ÇARESİZLİK İÇİNDE KIVRANANLARIMIZA,BORÇLU OLANLARIMIZA,HASTA OLANLARIMIZA VE HASTASI OLANLARA,HASRET ÇEKENLERİMİZE,SEVDA ATEŞİYLE YANANLARIMIZA 315 AYETELKÜRSİ OKUDUM KABUL EDERSENİZ.
KABUL EDERSENİZ
(20 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun meral abla..rabbim kabul buyursun.inşallah benimde borçlarıma kolaylık verir rabbim bende size ayetel kürsi okuyorum
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun .umarım okudugunuz ayetel kürsiden nasiplenenlerden olurum..
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLACIĞIM..MÜBAREK RAMAZAN AYINDA BU GÜZEL HEDİYENİN YÜZLERCE KATI KADAR HUZUR,BEREKET,BOL RIZIK VE AFİYET VERSİN YÜCE RABBİM SİZE.
SEVABINDAN BİZLERİDE NASİPLENDİRSİN İNŞALLAH..
OKUDUĞUN DUALAR YOLDAŞIMIZ OLSUN,KALKANIMIZ OLSUN,BEREKETİMİZ,NURUMUZ OLSUN ABLACIĞIM.. AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin ablacığım
sizin için de huzur ve afiyet vesilesi kılsın
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
DUALARINIZA
AMİN AMİN AMİNALLAHIM MERAL KARDEŞİMİN DE DÜNYA AHİRET SIKINTILARINI GİDER
ALLAHIM MERAL KARDEŞİME HER İKİ CİHANIN SAADETİNİ VER18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ablacığım inşallah razbbim hepimizin niyetini kabul eder
allah razı olsun abla allah kabul etsin amin
kabuletmez olurmuyum hiç.yüreğine sağlık.rabbim her iki cihanda mutlu etsin seni.amin
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM
GÖNLÜNE SAĞLIK
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN TEYZECİM.
ALLAH TÜM DUALARINI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah kabul etsin 1 fatiha hediyemdir.
Allah kabul etsin meral ablacım. Allah kat kat yerini doldursun duların kabul olsun.
allah kabul etsin inşallah.3.fatiha bıraktım dualarınıza,lütfen kabul edin...
Allah kabul etsin
40 adet Tevbe suresi ayet 129 okudum dostlarıma hediyemdir
"Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym"
Tevbe suresi ayet 129. Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana Allah yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."Rabbim katından bu günlerin hürmetine rahmetini, bereketini ve selametini ihsan etsin inşallah
Allah razı olsun. Allah mübarek etsin ablacım.
O güzel yüreğine ağzına sağlık.
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. Cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından olmanı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablacım. gönlüne göre rabbim versin.
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIĞIM.AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK.ALLAH KABUL ETSİN.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH....
ABLACIĞIM ALLAH RAZI OLSUN .
ALLAH KABUL ETSİN SİZLERİDE DARLIKTA BIRAKMASIN......CEYLAN KARDEŞİM SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN. DUALARINI MAKBUL DUALARDAN EYLESİN ....
Allah razı olsu Ablacım.Allah dualarınızı kabul eylesin.Allah sizin de ne muradınız varsa hayırlısıyla versin Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.