41 fatiha rabbim tez vakitte şifalar versin inşallah
"BİSMİ HU" BİR FATİHA LUTFEDERMİSİNİZ....(Kadir baba)
(194 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
60.adet
allah şifalar ve afiyetler versin inşallah.amin.
son rakkam....................1.350.adet
18 yıl önce gönderildi # -
100 ADET FATİHA
ALLAHIM KARDEŞİME SIHHAT SAĞLIK AFİYET VER
ALLAHIM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
KARDEŞİMİN BÜTÜN IZDIRAPLARINI DERMANINLA DEĞİŞTİR
ONU SAĞLIKLI, SEVİNÇLİ, MUTLU HUZURLU, SENİN MUHABBETLERİNLE DEVAMLI ARAMIZDA KALMASINI SAĞLA
ALLAHIM
SEN GÜÇLÜSÜN
ACI VE IZDIRAPLARINI AL ARTIK
ALLAHIM KARDEŞİMİ SEVİNCİNDEN SENİN AŞKI MUHABBETİNDEN AĞLAT
HER DAİM SADECE İKRAMLARINDAN DOLAYI, SEVİNCİNDEN GÖNLÜ BAYRAMLARDA OLSUN
ALLAHIM KARDEŞİM ARTIK SIHHAT BULSUN,DEVA BULSUN, SENDEN AŞK BULSUN18 yıl önce gönderildi # -
3ADET FATİHA ALLAHIM KARDEŞİME SIHHAT SAĞLIK AFİYET VER.
SON RAKKAM.......................1.453.ADET.
7.ADET.
SON RAKKAM..................1.460.ADET
LALE KARDEŞİM İÇİN BEN DE 11 FATİHA OKUYACAĞIM. RABBİM YARDIMCISI OLSUN.
SON RAKKAM....................1.471.ADET.
3 FATİHA OKUDUM...RABBİM ŞİFA VERSİN...
10 tane okudum. Rabbim şifa versin. AMİN AMİN AMİN
16.ADET.
SON RAKKAM...........................1.500.ADET.
Allahım, Allahım, Allahımmm...
Öyle duygulandırdınızki beni... doğru düzgün cümle kuramazsam, anlatamazsam içimdekileri kusuruma bakmayın lütfen!
Bir nutfeden böyle güzel insanlar yaratan Allahım! Böyle güzel insanlara zikrini veren Allahım! Böyle güzel insanlara böyle güzel hayırlar yaptıran Allahım!...
Bütün bunlar nasıl birer mucizeyse, bir nutfeden böyle güzel, böylesine zikir ehli böylesine hayr ehli insanlar yaratman nasıl birer mucizeyse; mucizelerin duları hayırları makbüldür elbet!
Çünkü Kadir Babacığım bu güzelliği başlatmdan daha bir kaç gün önce hem Fatihe hem de Nimet anneciğime sormuştum, çok kötüyüm dertler belalar yine yağmur gibi gelmeye başladı, bir kaç ay önce yine böyle birşey yapılmıştı ve durumum bir nebze olsun düzelmişti, şimdi belki...
Hem Fatih hem de Nimet anneciğim tabi ama biraz bekleyeim bakalım demişlerdi... Ve Allahım beni bekletmeden Kadir Babacığımı vasıta kıldı, sizleri vasıta kıldı, elhamdülillahi Rabbil alemin!
Çünkü benimkisi bir dua çağrısıydı! Sadece bir dua...Duası kabul olacak bir insan arıyorum şu koskoca dünyada... Ve inşallah bu çağrımı duyan ve sizlerle cevap veren Allahım da, sizlerin duaları hakkı için, sığındığım merhametinin ve rahmetinin hakkı için, duaları her neyin hürmetine kabul edip muradları her neyin hürmetine lütfediyosa işte onların hakkı için hemen şimdi benim de muradımı lütfeder ve sizler bir zavallının bir acizin kurtuluşuna vesile olduğunuz için ben de kurtuluşa erenlerden olma ümidine kavuşacağım için şükreden kullardan oluruz, AMİN !!!...
