Bu sitemiz Allaha sığınma Yeri Burasıda Bir Allah kapısı . Dualarımızı ederken samimi olmak içten olmak kadar güzel birşey yoktur . Dertliyken sıkıntılıyken acı çekerken dua edip sonra rahata erince sırt çevirenlerden etmesin hiçbirimizi Yüce Mevlam . Bir öğrenciye sormuşlar ne olacaksın büyüyünce diye . ''Kul'' diye cevaplamış öğrenci. Öğretmen çok şaşırmış bu cevaba . Ne kadar anlamlı bir cevap değil mi. Allahım sen bizi Kullarından say .
Dünyada milyonlarca insan acı çekiyor bir şekilde maddi veya manevi . Herkes bir imtihan içinde . Allah bizleri imtihanlarını başarıyla geçenlerden eylesin . Allah iyi günde kötü günde şükretmeyi nasip etsin .
Hepimizi kolsuz gömleği giyeceğiz . Hiç kaçışı yok . Birbirimizi üzmektense kazanmayı tercih edelim . Tanıyalım veya tanımayalım Allah rızası için dua eden herkese Amin deyip teyit etmek manen destek vermek ne büyük güzelliktir bizler için . Şükürler olsun .
Şu an darlıyım arkadaşlar . . Yutkunuyorum . Niye darlıyım ne zaman kurtulacağım böyle ara ara darlanmalardan bilemiyorum . En büyük korkumda ömrümün sonuna kadarda böylemi yaşayacağım . Niçin ben gamsız olamıyorum . Niçin bende bazı insanlar gibi nefret kin duyamıyorum . Sabrediyorum kendimi sıktıkça sıkıyorum . Herşeyi yakıp yıkmak geçsede içimden yapamıyorum . Patlamak üzereyim . Biraz rahatlamam için banada dua edermisiniz. Bu kadar bişeyler yazmak geldi içimden . Hakkınızı helal edin .