selamun aleykum oncelıkle...
bendemerve gıbı yolcuyum pazartesı gıdıyorum ama buraya son gırısım okulda hafta sonları gırmeye calısıcam hepınızı cok sevdım ınsallah sıze bı kusurum hatam olmamıstır bılıyorum kı hepınızın hakkı var oncelıkle hepınızden hakkınızı helal etmenızı ıstıyorum benden yana helal olsun dualarınızda banada yer verırsenız sevınırım hepınızı rabbıme emanet edıyorum
HOSCAKALIN DUA ILE KALIN :(......
BENDE YOLCULAR KERVANINDAYIM:(...(armağan)
(19 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN KARDEŞİM SENİN İÇİN ÖZEL DUA EDECEGİM
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim,,
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KARDEŞİM . HİÇBİR KUSURUN HATAN YOKTUR . TAM TERSİ SENİ ÇOK SEVDİM . CANIM KARDEŞİM.
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAHA EMANET OL.ALLAHIM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
RABBİM YOLUNDA YOLDAŞ GÖNLÜNDE ARKADAŞ OLSUN VE DAİMA YAR VE YARDIMCIN OLSUN
HERZAMAN DUALARIMDASIN RABBİM OKUL HAYATINDA BAŞARILI BİR İNSAN ÜLKEMİZE FAYDALI DİNİNE BAĞLI BİR MÜSLÜMAN OLMAYI NASİP ETSİN SENDE BİZLERİ UNUTMA DUALARINDAAA :)18 yıl önce gönderildi # -
Allah Yolunu Şansını açık etsin.
Aman dikkatli ol canım seni emanet edilecek en güvenli yere Allahıma emanet ettim.
Başarılar18 yıl önce gönderildi # -
YA BEN COOOK AMA COOOOOK OZUR DILIYORUM BEN KADIR BABANIN HELALLIK YAZISINI OKUMADIM BIRAZ ONCE OKUDUM AFFEDIN...COK OZUR DILERIM KADIR BABA SENDENDE....SAYGISIZLIK OLDU ...
KADİR BABA KIZACAK İNSAN DEĞİL HERKES BİLİR ONU KENDİNİ ÜZME FAZLA O ANLAR İNSANIN DERDİNİ HALİNİ RABBİM RAZI OLSUN ONDAN
Armağan,Allah yolunu açık etsin.zihin açıklığı versin kardeşim.Okulundada başarılar diliyorum Yüce Rabbimden.
YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN....
dualarım. seninle yolun açık olsun.rabbim zihin açıklığı versin
Allah yardımcın olsun kardeşim,nezaman bir dosta ihtiyacın olursa biz inşaallah burada olacağız,seni ALLAHA EMANET EDİYORUZ.İNŞAALLAH OKULUNU BİTİRİR,VATANA MİLLETE FAYDALI BİR İNSAN OLURSUN
KENZUL ARŞ DUASI OKUDUM YOLCULUK HEDİYEN OLSUN KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
yolun açık olsun hayırlı yolculuklar
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN. ZİHNİNİ DE AÇSIN...HER TÜRLÜ MÜŞKÜLATINI GİDERSİN İNŞALLAH!HİÇ AYAĞINI YOLUNDAN DÖNDÜRMESİN. AMİN!
Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun hoşcakal
Aleyküm selam kardeşim.
Hayırlı yolculuklar.
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN....RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.