SALAT-I TEFRİCİYE ABLA BEN BILMIYORUM Kİ AMA :(
DUALARIM SİZLER İÇİN(AKAYACAN)
(231 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.
18 yıl önce gönderildi # -
ABLA EZAN OKUNDU DİYE AYRILDIM BURDAYIM TAMAM ABLA KARAR SENİN SEN NE DERSEN O İSTERSEN ÖNCE SENİN İÇİN SONRA AKAYACAN İÇİN OKUYALIM NEDERSİN SONRADA BENİM İÇİN
BEN HATMİ ŞERİFTEN SONRA BAŞLAYACAĞIM,OKUDUĞUMUZ KADARINI BURAYA YAZARIZ,TAKİP EDERİZ,SEN VEYA BEN VEYA AKAYACAN FARKETMEZ,NASIL YAPALIM SİZ KARAR VERİN ÇABUK OLUN ÇÜNKÜ BAŞTA NİYYETLENEREK OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM.BİRAZDAN ÇIKIP
AKAYACAN VERSİN KARARI ABLA BEN YARIN SABAH BAŞLAYACAGIM ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN
AMİN...
BEN EN KUCUK OLANIM BUYUKLERIM VERSIN KARARI
18 yıl önce gönderildi #
-
1 FATİHA OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN
RABBIM NE BUYUKSUN BİRBİRİMİZİ HİÇ TANIMIYORUZ AMA NASIL DUA EDECEĞİMİZİ ŞAŞIRIYORUZ
RABBİM RAZI OLSUN HEPİMİZDEN
AKAYACAN ŞÖYLE YAPALIM,BUGÜN SENİN İÇİN DUA ETTİK,ZİYA KARDEŞİMİZDE 7 YIL BEKLEMİŞ,İLK 4444 SALAVAT-I TEFRİCİYEYİ ONA OKUYALIM DAHA SONRA SANA,EN SONUNCUSUDA BENİM İÇİN OLSUN TAMAM MI KARDEŞİM
YOK ABLA ÖNCE SENİN İÇİN LÜTFEN İÇİM RAHAT ETMEZ
TAMAM AMA ABLA EN COK YAVAŞ OKURUM ŞİMDİDEN SOYLUYEYIM BİRDE BENIM Kİ 8 SENE YA NEDEN EN KOTU DURUMDA BENIM HEP YA RABBIM KABUL ET DUALARIMIZI
:))) YOK BİLİYORUM BUGÜN SENİN İÇİN BİR DUA BİTİRDİKYA O YÜZDEN ZİYA KARDEŞE BAŞLAYALIM DEDİM,YARIN TÜM GÜN OKUYACAĞIM O YÜZDEN ÇABUK BİTER MERAK ETME,SONRA DA SENİN İÇİN BAŞLAYACAĞIZ,SONRA BENİM İÇİN :)) ALLAH KABUL EDER İNŞAALLAH KARDEŞİM,İÇİNİN NASIL YANDIĞINI NASIL PARÇALANDIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM.
canlarım şuanda istanbulda ezanlar okunuren ben sizin niyetinize
3 adet salatı tefriciye okudum rabbim bereketlendirsin üçünüzüde sevdiğinize kavuştursun inşallah
Allahım güzel Allahım herşeylere kadir olan Allahım okunan salatı tevriciyeleri sen kabul et kardeşlerimin muradını ver onları aşk ateşiyle yakma kavuştur muttlulukuklarını daim et onlara sevgilerini hayırlı kıl ya rabbi!
senin her şeye gücün yeter amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNN ne güzel dua etmişsin selenay ya!! gözlerim doldu okurken,Allah kabul etsin dualarını.Şimdiden 3 tane oldu :)) bende hatmi şeriften hemen sora başlıcam,Allah razı olsun
rabbım sana daha fazlasını nasıp etsin selenay abla senınde ne muradın varsa nasıp etsın mevlam
kardeşler ben 100 tane okudum biraz uyuyacağım,Allah nasib ederse kalknca okumaya devam edeceğim.
TOPLAM 103 ADET
SALAT-I TEFRİCİYE OLDU :))18 yıl önce gönderildi # -
KENDİ ARANIZDA KONUŞMUŞSUNUZ AMA BİR SAKINCASI YOKSA BENDE SALAT-I TEFRİCİYE OKUYUP YARDIMCI OLMAK İSTERİM.
Tabiki bir sakıncası yok...Allah razı olsun Aslı,zaten bende okumaya tekrar yeni başlıcam,iftarda geliyo ,yardıma ihtiyacımız var tabiki.:))
muhtemelende henüz kimse başlayamamış:))) önce Ziyakarinca kardeşimiz için okuyacağız,sonra Akayacan,sonrada benim için :)))
En son Selenay 3 tane,ben 100 tane okuduk 103 tane henüz. .))
MEZZA ABLA BEN 100 TANE OKUDUM BUGUN İFTARI AÇTIM DAHADA BİRAZDAN DEVAM EDECEGİM SABAH FAZLA OKUYAMADIM SON RAKAM 203....
tamam canım bende birazdan tekrar okumaya başlayacağım :))
mezza abla 100 tane de ben okudum sizin için. rabbim kabul eder inşallah
MEZZA ABLA 100 ADET SENİN NİYETİNE GİTTİ ONU NOT ALABİLİRSEN SEVİNİRİM. NAZMİYE KARDEŞİMDEN GELEN TEFRİCİYE
AMİN ALLAH RAZI OLSUN .
Nazmiyecim Allah razı olsun,fatih sendende
ZİYA KARDEŞİM,ŞİMDİKİ TEFRİCİYELERİ SENİN İÇİN OKUYORUZ,SONRAKİNİ AKAYACAN,EN SONUNCUSUNU DA BENİM İÇİN OKUYACAĞIZ
şimdi bir hesaplayalım bakalım
MUEZZA(MEZZA) 350
ZİYAKARINCA 100
SELENAY 3
NAZMİYE 100TOPLAM 553 SALATI TEFRİCİYE OLDU MAŞAALLAH!!!
DEVAM EDELİM KARDEŞLER
ABLA 70 TANE DAHA OKUDUM BEN ALLAH RAZI OLSUN
10 tane şimdilik rabbim dileklerinizi versin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.