hanzade,küçüğüm bu mesajından daha iyisini yazabilirsin.hadi topla kendini...
YENİ BİR MESAJ BEKLİYORUM SENDEN,AMA RAHMET KOKSUN.
KADİR BABA...
hanzade,küçüğüm bu mesajından daha iyisini yazabilirsin.hadi topla kendini...
YENİ BİR MESAJ BEKLİYORUM SENDEN,AMA RAHMET KOKSUN.
KADİR BABA...
BU NASIL BİR DUYGUYLA YAZILMIŞ ALLAHIM,BU NE ÇARESİZLİK.NEN VAR CANIM NE OLDU NEDİR SENİ BU KADAR İSYAN ETTİREN.
GÖNLÜN FERAHLASIN DİYE 1 FATİHA,UNUTMA BİR ŞEYİN DIŞINDA HERŞEYİN ÇARESİ VAR.ALLAHA EMANET OL.
KARDEŞİM ÖLE DÜŞÜNME HERŞEYİN ZAMANI VARDIR.BELKİ HEMEN KABUL OLURSA SENİN İÇİN HAYIRLI OLMAYABİLİR.HER ŞERDE HAYIR,HER HAYIRDA ŞER VARDIR.
MÜMİNE DÜŞEN UMUTSUZLUĞA KAPILMAMAKTIR.ÇARESİZLERİN ÇARESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ YARADANIMIZA SIMSIKI SARILMAKTIR.ONSAN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK..
http://www.mehmetalidemirbas.com/detay.asp?Aid=1029
SELAM VE DUA İLE
olumsuz düşünme ne olursun.
ALLAHIM SANA BİR ÇIKIŞ KAPISI VERSİN.
RABBİM DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN SENİ.
İLK BAŞTA KULLANDIĞIN SÖZLER ŞİRK GİREBİLİR GÜZELİM.BİZ KAZA VE KADERE İNANIYOR MUYUZ? RABBİM BİZE HER NE YAŞATIYORSA BUNUN MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. DERTLERİNDEN TEZ VAKİTTE KURTARSIN İNŞALLAH.
hanzadecim bu kadar ereken pes etmek niye.rabbim tüm duaları kabul eder.hiç bir dua geri çevrilmez.daha vakti saati gelmemiştir .seninde bunu cok iyi bildiğine yürekten inanıyorum.ancak bazen insanın sabır gücü kalmıyor anlıyorum.hemen olsun isteriz.emin ol herkes bunu hissediyoruz.benim 17 yıldır.yaptıgım bir dua var.hala bekliyorum saatini.ısrarlada devam ediyorum etmeye.sende bu kadar erken pes etme.rabbim mutlaka senin yanında.bir ke daha çal o kapıyı.olmadı bir daha bir daha .........asla vaz geçme.bende senin için dua edeceğim bundan böyle duana icabet edilinceye kadar .rabbim gönlündeki muradı versin diye canım kardeşim.
duaların kabul olmaması diye bişey yok.er veya geç mutlaka hakkına hayırlı bir şekilde dualarının kabul olacagına inanıyorum.yeterki istemesini bilelim.ve isyan etmeyelim.rabbim kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemez.umarım sıkıntılarından biran önce kurtulursun.hayırlı kapılar açsın rabbim.
rabbim yadımcın olsun canım
tahmin ettiğim şey olmadı demi.???????????
demek ki sana yeni bir kapı açacak kardeşim,,
bütün kapalı kapıların anahtarı Rabbulaleminde olduğuna göre,,yine O'na yalvaracaksın kardeşim,,
yine O'na dua edeceksin
yine O'ndan medet umacaksın
Rabbin seni terketmedi ve kapısından kovmadı ya
sen neden böyle yorumluyorsun
""Allah kendisinden başka kimseden ısrarla istenmesini sevmez,,ama kendisinden ısrarla istenmesini sever""
bazan duayı bırakıp,,ruhunu sakinleştirip,,Allah'ın verdiği nimetleri görmeye çalışmak ve şükretmek,,dua etmekten daha çok Allah'a yakınlaştırır,,
çünkü dualarımıza kendi yönlendirmelerimiz karıştığı için,,bizi yanıltabilir sonuçlar,, değil mi,,
duaya devam kardeşim,,ama susup bekleyerek,,şükrederek,,istiğfar ederek te dua edilebilir
Rabbim yar ve yardımcın olsun
selam ile...
