Site dua dostu kardeşlerime
rızık ve geçim bolluğu için 100 adet karınca duası okumaya başlıyorum.şimdi
Karınca duası
(26 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
AH BENİM YALNIZ AMA BİR O KADAR ÇOK DUA ARKADAŞI OLAN ABLAM.O DUA DA ADI GEÇEN MÜBAREKLERİN YÜZÜHÜRMETİNE ALLAH HAYIRLI RIZIKLAR VERSİN HEPİMİZE.ÖYLE ÇOK VERSİNKİ ATRAFIMIZDAKİLERLE PAYLAŞALIM.
SANA 100.LA HAVLE YOLLADIK GÖNÜL HEYBEMİZDEN.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun fatma ablacım,allahım şimdiden kabul etsin
allah kabul etsin inşallah..
Allah razı olsun Allah kabul etsin o kadar çok ihtiyacım vardıki.Diline gönlüne sağlık.Amin.amin.amin.
100 Karınca duasını okuyup bitirdim. Sizlere Allahın kelamını nefesim ve yüreğimle ikram ediyorum.
İnşallah bu duayı devamlı okuyup yine göndereceğimANLADIM Kİ MUM DİBİNE IŞIK VERMİYOR
Fatma kardeşim Allah senden razı olsun...
NEFESİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK DUA DOSTUM.DOĞRU SÖYLERSİN MUM DİBİNE IŞIK VERMEZ.AMA ALLAHIN NURUNU DA SEN SÖNDÜREMEZSİN.O İSTEDİMİ SENİ MEMUR EDER HER BİR TARAFI NURLA DOLDURUR HEMDE SENİ BÖYLE SÖYLETİR.
GÖNÜL HEYBEMİZDEN 41.AYETEL KÜRSİ HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
Mahcup oluyorum
Allah razı olsun
Biz de İnşallah site dostlarımızın hepsine dua ederek, ve Allahın rızasını dileyerek,
sizlere de dualarımızdan göndereceğiz bu vesileyle İnşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allahım her muradınıza sizi nail etsin fatma ablacığım.sizin için her gün dua ediyorum fatma ablam.
FATMA ABLAM ELLERİNDEN ÖPTÜM . ALLAH SENDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN . ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN . HEP DUALARIMDASIN ABLAM . ALLAH KABUL ETSİN . AMİN ECMAİN .
Allah razı olsun ablacım. Ağzına ve yüreğine sağlık. Rabbim inşaallah senin ve tüm dua dostları ile müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gidersin. amin amin amin.
Allah razı olsun... Allah kabul etsin ecrini zayi etmesin misliyle iade etsin inşaallah... gönül genişliği versin
AMİN DUALARIMIZIN HEPSİ TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE GİTSİN İNŞALLAH
allah razı olsun amin amin rabbim kabul etsin
Sitedeki dua dostu kardeşlerim
hepinize
100 adet Karınca Duası, şimdi bitirdim. Önce Allah kabul etsin, siz de buyrun lütfen
Allah hepinize geçim bolluğu,kazanç bolluğu, rızık bolluğu versin İnşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN 1 AYETEL KURSİ DE HEDİYEM OLSUN
allah razı olsun kardeşim iyiki sizler gibi dostum oldu
GÖNLÜ BOL AĞZI DUALI DUA DOSTUM;ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.BENDE SENİN İÇİN ŞİMDİ 1 AYETELKÜRSÜ OKUDUM,KABUL ET NE OLUR.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.HEP DUALARIMDASIN.
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE ,
OKUMAYA AKŞAMDAN BAŞLADIĞIM,
VE ŞİMDİYE KADAR BİRİKTİRDİĞİM
135 ADET KARINCA DUASINI
SİTE DOSTLARIMA ALLAHIN İZNİYLE CUMA HEDİYESİ EDİYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
allah rızası için maddi ve manevi sıkıntılarıma dua istiyorum sizlerden çok zor durumdayım şimdiden allah hepinizden razı olsun cumanız mübarek olsun allahtan başka yardım edecek kimsem yok lütfen dua edin
7 ADET KARINCA DUASI TÜM DOSTLARA HEDİYEMDİR
ALLAH CEPLERİNİZDEKİ BEREKETİ ARTIRSIN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
allah razı olsun azına kalbine yüreğine sağlık canm kardeşm amin...
DOSTLAR DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN RABBİM OKUMUŞ OLDUĞUNUZ BÜTÜN DUALANINIZI ,KARŞILIKLI DUALARIMIZI KABUL EYLESİN SIKINTILARIMIZI ,HACETLERİMİZİ TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN 3İHLAS 1 FATİHA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.