BEN Bahar Afyondan herkese hayırlı günler şimdiden hayırlı cumalar aranıza dün katıldım Hatice sebeb oldu ondan Allah razı olsun bugünkü dualarınıza beni katarsanız çok sevinirim gerçekten çok ihtiyacım var kafam çok dağınık kendimi toparlayamıyorum bir türlü istediğim gibide dua edemiyorum inanın çok ihtiyacım var bende sizler için dualar edeceğim bundan sonra sizin gibi Allah rızası için çabalayan arkadaşlarım var artık Allah hepimizin yolunu dünyamızı ahiretimizi aydınlık etsin inşallah.kime yakınlık duyduysam en yakınlarım bile devamlı darbe vurdu buda beni hayatımdan bezdirdi hiçbişiyden tat alamıyorum devamlı kendimi yetiştirmeye yenilemeye çalışıyorum ama çok yorgunum Allah yolumuzu açık etsin AMİN
Bahardan hayırlı günler
(10 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Bahr abla Allahım tüm sıkıntılarını alsın, içine tez zamanda tez saatte sonsuz ferahlık versin. Sana 10 La havle gönderiyorum,şifa gibi gelir inşalah.
19 yıl önce gönderildi # -
Allah senden razı olsun Cennet bende senin için duacıyım sizler için
DEĞERLİ DOSTUM BİR AN ÖNCE KENDİNİ TOPARLAYIP DUA ÇEŞMEMİZE KENDİ DUALARINLA KATILABİLMEN İÇİN SANA BİRAZ TORPİL GEÇİYORUM.ŞİMDİDEN SANA 500.ADET LA HAVLE YOLLADIM.
GÖNÜL HEYBEMİZDEN LÜTFEN KABUL ET.
EN KISA ZAMANDA BİZE DUALARLA DÖNERSİN İNŞALLAH.19 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun bu geceki dualarınızda beni unutmayın KADİR BABA Hakkınızı helal edin.
BAHAR KARDEŞİM RABBİMİN BİZE BU DÜNYADA SUNDUKLARI BİRİER SINAV BENDE SENİN GİBİ EN YAKINLARIMDAN ZARAR GÖRDÜM GÜÇLÜ OLUP ALLAHA SIĞINMALIYIZ BİLMELİYİZKİ TEK SIĞINAĞIMIZ O SENİN İÇİN AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET LÜTFEN
Bahar kardeşim Allah sizlere yardım etsin.
merln Allah sizden razı olsun
recep bey Allah sizdende razı olsun
hoş geldin aramıza Allah bütün dualarını kabul eder inşallah dualarımdasın
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.