hayır tuba abla düşündüğün şey olmadı dua edemiyorum artık ne namaz ne kuran okuyamıyorum artık yapamıyorum tam dua edecem derken nasıl olsa allah duanı kabul tmiyeccek deyip dua edemiyorum artık
HERŞEYDEN BİRAZ KENDİNİ SOYUTLA,HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ.
ablacım en son ne konuştum seninle vazgeçme demiştim birçok şey demiştim ama sen hiç beni dinlememişsin...dualarınla hiç istemediğimiz bir olayın kapısından döndün deilmi..bu bile sana dua etmen için bişeyler anlatmıyormu??
201-(Allah'tan) Sakınanlara şeytandan bir vesvese eriştiğinde (önce) iyice düşünürler (Allah'ı zikredip-anarlar), sonra hemen bakarsın ki görüp bilirler.(bunun şeytandan olduğunu)------------araf s.
97-Ve de ki: Rabbim! Şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım!
98- ve Onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım, Rabbim!----Muminun s.
hep konuştuğumuz gibi sabırlı ol umutlu ol her zaman dualarımız o an kabul edilecek değil bak çok şükür ki o şey olmamış demekki diğer istediğin şey de olacak Allah büyük sen böyleisyan ederse olacağı varsa da olmaz dikkatli ol süheylacım.
Hanzadecim bu ne karamsarlık. sen eminim ki biliosun Rabbimin bizim için herzaman en hayırlısını vereceğini. sen iste, istemekten vazgeçme. bak Aslı ya 17 yıldır hiç yılmamış...
şimdi canım kalk bi silkelen, kendine gel. gene ona sığın ondan iste
senin için 40 adet Yunus duası okuyacağım. Rabbim yardımcın olsun canım.
dualarım seninle birtanem.
sedef abla msn açabilirmisin
Kul ben bittim ya rab dermiş, mevla ben yettim ey kul dermiş....
"... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz" (Bakara Suresi, 216)
Deme neden bu böyle
Yerindedir o öyle
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
HADİ MİNİĞİM NOLUR ABLACIM GÜÇLÜ OL..AĞZINDAN ÇIKACAK TEK GÜZEL KELİMEYİ BEKLİYORUM.
BENİM SANA ANLATTIKLARIMI SEN BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN DAHA ÇOK YAŞIYORSUN...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN TAMAM SÖZ VEİYORUM DUA EDECEM VE İSYAN ETMEYCEM DUAYA DEVAM EDECEM ÇOK SAĞOL KADİR BABA ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN TUBA ABLA SDEF CEYLAN SUDEMERAL GÖZYAŞI MERAL MUAZZEZ ABLAM DERYA ZERRİN BEHNAN ELİFCİK ASLI ABLAM RABBİM HEPİNİZİN MURADINI TEZ VAKİTE VERSİN CİHAN ABİ MEHMET ABİM SİZLERDE ÇOK SAĞOLUN RABBBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
çok şükür elhamdülillah
bu sözü almak sevindirici:)).allah herkesin gönlündekini versin.refaha cıkarsın rabbim seni ve tüm sıkıntıda olan kullarını
çok şükür daha iyi olacaksın üzülme ne olur
hersey daha iyiye gidiyor sanırım:)bu gece dalarımda olacaksın hanzadecim.
süheylam canım üzülme allah muhakkak sevineceğin şeyler yaşatacak lütfen karamsar olma her şeyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun seni seviyorum
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.