şimdi sizlerden bi ricam olcak. nolur bana dua edin. bu aralar öyle bi sıkıntı içindeyim ki! gerek ailesel, gerek ruhsal. Rabbim bilio.
bırakıyorum kendimi çoğu zman. ne dua, ne namaz. cumadan beri hiçbişi yapmıodum. sanmayın ki kendim için bişi yapıorum, hayırr. iftarda yemek bile yiyemiyorum...
pazartesi sabah oldu, işyerine geldim. sizleri dualarınızı, aminlerinizi gördüm. az da olsa kendime geldim.
nolur bi dua, annemle, kardeşlerimle aram ii olsun. mert e bişe olmasın ve mert benim için hayırlısı olsun....
cidden sıyırıcam yakında. kimse anlamıo halimden
hepsini açık açık yazsam, kimseye anlatamıyorum ki. patlamaya hazır bi bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta.
nolur bi dua, annemle, kardeşlerimle aram ii olsun. merte kimse zarar veremesin, bi mucize olsun,mert bulunduğu durumdan sıyrılıp gelsin yanıma. ve sonunda bana hayırlı olan mert olsun...
Allah razı olsun....
Rabbim senden başka gidecek yerim yokki!
herşey aynı.. dua eder misiniz benim için.....
(27 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA FETTAH YA FETTAH YE FETTAH
Yarabbim Muazzez kardeşimizin tümmaddi ve manevi sıkıntılarını gidir. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. Hasbinallahi venimel vekil. AMİN AMİNAMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Sudemeral abla. Amin Amin Amin....
18 yıl önce gönderildi # -
ablacım rabbim gönlüne göre versin iftarda sana dua edecem inşallaaahh
Rabbim senden de Razı olsun hanzade Ablam. Aminnn
MUAZZEZ KARDEŞİM ALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞ SANADA DAYANMA GÜCÜ VERSİN SENİN İÇİN 3 AYETEL KÜRSİ 3 FATİHA OKUYORUM ŞİFA OLSUN İNŞ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
muazzez inş. düzelir herşey,böyle sevda ateşiyle yananlara ne söylenir bilmemki hangi söz tesir eder? rabbim büyük seninde sıkıntıların geçecektir benimde sıkıntılarım geçecektir ama sabır ayrı şey tabiki..örneğin Allah nasip eder de 5 yıl sonra burda yine görüşebilirsek kimbilir sen bize neler anlatacaksın belki de diyeceksinki inşallah annemle kardeşim iftara bize geliyor, mert'te iftara yetişse bari diye bize dert yakınsan.ne güzel olur dimi? inanıyorumki olur..belki ben de derimki arkadaşlar teyze,dayı,amca vs. oluyorsunuz lütfen küçük yeğeninize duaedin:)
aman Allahım hayallerde parayla değil ya rabbimin ne güzel nimeti değil mi? yani muazzezciğim zamanla herkesin sıkıntıları da farklılaşıyor,biraz gülesin istedim...
Ya Rabbi Ya Rabbi
Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahıret azabından bizi koru!(Peygamber (s.a.v)efendimizn dualarından)
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
sizlerin ağzından çıkacak dualara öle muhtacım ki. sibelcim, ceylancım Allah razı olsun kardeşlerim. yüreğinize sağlık. Aminnn
AMİN AMİN AMİN... SALİHACIM NE GÜZEL YAZMIŞSIN OKURKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU İNŞ GÜZEL DİLEKLERİN OLUR İNŞ HERŞEY YOLUNA GİRER SEN BİZE MÜJDELİ HABERİ VERİRSİN SENİN GİBİ KALBİ TEMİZ HAYIRLI Bİ EVLADIN OLUR ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN RABBİM SEVENLERİ BİRİBİRİNDEN AYIRMASIN HAYIRLI OLMASINI NASİP ETSİN İNŞ..
amin sibelciğim ama tabi 5 sene sonra ben rabbimde nasip ederse 2. yeğeninizin müjdesini veririm daha 1 bile yok malum 3 aylık evliyiz..o günlerde gelir belki dertler çoğalır belki hafifler ama herşey farklılaşır...buna mı üzülmüşüz deriz...
