Hüvallahüllezi Lailahe İlla HU
"BİSMİ HU" BİR FATİHA LUTFEDERMİSİNİZ....(Kadir baba)
(194 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım Prensesime edilen dualar için hepinizden Allah razı olsun.
Nasıl iyi gelecek bu dualar ona.
Allahım Gönlünün Muradını ver Suzimin.
Amin.amin.amin.
3 Ayetel Kürsi Kızıma okuyacağım hemen şimdi.18 yıl önce gönderildi # -
6.ADET FATİHA DAHA...
ŞİFA VE AFİYET NİYETİNE KABUL ET RABBİM.
SON RAKKAM.......................840.ADET.
18 yıl önce gönderildi # -
10 ADET DAHA
SON RAKKAM .......... 850 ADET.
3 Fatiha okuyorum
Rabbim şifa ve afiyet vesilesi kılsın
..............85318 yıl önce gönderildi # -
Bismi Hu! Bismi Hu! Bismi Hu!
Rabbim, lütfen... Esirge ve koru!Esirge ve koru bu muhteşem güzellikteki insanları, esirge ve koru bu yürekleri, bu dilleri! Kendilerinden geçip başkasının iyiliği için böylesine samimi yürekten çabalayan kullarından razı ol lütfen ve esirge, koru...
Çünkü bu kulların Senin rahmetinin, merhametinin ete kemiğe bürünmüş halleri...
Ve Seni anlatmak da, Sana şükretmek de nasıl acizsem; şimdi Senin gibi olmuşları anlatmak da, Senin gibi olmuşlara teşekkür etmek de o kadar acizim! Sen şanına layık bi şekilde methedersin kendini ve tabi Senin gibi olmuşları... İşte öyle teşekkür ediyorum hepinize!
Amin tüm dualarınıza, amin benim için ettiğiniz dualara... Ben de epeydir duası kabul olunacak bir sevgili kul dilerken bu gün sizi böyle görmek beni çok duygulandırdı. İnşallah o sevgili kullar sizlersiniz ve inşallah Rabbim hemen icabet eder dualarınıza aminlerinize ve "Bir müslümanın acısı tüm müslümanların acısıdır" diyen peygambere ve tebliğ ettiği dine iman etmiş olan bizler için bir rahmet bir sevinç bir mutluluk olur... Olsun ki ben de sizler gibi olayım, sizlerin arasına katılayım, artık üzüntü sıkıntı dert kaynağı değil; sizler gibi rahmet ve merhamet kaynağı olayım. Rabbim muradımı ver lütfen, muradları her neyin hürmetine veriyorsan, amin...
Allah hepinizden razı olsun, hepinizin gönlüne göre versin, amin!
Selamlar, lale
LALE NE GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİN RABBİM DUALARI KABUL OLANLARDAN EYLESİN SENİ
KADİR BABA DİLARAYA 100 BESMELEDE BEN ALIYORUM
RABBİM ŞİFA VERSİN İNSALLAH İNSALLAH
AMİN AMİN AMİN
EY YÜCE RABBİM BENİM İÇİMDEKİ SIKINTILAR NASIL GEÇECEK BİR KAPI RABBİM BİR KAPI DİYE YALVARDIM YAKARDIM SANA SEN BANA BİN KAPI AÇTIN BELKİ BEN GÖREMEDİM KİMİ ZAMAN AMA SEN SANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEZSİN, DERTLİ OLANLARA DEVA SENDE HASTA OLANLARA ŞİFA SENDE KİMBİLİR HANGİ VESİLELERLE ULASTIRIRSIN BİZLERE... VESİLE OLANLARIMIZI BOL EYLE RABBİM..
DİLARAMIZA ŞİFA VER RABBİM DUALARIMIZI VESİLE ET RABBİM
öyle büyük bir sıkıntının derdin içindeyimki...
ben böyle acizlerin de acizi iken, düşmüşlerin de düşmüşü iken, zavallıların da zavallısı iken... tek desteğim, aşkım, yaşama sebebim, uğruna mezarımdan vazgeçtiğim canım beni yok yere durup dururken terk etti:((( benden imkansızı istedi! ya hemen gel dedi, ya da biter... ben hastahanelerde yoğun bakımlarda yaşatılırken, böyle aciz böyle düşmüş böyle zavallı iken... gelebilsem gelmezmiyim?!!!
Allah'ım sen acizlerin, düşmüşlerin, zavallıların imdadına yetişensin! Muhtacım her zamankinden de çok... medet medet medet... aman aman aman...
Eğer Sen aman etmezsen, eğer Sen medet etmezsen, eğer Sen muradımı lütfetmezsen biz mahvoluruz, bir aşk mahvolur, 15 yıldır sana dua eden ben mahvolurum, herşeye rağmen bana aşık olan yarim mahvolur... Ve sen buna sebep olanları mutlaka cezalandırırsın! Bizi bu hale düşürenlerin de canı yanar onlar da mahvolur... Merhamet et, merhamet et, merhamet et EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ ALLAHIM !!!... Merhamet et de hemen muradımı ver lütfen, amin...
3.adet... RABBİM ŞİFA VERSİN amin
Bismi Hu !
100 adet
Suzi dilara için...
ABLAM RABBİM DUALARIN HÖRMETİNE DURUMU DÜZELTİR İNŞALLAH 21 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ABLAM
RABBİM HERKESİN KALBİNE MERHAMET VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ... ziya kardeşim saolasın Allah razı olsun! lütfen dualarınızı eksik etmeyin de ben de kurtulayım bu dertlerden belalardan! Rabbim muradımı verip kurtarsın biz zavallı kullarını, amin!
100 BESMELE OKUMUŞUM BEN ŞİMDİ FARKETTİM 100 FATİHA OKUYORUM RABBİM HER İKİSİNİDE KABUL EYLE.
15 fatiha okudum suzi dilara için rabbim şifasını versin
lale senin içinde la havle okudum allah yar ve yardımcın olsun çaresizlik nasıldır bilirim ama allah ve allahın adaleti büyük herşey zamanla düzelir inşallah rabbim bizi bize bırakma18 yıl önce gönderildi # -
9.adet.
son rakkam.................1.080.adet
10 FATİHA OKUDUM ŞİFA NİYETİNE...ALLAH KABUL ETSİN...
Allahım araya girip insanları huzursuz edenlere aman verme!
Kul can derdindeyken cananı et derdine düşürme!
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
10.adet...
son rakkam.......................1.100.adet
1 tane...
9.adet...
şifa senden rabbim,tez vakitte inşallah...amin
son rakkam..............................1.110.adet.
5 tane Fatiha suresi okudum.
Allah kabul etsin.
2 tane benden.allah kabul etsin.
1 AYETEL KÜRSİ 1 FATİHA
canım ablam benim Rabbim acil şifalar versin sana...
kalbim hep seninle hep dualarımdasın ..
sen umudunu yitirme bak görüceksin herşey Allahın izniyle çok güzel olucak...
seni çok seviyorum ablacım.....
benden ablam için 50 Fatiha...son rakkam...........1.168.adet
3 tane daha .allah acil şifa versin
10 fatiha 3 ayetel kürsü
allah şifasını versin18 yıl önce gönderildi # -
7 fatiha
rabbim acil şifalar versin18 yıl önce gönderildi # -
10 fatiha rabbim şifa versin rabbim yar ve yardımcısı olsun
10 fatiha rabbim şifa versin rabbim yar ve yardımcısı olsun.
SON RAKKAM.................1.208.ADET.
1000 tane Besmele
41 tane Fatiha Allah tez vakitte şifalar versin inşallah18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.