Mailimde geçici bir problem çıktı o yüzden buradan haber vereyim dedim.Kitabımızı bugün aldık.Rabbim her ikinizden ve Eda abladan razı olsun.O kitabın yavruma vereceği ışıkla Rabbim her ikinizin ve ailelerinizin ve tüm sevdiklerinizin dünyasını aydınlatsın inşallah.Sizler bizleri mutlu ettiniz Rabbim de sizleri hep ama hep mutlu etsin.
Ali Said ve Yasin kardeşlerim
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
bu aralar sait abiyi göremiyoruz msj umarım kötü bir şeyi yoktur özlettirdi kendi biran önce msj görmek istiyoruz
19 yıl önce gönderildi # -
Kitabınızı almanıza sevindindim sebep olanlardan rabbim razı olsun.
Ali abinin işleri bu aralar yoğunmuş.
19 yıl önce gönderildi # -
Dua Kardeşlerim.Bir bilseniz sizleri çok özledim.Dualarınızı,mesajlarınızı.Ama işlerimizin yoğunluğundan zaman bulup sitemize giremiyorum.Ama yaptığınız,yapacağınız her duanıza her namazımda amin diyorum.Bunu bilesiniz.1 ay kadar daha yoğunluk yaşarız ondan sonra sık sık görüşürüz dua dostlarım.Dualarınızı site sakinlerimizden ve benden esirgemeyin.Sizler hep dualarımdasınız.Mfd Kardeşim hediye kitabımızı almışsınız.Memnun oldum.Küçük Kardeşimiz için belki şu an o kitab bayağı ağır gelebilir.Ama bir gün ben inanıyorum o kitaba göre yaşayacak ve yaşatacaktır.Eda hanıma da bu jestinden dolayı teşekkürler.Allah'a emanet olun.Hayırlı Cumalar.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.