ya rabbi çok yalvardım çok istedim çok sabretim ama vermedin bu saatan sonra asla ve asla kabul etmeyeceğini biliyorum allahım dua bırakmak günah biliyorum ama artık kabul olmayacak nasıl istiyeyim bitti artık kendim için bir daha asla dua etmeyecem artık inşallah hep sizler için dua edecem rabbim sizin ne sıkıntınız varsa ne muradınız varsa tez zamanda verir inşallah aminnnn
pes ettim
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALA KARDEŞİM . HAYIR LÜTFEN . BİZ SENİN İÇİN DUA ETMEYİ BIRAKMIYORKEN SEN NASIL KENDİN İÇİN BIRAKIRSIN . BİRAZ DAHA METANETLİ OL . SABIRLA BEKLE NE OLUR . GÜZEL BİR İMTİHANDASIN . BELKİDE SON VİRAJA GELDİN . VAZGEÇMEK KULA YAKIŞMAZ. VAZGEÇME KIRMA GÖNÜLLERİMİZİ . GÜCENDİRME MEVLAMI NE OLUR
18 yıl önce gönderildi # -
Fatih kardeşimin dediği gibi beli son virajdasın, sana uzun gelmiştir belki zaman ama belki yarın duanın kabul olduğunu ya da daha hayırlısını verdiğini göreceksin yüce Mevlam'ın.Alacığım lütfen bırakma duayı, bu gece senin için dua edicem, Allah'a sığınmaktan vazgeçme.
SEN İSTEĞİNİN HAYIRMI ŞERMİ OLDUĞUNU BİLMİYORSUN DEĞERLİ DOSTUM.BİR DE YANILIP ARTIK KABUL ETMEYECEK DİYE KAYIT KOYUYORSUN.HAŞA KÜÇÜK DOSTUM.
GEL TÖVBE DE.ŞÜPHESİZ BUNALMIŞSIN.SANA 100 LA HAVLE HEDİYE EDİYORUM.LÜTFEN KABUL ET.
ALLAH SENİN BASİRETİNİ AÇSIN,GÖZÜNÜ GÖNLÜNÜ AYDINLATSIN.SELAMETE ÇIKARSIN.
GEL ÜZME BİZİ.18 yıl önce gönderildi # -
alacığım bak hekes sana nasıl dua ediyor sen neden bırakarak pes ediyorsun ki?asıl şimdi kaybedi yorsun?neyse arzun isteğin ona 4 elle sarıl hadi vaz gecme :)
Kardeşim; Dualar hakkında yazılar bölümünde Duaların kabul edilip edilmemesi hakkında koyduğum bir yazı vardı onu okursan sana yardımcı olur inşaallah.
Güzel kardeş,burcudan sonra sende öfke ve isyandasın anlaşılan,ben güzel burcuya hep sabır etmesini öfkesini kontrol etmesini söylüyordum ama faydası oldumu bilmem...Sanada diyorum sakın isyan etme bu dünya bir sınav yeri,hepimizin sıkıntıları üzüntüleri var.Bak hep beraber BATUHAN için dua ediyoruz niye onu ve annesini tanımıuoruz ve hiç bir menfatimizde yok amaç manenen yanlarında olabilmek.Unutma dua hertürlü belanın kalkanıdır.Sen kendin içinde Rabbimden iste,tek çıkarsız sığınak Rabbimin katıdır.Umudunu,inancını,sevgini yitirme.Allaha emanet ol.
süheylacım pes etme.salat-u tefriciye okuyacağım diyordun söz veriyorum sana çok yardımcı olacağım.nezaman istersen başlarız.(hayata küsmüş rumuzuyla bu sitemize girmişmiydin daha önce?)
canım pes etme.allahtan ümit kesilirmi canım ya..lütfen biraz güçlü ol ve yılma.sadece allah duanı kabul etmedi diyemi pes ediyorsun.çok yanlış bence.sabret lütfen.sabır acıdır meyvesi tatlıdır.rabbim tez vakitte feraha erdirsin inşallah.eğer dua kabul olmasada sakın yanlış düşünme.rabbimin mutlaka bildiği bişey vardır unutmaaaa...
ALACIM GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER SABIR İMANIN YARISIDIR HEPİMİZİN SORUNLARI VAR NEFSİNE YENİLİP İSYAN ETME LÜTFEN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN
hayır şengül ablam
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.