sevgili dua dostlarim,
bircogunuz benim icin burada dua etti, konu benden annesinin dolduruslarina gelen ve bosanmak isteyen esimle ilgiliydi.
kendisiyle bundan 4 hafta önce görüstügümde,bazilariniz hatirlar belki, baska biriyle tanistigini söylemisti ve bosanma davasi acacagini , anneside aramis birsürü küfürler saymisti bana........
s.t duasini 4444 defa okudum, hep dua ettim,bana düsman gözüyle bakan esim icin....
Allahim bana öyle bir mucize nasip ettki ,kendim bile sasirayim dedim
Yüce Rabbim burada siz degerli dua dostlarimin gerek beni yanliz birakmayan güzel insan Ziya Karinca nin dualarina icabet etti
ve dün benim icin mucize gerceklesti.....dün aradi hickiriklara bogulmustu,aglamaktan
alamiyordu kendisini...bunalima girdigini bensiz olamayacagini anladigini , cok özledigini söyledi
geri dönmek istiyor, ben kabul etmedim cünki cok kirildigimi anladim ve birde tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum
sevgili dua dostlarim bunlari yeni gelismeleri sizllerle paylasmak istedim, ve dualariniza ihtiyacim var, bende evime dönmek istiyorum fakat celiskilerim var
sizlerden dua bekliyorum
ayrica sevgili ziya karincaya sonsuz sevgi ve saygilarimi sunuyorum, iyki varsin
gönülden sevgilerle
Allahtan umudunuzu kesmeyin