Allah'ım! Senden güzel sabır, yakın kurtuluş, doğru konuşan dil ve büyük mükâfat istiyorum. Ey Rabbim! Bildiğim ve bilmediğim her hayrı senden istiyorum.
Allah'ım! Senden salih kullarının istedikleri şeylerin en hayırlısını istiyorum.
Ey kendisine el açılanların en hayırlısı ve ey bahşiş edenlerin en cömerdi! Kendim, ailem, annem, babam, çocuklarım, yakınlarım ve din kardeşlerimle ilgili isteklerimi gerçekleştir. Yaşayışımı güzel kıl. Yiğitlik vasfını bende aşikâr et. Bütün hallerimi ıslah et. Beni ömrü uzun, ameli iyi, nimetini kendisine tamamladığın, kendisinden hoşnut olduğun ve baştan başa mutluluk, keramet ve rahatlık dolu temiz bir hayatla yaşattığın kimselerden kıl; sen dilediğini yaparsın. Senden başkası her istediğini yapamaz.
Allah'ım! Beni kendi tarafından özel bir şekilde anılmaya layık kıl. Geceler ve gündüzler sana yakın olmak için yaptığım amelleri riya, gösteriş ve duyulup övülme tutkusundan uzak tut. Beni senin karşında eğilen ve huşu eden kullarından eyle.
Allah'ım! Rızkımı bol, vatanımı emniyetli kıl. Ailemi, evladımı ve mal varlığımı benim için göz aydınlığı ve sevinç vesilesi kıl. Bana verdiğin nimetleri elimden alma. Cismime sağlık ve bedenime kuvvet, dinime sağlık ver. Beni yaşattığın müddetçe kendi itaatine ve elçin Muhammed'in (s.a.s)itaatine muvaffak eyle. Beni kendi katından indirdiğin her çeşit hayır ve bereketten fazlasıyla nasibini alan kullarından kıl. Beni (özellikle) Kadir gecesinde indirdiğin hayır ve bereketten en çok nasibini alan kullarından eyle. Her yıl kullarına indirdiğin rahmet ve giydirdiğin afiyet giysisinden bana da nasip eyle. Beni, üzerlerinden belaları kaldırdığın, iyi amellerini kabul buyurduğun ve fenalıklarına göz yumduğun kullarından eyle.
Bu yıl ve her yıl bana, Beyt-i Haram'ı (Kâbe'yi) ziyareti nasip eyle. Ve sonsuz fazlından bana bol rızk ver
amin amin amin ya Rabbel alemiyn
*******dua********........(cihan)
(19 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin...amiinn.amiinn.
18 yıl önce gönderildi # -
EY RABBİM BU GÜZEL DUAYI YAZAN CİHAN ABİMDEN HER İKİ HAYTTA RAZI OL. BİZE KENDİ KATINDAN YARDIM EDİCİ BİR RAHMET NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN
Amin Amin Amin Ya rabbel alemiyn.
gözleri yaşlı okuyorum duanı
Allah razı olusn 1 fatiha hediyem.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu duayı bizlere rahmet ve afiyet elbisesi kıl.
AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME KABUL ET YARABBİ
KAPINDAYIZ RABBİM DERGAHINA KAPANDIK RABBİM...
ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM....AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN ...............
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
icabet ettiğin dualardan eyle
Ya bedi'assemâvâti vel erdı, ya zel-celâli vel-ikram
ilahüküm ilahün vahid, la ilahe illa hüverrahmanürrahim
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum
amin amin aminRabbim razı olduğu kullar zümresine ilhak etsin inşallah
amin amin amin.allah razı olsun
Beni, üzerlerinden belaları kaldırdığın, iyi amellerini kabul buyurduğun ve fenalıklarına göz yumduğun kullarından eyle.
kapından boş çevirme yarabbi,cıhan kardeşime tüm dostlarıma bu dua hürmetine dünya ve ahiret azabindan kurtar.18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN.
ALLAHIM BANA NE VERIRSEN HAYIRLISINI VER.18 yıl önce gönderildi # -
EY ALLAHIM YAPILAN BU GÜZEL DUAYA
BİZLERİ, AİLEMİZİ, KARDEŞLERİMİZİ, SEVDİKLERİMİZİ DAHİL EYLEAMİN AMİN AMİN
amin amin amin
RABBİM OKUNAN DUALAR HÖRMETİNE SİTEMİZDEKİ SESSİZLİGİ KALDIR AMİNLER COŞŞUN YARABBİ...
Amin.amin.amin.
Amin ecmain . Allah razı olsun abim.
NE BEREKETLİ GELDİ BU DUA ŞİMDİ BOL BOL İSTENEN BİR DUA ÇEKİNMEDEN İSTENMİŞ BİR DUA. İÇİM AÇILDI ALLAH RAZI OLSUN PAYLASIMIN İÇİN.
BEN NEDEN SE EZİLE BÜZÜLE İSTİYORUM NİYE SİZCE :( Bİ HATAM MI VAR ACABA İNANIN AKLIMA TAKTIM ŞİMDİ.
Amin Amin Amin
amin amin amin ...
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.