Saliha ablammm amin ablam aminn. Rabbim ne muradınız varsa versinn. bu gece hepinize ayrı ayrı dua edicem.
canım benim.Allah şimdiden kabul etsin,dualarda muradlarda ortak,benim dualarımın kabulü sizinde dualarınızın kabulu demektir çünkü onlarda sizler de varsınız..
saol ablacım..
Kardeşim iftar vakti senin için dua edecegim Allah yardımcın olsun inşşallah herşey yürüginin güzelligi doğrultusunda gelişir. Allah razı olsun senden dualarını kabul eden kullarından eylesin amin amin amin
rabbim yardımcn olsun gönlündekini sana hayırlı kılsın..ailenle inşallah herşey çok güzel olur.. ve mertle tez zamanda yuvanı kurarsın...ya rabbim sen muazzez kuluna yardım et allahım...dualarını kabul et allahım..
ziya abi benim içinde duaeder misiniz? iftar vakti..ayrıca abi bana güzel öğütler verecektiniz ama msn de yasaklandı.dua edeceksiniz değil mi?
Amin ziya abim, tubikcim aminnn.Allah razı olsun
İNŞALLAH KARDEŞİM SEN BU SİTEDE SÜREKLİ AKLIMDA OLAN DUA DOSTLARIMDANSIN KARDEŞİM İÇİNM DUA EDECEGİM TABİ Kİ HEMDE EN DERİNDEN EN SAMİMİ DUYGULARLA İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL :)
Allah razı olsun ziya abi söz ben de edicem,zaten ediyorum da tekrar ismen inş.
sende Ziya abicim Allah razı olsun.... diline yüreğine sağlık.. Rabbim senden razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN HAYATTA RABBİMİZİN BİZE VERDİGİ ÇOK BÜYÜK ZENGİNLİK OLAN BU SİTE SAYESİNDE EMİNİMKİ RABBİMİZ DİLEKLERİMİZİ KABUL EDİYOR VE BİRBİRİMİZE OLAN DUA DOSTLUGUMUZ SAYESİNDE ÇOK BÜYÜK RAHMETLER BEREKETLER GÖNDERİYORDUR. SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN MUAZZEZ VE SALİHA KARDEŞLERİM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NASI GÜZEL İNSANLARSINIZ SİZLERLE DERTLEŞMEK BENİ ÖYLE RAHATLATIYORKİ KEŞKE HEP BERABER İFTAR AÇABİLSEKTE SOFRAMIZDA MUHABBETİMİZİ EDİP BİRBİRİMİZDEN FEYZ ALSAK ALLAH RZI OLSUN GÜZEL KARDEŞLERİM SİZDEN
RABBİME EMANET OLUN İNŞ...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim muazzez kardeşimizi feraha çıkar.ailesi ve mertle birlikte mutlu bir hayat nasib et ömür boyu.bunlardan başka dile getiremediği ne muradı varsa onlarıda tez zamanda ver.
100 fatiha senin için okudum
rabbim kabul etsin. amin18 yıl önce gönderildi # -
MUAZZEZ KARDEŞİM
ALLAH MURADINI TEZ VERSİN İNŞALLAH
MERT SENİN İÇİN HAYR OLSUN; MADEM Kİ ÇOK SEVİYORSUN
ALLAHIM MERT'İ MUAZZEZ KARDEŞİME HAYRLI KIL
ALLAHIM MUAZZEZ KARDEŞİMİZİN AİLESİNE MERHAMET ŞEVKAT VER, MERT'İ EVLAT GÖRMELERİ İÇİN KALPLERİNİ YUMUŞAT
ALLAHIM MUAZZEZ KARDEŞİMİZİ SEVİNDİR, ADI GİBİ AZİZ EYLE EY BÜYÜK ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
MUAZZEZ KARDEŞİM İFTARDA SANA DUA EDİCEM. RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN. ŞİMDİ 3 İHLAS 3 FATİHA 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SENİN İÇİN
Rabbim öyle huzur buldum ki sizlerin sayesinde. Rabbim hepinizden razı olsun hepinizden...
Allah Allah Allah Allahh la ilahe illallah....
duy sesimizi Rabbim. benim için dua eden, etmeyen kardeşlerimizden Rabbim razı olsun.
öyle gözlerim dolu ki, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..
tek diyeceğim binlerce kez Rabbim razı olsun... sizleri darda koymasın....
hepinizin o güzel yürekten dualarına binlerce kez Aminnn Aminnnnnn....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.