ALLAH RAZI OLSUN MAVİŞ ABLA RABBİM GÖNLÜNDEKİ DİLEKLERİ TEZ ZAMANDA VERSİN AMİN
DUALARIM SİZLER İÇİN(AKAYACAN)
(231 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
harika 80 tane daha ekledim,birazdan yine başlıcam okumaya...))
18 yıl önce gönderildi # -
maviş Allah senin dileklerinide versin hemen İnşaallah,
Nazmiye bu cömertliğinden dolayı Allah razı olsun,Allah senide sevdiğine tez kavuştursun İnşaallah...
abla yenı geldım cok yorucu bır gundu şimdi başlıyacağım okumaya unuttum sanma abla sakın
:)) sanmıyorum tabiki...senin tertemiz yüreğinle yapacağın dualara ihtiyacımız var ,hadi Allah kabul etsin
inşallah abla ya terficiye duasının arapcası yok mu abla
abla yok mu
canım bende google'dan bulup sana yazmıştım ,ama şu sitede var önce üye ol
tamam canım ablam cok sağol şimdi bana kac tane dustu kaç tane okuyacağım ben
okuyabildiğin kadar,Ziya kardeşimizin muradı niyyetine ilk 4444 salat-ı tefriciyeyi bitircez :))
tamam abla okuyacağım sahura kadar kaç tane yetıstırebıleceğim bakalım
içten,isteyerek ve duanın kesin kAbul olacağını ve Ziya kardeşimizin muradı olacakmış gibi hisle oku olurmu canım kardeşim.
tabıkı abla zaten kabul olmayacağı bılsem okumam ki bu dunyada ınanmadığım hıc bır seyı yapmadım ki zaten
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
ben ınandım okuyorum rabbım kabul eyler inşaallah amin18 yıl önce gönderildi # -
mezza abla ordamısın
ben burdayım abi :)
purdayım canım bi yandanda okuyorum
ağlamaktan yüregim şişti çok fenayım. dua edin bana nolur sebebini bilmiyorum ağlıyorum
1 aytel kursi okuyorum abi
abıcığım okudum bır de duha suresı okuyorum iyimiisn abi
iyiyim biraz canım benim Allah razı olsun
canım benim,bence Allah dualarımızı kabul edecek,sana müjde verecek o yüzden sana önceden bu duygu yoğunluğuyla haber veriyor :)) bunu değerlendir ve taaa en içten salat-ı tefriciyeyi okumaya devam et kardeşim!!! Allah'ıma hamd olsun.Birazdan yüreğin umutla dolacak emin ol!! sana en güzel bir dua gönderdim.
banada öyle geliyor inşirah suresinin anlamı aklıma geliyor ağlarken iyiyim biraz Allah razı olsun
:) rahman ve rahım olan rabbım senın muradını benden once nasıp etsın abi amin
Aslan kardeşim benim yaa. çok temiz bir kalbin var.Sen benden öncesin yüregin çok daha güzel
inşirah suresi ya abi her zorlukla bir kolaylık var değil mi ustelık ust uste geciyor aynı ayet tabırı caizze ustune basa basa soylenıyor suphe yokki rabbım sozunden donmeyendir abi haydı devam yılmak yok bızım dua etmemız rabbımızın hosuna gıdıyor hem
abi senin için 1000 Salât-i Tefriciye niyet ettım mezza abla bana 1000 adet yaz
CANIM BENİM KARDEŞİİİİM YAV SEN NASIL BİR İNSANSIN BÖYLE SENİ DOGURAN ANANIN ELİNİ MİLYONLARCA KEZ ÖPERİM BEN KARDEŞİNİ MAHÇUP EDİYOSUN CANIM FEDA OLSUN SANA BENİM ÇOK DELİKANLISIN SEN
:)) PEKİ CANIM,Benimde toplam 500 oldu dur hesaplayım
MUEZZA(MEZZA) 500
ZİYAKARINCA 170
SELENAY 3
NAZMİYE 100
maviş 10şimdilik 783 adet seninkiyle 1783 olacak İnşaallah,tabi bizde devam ediyoruz.
abiciğim bir insan nasılsa karşındakini oyle gorurmus o senın guzelliğin abi
rabbım inşaallah kabul eyler dularımı da senden sevınclı bir haber alırım abi18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM ABLA BEN 100 TANE DAHA OKUDUM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.