S.A DOSTLAR EVET GERÇEKTEN NE YAPICAM BİLMİYORUM BORÇ GIRTLAKTA AMA DÜKKANDAN İÇERİ GİREN YOK :(
NE YAPICAM BİLMİYORUM!!!...(Muhammed)
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
a.s kardeş dünya imtahan yeri.insan eksikliklerinden dolayı bazen dinden uzak yaşamanın sonucu bazende sabır için çeşitli imtihanlardan geçer.içinde bulunduğun duruma göre değerlendir istersen ben niye bu durumdayım diye kardeş..
allah her şerde bi hayır vardır der.inşallah seninde ilerisi günlerinde hayırlar çıkar karşına.
rabbim yar ve yardımcın olsun
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun helal bereketli kazançlar nasib etsin..ummadığın yerden rızk kapıları açsın inşallah..
sitede rızk duaları var bi bak istersen
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun hayırlı rızıklar versin amin
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞLERİM SAĞOLUN
Allah yardımetsin,eşimin de çok borcu var düğünden dolayı.ALlah herkese yardımetsin..
AMİN ABLACIM AMİN AMİN AMİN
Allah yardım etsin insallah hep söylüyorum. KUL SIKIŞMAYINCA HIZIR YETİŞMEZ. sabır her kurtulusun anahtarı. sabret kardesim. dua ile kal. yardımcın Allah olsun inş
ALLAH RAZI OLSUN BE DOSTLAR İŞTE BAK DOST DEDİĞİN BÖYLE OLMALI HİÇ YOKTAN BİRAZ MORAL BULDUK ELHAMDULİLLAH SİZ BİZİM GÖNLÜMÜZE IRMAK OLDUNUZ SIKINTILARIMIZI AKITTINIZ ALLAH (C.C) DA SİZİN SIKINTILARINIZI ZAHMETLARİNİZİ YORGUNLUKLARINIZI ENDİŞE VE TELAŞLARINIZI KALPTEKİ KORKULARINIZI STRES VE TAYFALTILARINIZI VEDE VESVESELERİNİZİ RAHMET VE BEREKETİYLE İNŞALLAH ÖYLECE AKITIIIIP SELAMETE ERDİRSİN İNŞALLAH VELİLER SERVERİ NEBİLER NEBİSİ RESULÜ EKREMİN (S.A.V) HATRINA İNŞALLAH
1 AYETELKÜRSİ...HUZURUNUZ İÇİN
1 AYETELKÜRSİ...SIKINTILARDAN KURTULMANIZ İÇİN
1 AYTELKÜRSİ...BOL KAZANÇ İÇİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
MUHAMMET KARDEŞ.
RABBİM SİZE ÖYLE BÜYÜK ÖYLE FERAH KAPILAR AÇSINKİ....DÜKKANINIZ BOLLUKLA DOLUP TAŞSIN İNŞALLAH.100 besmele okuyorum bereketiniz bol ve daim olsun inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞLERİM BENDENDE BİZİM GÖNLÜMÜZÜ ALLAH İÇİN FERAHA ERDİRMEYE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN
300 İHLAS I ŞERİF
HEDİYE EDİYORUM ALLAH (C.C) İÇİN KABUL BUYURUNUZ18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABİCİM RABBİM BOL KAZANÇLAR VERSİN 3 FATİHA OKUDUM SİZN İÇİN
Rezzak olan Allahım,rızkını ziyade eylesin.
Bol,bol helal kazançlar nasip eylesin.
Borçlarınıza da, en kısa zamanda,edalar nasip eylesin.
1 fatiha okuyorum,hayırlar fethi için.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MUHAMMET KARDEŞİM.
Rabbim bereketinizi çok bol etsin kimseciklere muhtaç etmesin kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM 300 İSLASI ŞERİFİNİZİ OKUYUP HEDİYE ETTİM
10 ADET DE İNŞRAH SURESİ HEDİYEMDİR18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Muhammed kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Hayırlı bol bereketli kazançlar nasip et. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB(Kardeşim ismi azam duasını 15 kere okuyana Cenab-ı Allah hayırlı rızıklar nasip edermiş.)
kardeş allah yardımcın olsun rabbim hayırlı bol kazanç nasip etsin 7 ayetel kürsi 10 fatiha okuyorum allah yardımcın olsun rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin inş hepiniz allaha emanet olun...
Allah'ım, dua dostlarına yaptığınız hediyeler hürmetine, geniş fazlı ve keremiyle geçiminize kolaylık, işlerinize bereket, borçları ödeyebilmek için ummadığınız yerden hesapsız rızık, beraberinde bolca şükür ve hamd nasip etsin, inşirah suresi yoldaşınız olsun. Amin amin amin...
KARDEŞİM PEYGAMBER EFENDİMİZİN BORÇLARA KARŞI OKUNMASINI SÖYLEDİGİ ALİ İMRAN SURESİ 26 VE 27 AYETLERİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALİ İMRAN SURESİ 26 VE 27 AYETLERİNİ İŞLERİNİN DÜZELMESİNE VESİLE OLMASI DİLEGİYLE OKUYACAGIM ALLAH SENİ MURADINA EREN KULLARINDAN EYLESİN
ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.HAYIRLI BOL RIZIKLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM
hakşerleri hayreyler
zannetme ki gayreyler
arif onu seyreyler
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler
Muhammed,,adı güzel kardeşim,, GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR,,RABBİM BİR TOPLU İŞ GÖNDERİR BU BOŞ GEÇEN GÜNLERİN HEPSİNİ TELAFİ ETTİRİR KUDRETİYLE,, İNANIYORUM SEN DE KENDİNE BÖYLE SÖYLÜYORSUN,,AMA İNSANIN DUYMAYA DA İHTİYACI OLUYOR
DUALARIMIZDASINIZ KARDEŞİM,,RABBİMİN İZNİYLE EN KISA SÜREDE BİR ÇIKIŞ YOLU DOĞACAĞINA İNANIYORUM
YETER Kİ ÇÖZÜMSÜZ HİSSETMEYİN
BİR KAPI KAPATAN BİN KAPI AÇAR,, DAHA NELER NELER VAR GÖNLÜMDE AMA SADECE
*********************************ALLAH********************
DİYORUM,
( http://mucize.net/dualar/topic/5674?replies=10
Nimet ablam size mesaj yazmıştı bu mesajımın aynısını oraya da yazmıştım)
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
ziya kardeşimin dediği gibi Ali imranın 26 ve27. ayetleri rızık elde etmede en etkili dualarda diye biliyorum bende.farklı bir terkib daha var onuda seninle paylaşmak istedim muhammed kardeşim.
La ilahe illellahül hakiymülkeriym*La ilahe illellahül aliyyül azim*sübhane rabbis semavatis seb'ı ve rabbil arşil azıym*el hamdü lillahi rabbil alemiyngünde 100 defa okuyan kişi kısa zamanda dertlerden ve yokluktan halas olurmuş.
bundan başka 100 besmele ve 7 inşirahta senin için okuyorum
rabbim te zamanda selamete çıkarsın.amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YADIMCIN OLSUN MUHAMMED KARDEŞİM...100 BESMELE OKUDUM SIKINTILARINDAN KURTULMAN İÇİN...
Allahım kardeşimizin dertlerini ve sıkıntılarını gider.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.