BİZ BİR ALLAHA AŞIĞIZ,BİRDE YARATTIKLARINA FAZLASI YOK EKSİĞİ ÇOK HEPSİ O KADAR.
BİZİDE ARADAN ÇIKARDINMI GERİYE SADECE O KALIYOR ELHAMDÜLİLLAH.
GERİSİ SANA CEVAP VEREN MAKAMIN...
BİLİR O KİME NE LAZIM OLDUĞUNU SUBHANALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Güzel yürekli insanlar güzellikleri çkermiş ablacımm....
senin kalbin bu kadar güzelken.....
mutlaka Rabbimde sana güzellikler sunacaktır....
sen ümidin kaybetme...bak dua ordusu senin yanında sende..hep bizimle ol..
Seni çok seviyorum ablacım....18 yıl önce gönderildi # -
Fatih olsaydı şöyle yazardı :
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİLAZİM VE Bİ HAMDİHİ
10 fatiha,,şifa ve huzur vesilesi olsun inşaallah
......................1510
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Kadir Babacığım, Sevgilinin yakınlığını ve güzelliğini bu kadar çok sizlerde görmem sizlerde tecrübe etmem sebebiyledir, hürmetinedir zaten kelamım! Aradakileri çıkarsak da katsak da sudaki balık gibi su var mı derken sudan başka bişeyi de gösteremiyoruz işte... Ve madem ki öyle herşeye şükür, herşeyle şükür ediyorum tüm varlığımla...
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
Bismi Hu! Rabbim, esirge ve koru...
Evet köprünün altından çok sular akmış ve ben hala suya doyamamış bir balık inadı ile,hayatın akışına ters,gönlümün kıblesine düz,sana hasret,sana doğru yüzmeye çalışıyorum…
10 ADET FATİHA OKUYORUM ŞİFA HUZUR VE MUTLULUK VESİLESİ OLSUN İNŞALLAH..
YARABBİM NEFRET OLAN YERE SEVGİ,YARALANMA OLAN YERE AFFEDİCİLİK,ÜMİTSİZLİK OLAN YERE ÜMİT,KARANLIK OLAN YERE AYDINLIK,ÜZÜNTÜ OLAN YERE SEVİNÇ GÖTÜRMEYİ BİZE LÜTFET..DUALARIMIZI KABUL ET..AMİN
HEP ÖYLE YAPIYORUZ TABİKİDE İNATLA,FITRATA TERS AMA YARE DÜZ OLSUN GERİSİ LAFI GÜZAR.
ONUN DÜZELTECEĞİNİ BİLİP,PİŞE PİŞE GEÇECEĞİZ ATEŞ ÇEMBERLERİNDEN Kİ,HUZURDA LEZZETİMİZ OLSUN DİMİ...SON RAKKAM..................1.520.ADET.
zaten ordaki sen lafzı tamamen Sevgili... Onsuzluk korkunç, yıkıcı!
böyle endişeliyken, korkudan tir tir titrerken başka napabilirimki?!!!... çünkü ben acizlerin de aciziyim... imkanım yokki ibadetimi yapayım, yaklaşmaya ümidim olsun! çünkü ben gariblerin de garibiyim... imkanım yokki yedireyim içireyim sevindireyim hayrım hasenatım olsun da sevap kazanayım, yaklaşmaya ümidim olsun! dört duvar arasında elim kolum bağlıyken, felek kolumu kanadımı kırmışken kökünden, kesmişken mümkünümü çaremi, bir korkularım bir de dualarım kalmışken başka napabilirimki?!!!...
Ey üzüntüleri gideren, kederlere son veren; ey dünyada da, ahirette de Rahman ve Rahîm olan; Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve benim üzüntümü gider, kederime son ver.
Ey bir; ey tek; ey samed (ihtiyaçlar için başvurulan mutlak gani); ey doğurmamış, doğmamış ve dengi olmayan (yüce Allah)! Beni koru, temizle ve üzüntümü gider..
