademki böyle bir Burcu olmak sana dert getiriyor. çıkart at üzerindeki o Burcuyu ve bambaşka bir Burcu oluver diyeceğim...Hiç zor değil Burcucuk bu, iste ve yap bunu...Bizler hâlâ yapmaktayız...Değiş Burcu, değişmekten korkma...Bizler hâlâ değişmekteyiz...Son nefese kadar inşallah sürsün bu böyle...Her zaman daha iyi, daha güzel, daha doğru olan vardır ve herzaman, nefis canavarı bizi kolluyor bunu unutmasak ne iyi olur...
Evet...Sadece yüreğindeki güzellikler sende kalsın Burcu, gerisini kaldır at derim ben....Başet kendi kendinle...Savaş içindeki iyi olmayan sesle...içindeki güzel ses ancak sana kazandırır... kazan kendini Burcu, biz de kazanalım seni... içindeki tatlı sesi dinleyince ne güzel bir Burcu oluyorsun...rağbet etme çirkin sese,yüz verme...
Güzel sesi dinle,diğeri daha erken konuşur hep,o zaman biraz dur bekle...
Bize bir ders ver Burcu,
Bize bir ders ver,
Bize bir ders ver.
Anla işte...
sen istersen Türkçeyi de bizlerden çok daha iyi kullanırsın.
sen istersen en zarif sözcüklerle, dolu yazılar yazıp gönüllerimizi de doldurursun.
Sen istersen hayatın anlamını da bizden daha iyi anlar ve bizlere anlatırsın.
Bizim içinde yap bu iyiliği Burcu...
Biliyorum... hepimiz gibi senin de kendini tanıma, bilme, anlama maceran var...Film gibi...
Senin de hayat serüvenin, hepimizinki gibi bambaşka bir âlem...
Ben derim ki Burcu;
Kendi filmini kendin yönet...İradeni al eline...iraden, içindeki güzel olmayan sesin elinde olmasın...O sana azap vereceğine, sen ona azap ver...Şeytan azapda gerek Burcu...Alemi seyreyleyip, tadını çıkarmaya zamanımızın kalması için, önce kendimizi çözmemiz gerekirmiş Burcu...Önce kendi sırrımızı çözmemiz...Böyle diyorlar bilenler..
Seni senden daha iyi kim anlayabilir ki Rabbimizden başka??...Sana senden daha fazla kimin faydası dokunur ki Rabbimizden başka??..
O halde uğraş kendinle Burcu...
Uğraş bıkmadan usanmadan...
Her insan kendi nefsinin dilinden kendisi anlar...
Onu ehlileştir. Onu ehlileştirecek olan ancak sensin Allahın izniyle...
Maceranı yaşarken bilinçli ol Burcu, Ciddiye al bu macerayı...Hayat çok ciddi...Ağızdan çıkan her kelime için bile hesap var yarın Hakkın Divanında...Buna Amenna...
Yazılacak söz bitmez Burcucuk...Hele insanın değer verdiklerine sözleri hiç bitmez...Sen çooook değerlisin...Sen, senin kendine ettiklerini hiç hak ediyor musun?...Baştan ayağa güzellik kesil Burcu, biz bunu yazılarında bile hissedelim...
Doldur bizi Burcu dolalım senin yazdıklarınla...
Bunları yaparsın sen biliyorum...
Bizlerden de iyisini yaparsın...
Bizlere bir ders verirsin değil mi Burcu?...
Bir görelim haydi seni...
Sana yazdım bunları ama, en çok sözüm kendime. Ben hep değişmek, değişmek, değişmek çabası içindeyim. Bunun sonu yok Burcu...Ama inan zevkine de diyecek yok ...Ben bunu hep yaşarım kendi içimde...Sen de bunu yap Burcu...kazanırız işte o zaman...
okuduğum her duada, getirdiğim sâlâvatlarda, surelerde namaz sonrası yakarışlarımda hep payın var Burcucuk...Dedim ya bu aralar seninle doluyum...İstesem de kendi kızım için bile edemiyorum dualarımı. çünkü bu aralar hep içimdeki kuvvetle sensin... Değer verildiğini bil Burcucuk...Sen de kendine iyilik et ve çok yalvar Allaha yepyeni bir Burcu olmak için...Nefsinin elini kolunu bağlamış bir Burcu...Göster bunu bizlere...Bizlere bir ders ver Burcu...