harika yazıyoum
DUALARIM SİZLER İÇİN(AKAYACAN)
(231 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
anlamadım abla
18 yıl önce gönderildi # -
TOPLAM SAYILARI YAZACAK ABLAMIZ OKUNAN DUALARI KARDEŞİM :D
neyi anlamadın canım?
harika yazıyoumdedın ya abla ama ziya abim acıklamayı yaptı anladım şimdi :D
kardeşler bugün belli olacak bir durum var işimle ilgili,belki şehirdışına gitmek durumunda kalabilirim,internete giremeyebilirim ama şimdiden söyleyeyim 1000 adet'e tamamlıcam tefriciyeyi,Ziyanınki bitince Akayacan için başlarsınız ona da okuyacağım 1000 adet aklınızda bulunsun,erken dönersem ,internetten haberdar olabilirsem adaha fazlada okurum..Allah'a emanet olun
bende20 adet okuyacam rabbim inşallah tez vakite üçünüzün muradını hayırlı kılp verir aminnnnn
60 ADET DAHA OKUDUM TEKRAR BAŞLIYORUM ALLAH KABUL ETSİN
Allah yolunu acık etsin mezza abla
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN ABLAM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLER DÖNERSİN YADA DÖNÜYORSUNDUR 7 FATİHA OKUYORUM ABLAM
20 tane daha okudum ablam
siz kendi arnızda konuşuyosunuz ama benimde katkım olsun arkadaşlar bende de 10 fatiha okuyorum amin amin...
allah razı olsun derya arkadaşım rabbim dualarını kabuletsin
daha belli olmadı,şimdilik burdayım ama eğer internete giremezsem anlayınki şehir dışındayım.şimdi başlıyorum yine okumaya :))
Hanzade,deryaertk Allah sizinde gönlünüzün muradını versin,sağolun kardeşler
ABLA 50 TANE DAHA İLAVE EDERMİSİN OKUDUM
harikaa hemen yazdım NAZMİYEM..bu dualarımız senin muradın içinde vesile olsun.
AMİN ABLACIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH
ABLACIM UNUTMADAN BENİM NİYETİME OKUNAN TEFRİCİYELERİ BENDEN DAHA FAZLA İHTİYACI OLAN HATİCEE ABLAM NİYETİNE DEVRETSEK OLURMU.BİDE BEN YARIN H.Z EYYUB A.S TURBESİNE GİDECEGİM İNŞALLAH YOLDA GİDİP GELİRKEN VE ORADA DAHA FAZLA OKUYACAGIM ALLAH RAZI OLSUN YAVAŞ OLDUGUMUN FARKINDAYIM :(
oluuur tamam peki okurken HATİCEE'nin muradı niyyetine okuyoruz kardeşler....
10 ADET DAHA OKUDUM ALLAH RAZI OLSUN
TAMAM O ZAMAN HATİCE ABLA İÇİN DEVAM 50 DAHA İLAVE EDERMİSİN ABLA. BU ARADA ZİYA KARDEŞİM YARIN DUALARINDA BİZİDE UNUTMA KARDEŞİM
UNUTMAK MÜMKÜNMÜ ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASINIZ
bende yardım etmek istiyorum demiştim.kabul etmişsiniz cok mutlu oldum:):)ancak sayfayı bulamadım dün.şimdiye kısmetmiş.yalnız anlamadığım birşey var.şimdi kimin için niyet edip okuyacağız.ben hatice diye anladım.yanlışsa düzeltin lütfen.umarım birisi görürde hemen cevap yazar.niyet edip başalamak istiyorum dostlar.
aslıcım doğru cnm hatice ablaya okuyoruz
ASLI KARDEŞİM İLK 4444 BENİM NİYETİM İÇİNDİ ANCAK SİTEMİZİN ELİ ÖPÜLESİ BÜYÜKLERİNDEN HATİCE ABLANIN DURUMUN KENDİ DURUMUMDAN DAHA ACİL KANISINA VARDIGIMDAN KENDİM İÇİN OKUNAN TEFRİCİYE DUALARINI HATİCEE ABLAMIN NİYETİNE DEVRETTİM ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH A EMANET OL...
HATİCEE için Aslı kardeşim,Allah seninde gönlünün muradını versin İnşaallah sağolasın :)))
abla 50 daha ilave edermisin
tamam canım Maşaallah!!!!!
hatice için niyetlenip 50 tanede ben okuyorum hemen.
10 TANE DAHA OKUDUM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.