AKAYACAN KARDEŞİM SİTEDEYSEN AMİNLERİN LAZIM BİZE SELAMETLE KAL
AKAYACAN KARDEŞİME
(15 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
abi yeni grdim hayırdır inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
AKAYACAN SELAMUN ALEYKÜM NASILSIN BEN UZUN SÜRE GİREMEDİM İYİMİSİN
NEREDEYDİN SEN YA MERAK ETTİRİYOSUN NEYSE ÇOK ŞÜKÜR 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA ALLAHA EMANET OL
abla cok sukur ıyıyım de sevdığım kız evlenıryor ya
YA BOŞVER EVLENSİN SEN ASLAN GİBİSİN RABBİNE ŞÜKREDECEKSİN UNUTMA BU SÖZÜ CANIM BENİM. ALLAH BÜYÜK BU SİTE GİBİ GÜZEL RAHMET YAGAN BİR YERDESİN SEN KORKMA RABBİM SENİ KORUYOR SÜREKLİ MERAK ETME.
Allah razı olsun abi girmedim ama ınanın hepinize dua ediyordum hepinize abi unuttum sanmayın dularımın en başında sizler vardınız hep bir amin deyın lutfen
BAK GÜLEYSA ABLAN NE YAZMIŞ OKU ÜSTÜ :D
a.s abla tşk ederım siz nasılsınız abla bir sıkıntın vardı ne oldu
ALLAH BİLİYOR SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM. OKUDUGUN DUALARA BİNLERCE KEZ AMİN AMİN AMİN
:( OLSUN GEÇECEK MUTLU OLACAKSIN EMİN OL TAMAMMIII. HADİ BİRAZ DOLAŞ SİTEDE DUA EDENLERE DUA ET, DUA İSTEYENLERE DUA ET AÇILIRSIN ANLASTIK
ZİYA VE AKAYACAN 1 ER FATİHA OKUYORUM RABBİM KALBİNİZE HOŞ BİR FERAHLIK VERSİN İNSALLAH HEMEN ŞİMDİ HEMDE KABUL EYLE RABBİMMM
BENDE GÜLEYSA KARDEŞİM 1 FATİHA OKUYORUM SELAMETTE KAL HER ZAMAN SELAM VE DUA İLE RABBİM MURADINA EREN KULLARDAN DUALARI KABUL OLAN KULLARDAN EYLESİN SENİ ALLAH RAZI OLSUN
AMİN CÜMLEMİZİN
akayacan sağolasın sormussun .. idare ediyoruz Allaha sükür, ama koptu kopacak birseyler hersey diken üstünde ama Allaha sükürler olsun beterin beteri var sağlıcakla kal... gülümsemeyi unutma emi :)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.