bu iki allah dostu zamnında birçok insana öncüllük etmişlerdir hz.hudayi hz zamnında padişahların hürmet etiği saydığı büyük alah dostudur .lütfen onların ruhuna fatiha ve ihlas okuyalım allah hepinizden razı olsun dualrınızı kabul eylesin rabbim.
kardeşlerim allah dostu aziz.hudayi hz. ve üfteda hz. için fatiha okuyalım
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 İHLAS 1 FATİHA
18 yıl önce gönderildi # -
allah senden de razı olsun meral ablacım sen benden büyüksün.
allah razı olsun canım benim 3ihlas 1 fatihada bende gelsin
Allah razı olsun 1 fatiha okudum.
SEVGİLİ AZİZ MAHMUT HÜDAİ HAZRETLERİNE ÜFTADE HAZRETLERİ DUA ETTİ PADİŞAHLAR ARDI SIRA YÜRÜDÜ DÜNYA SALTANATINI BIRAKIP SALTANATLARIN EN YÜCESİNE KAVUŞTU. ALLAHIM BİZİ KORU BİZE MERHAMET ET VE KALBİMİZİ SANA DOST OLABİLMİŞLERİN KALBLERİNE BENZET ALLAHIM. EY H.Z. İBRAHİMİ YAKMAYAN ATEŞİN RABBİ EY FİRAVUNUN CESEDİNİ DENİZLER ALTINDA BİNLERCE YIL ALEMLERE İBRET OLSUN DİYE ÇÜRÜTMEYEN RABBİM. SEVGİLİ AZİZ MAHMUT HÜDAİ HAZRETLERİNİN VE HOCASI ÜFTADE HAZRETLERİNİN RUHU ŞERİFLERİNE OKUNAN FATİHALARI KABUL EYLE VE OKUNAN DUALARIN BİZE KURTULUŞ VESİLESİ VE SANA YAKINLAŞMA VESİLESİ OLARAK BİZE RAHMET OLARAK GELMESİNİ NASİP EYLE OL DE OLALIM ALLAHIM. AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN İHLAS VE FATİHA OKUYORUM
bismillahirrahmanirrahim
1 fatiha 3 ihlasta hediyem olsun rabbim kabul eder inşallah
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.
3ihlas 1 fatiha okudum.allah kabul etsin
okudum..
"Sevdir bize hep sevdiklerini, yerdir bize hep yerdiklerini, yâr et bize erdirdiklerini"
Allah razı olsun hatırlattığın için18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sevdacım.
Okudum rabbim hepimizi şefaatlerine nail eylesin. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.