Allah’ım, ben; oldukça muhtaç, gücü az, günahları çok ve senden başka ihtiyacını giderecek, güçsüzlüğünü güçlendirecek ve günahlarını bağışlayacak birini tanımayan biri olarak senden rahmetini dileniyorum.
Ey celal ve ikram sahibi, senden; yapanını sevdiğin bir amel ve emrinin geçerliliği hususunda gerçek yakine sebep olacak bir yakin istiyorum.
Allah’ım, Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve canımı doğruluk üzere al; dünyadan ihtiyacımı kes (dünyaya ihtiyacım kalmasın); katındakini arzu etmeye ve sana kavuşmaya müştak kıl beni ve gerçek anlamda sana güvenmeyi nasip et bana.
(Allah’ım,) Bu güne kadar yazılmış (mukadder edilmiş) olan en iyi şeyi senden istiyorum ve bu güne kadar yazılmış olan en kötü şeyden sana sığınıyorum. Senden; sana kulluk sunanların korkusunu, yüceliğinin önünde alçalanların ibadetini, sana güvenenlerin (tevekkül edenlerin) yakinini ve sana inananların güvenini (tevekkülünü) istiyorum.
LALECİM BU DUA İMAM ZEYNEL ABİDİN DUALARINDAN BİR BÖLÜM SANA HEDİYE EDİYORUM RABBİM SANA RAHMET VE MERHAMET NAZARIYLA NAZAR EYLESİN.....SELAM VE DUA İLE.
AYRICA SENİN İÇİN 50 FATİHA OKUYORUM.....
ALLAH KABUL ETSİN...
"Eli geniş olan, elinin genişliğine göre nafaka versin. Rızkı dar olan da, Allah'ın ona verdiğinden (o ölçüde) harcasın. Allah bir kimseyi ancak kendine verdiği ile yükümlü kılar. Allah bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır."(Talak suresi ayet 7)
"Eyyûb'u da hatırla. Hani o Rabbine, "Şüphesiz ki ben derde uğradım, sen ise merhametlilerin en merhametlisisin" diye niyaz etmişti." Enbiya Suresi 83
Bismi Hu! Rabbim, esirge ve koru...
Sevili Lale
"""Allah bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır"""
Rabbimiz için ona güç hiç birşey yoktur, ümitvar olmak moralli olmak senin yapabileceğin en önemli iştir
dilerim Rabbim hayırla yüreğini uçuracak, sunduğun tahtı dolduracak ve elini tutup seni adn cennetine göterecek insanla karşılaştırsın
O'nun katında hiç birşey zayi olmaz...
7 fatiha hediyemdir
en emin yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha hediyem.
10 fatiha hediyemdir kardeşime.
son rakkam..............1.590.adet.
10.adet...
DİLARA,YALNIZLIĞINA,ACILARINA,KIRK DÖKÜKLÜĞÜNE VE HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ KALMAYACAĞINA ŞİFA OLSUN İNŞALLAH.
son rakkam.................1.600.adet.18 yıl önce gönderildi # -
30.adet...
son rakkam..................1.630.adet.
3 adet Fatiha okudum Lale kardeşime,, Allah şifa versin üzüntüleri son bulsun inşallah.
3 fatıha
3 ayetel kursı okudum.
ALLAHIM LALE KARDEŞIME ŞIFA VERSIN.
son rakkam..................1.636.adet18 yıl önce gönderildi # -
3 adet okudum Allahdan istiyorum senin için lalecim.
CANIM ABLAMA ABLAM YOK KANBAGI ANLAMINDA KIZKARDEŞİMDE
BEN SENİ ABLAM BİLDİM RABBİMDEN MUTLULUKLAR GÜZELLİKLER ONUNLA OLSUN DEDİM
SAHUR VAKTİ GÖZYAŞIM AKTI NE OLUR DEDİM ALLAHIM GÜZELLİKLER VER
RAHMET YAGMURLARI YAGDIR ABLAMIN GÜZEL YÜREGİNE
100 ADET
SON RAKKAM ............ 1739
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.